Тестове по български език 2 клас изходно ниво

Дата на публикация: 23.08.2020

Решаване на неопределени уравнения в цели числа. Събра листа, намери мъх и пера и всичко прибра. Нито пътечка, нито път се вижда из вековната гора.

Отделно историята може да бъде разпечатана, както и упражнения по темата, а също и правилните отговори. Старата лисица Задачи за състезания. Потъмняха гроздовите зърна. Граматическа секция с викторини, тестове, игри и видео материали за изясняване и заучаване на граматическите правила. Събиране ,изваждане,умножение,деление и степенуване на рационални числа. Намери обиколката на правоъгълника.

През нощта снегът валя, валя. Колко още не са цъфнали. През седмицата Обощителен урок за 3 клас Половинка ,третинка ,четвъртинка,десетинка. Душник в покрива издълба.

В дървената къщурка стана подредено и уютно. Сравняване на дроби. Firstyme WordPress Theme.

Можеш , да останеш на тази страница !

След като удари очилищния званец, Владко отиде в блиската градинка. Умножение с 2. Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Признаци за еднаквост в триъгълник. Едното събираемо е 68, а другото е разликата на числата 34 и 9.

Задачи от многоъгълник за 6 клас и 7 клас Едночлен.

Задачи от повърхнина и обем на паралелепипед и куб. Ох, птиченце, шипкисшипчетапотях. Колко книги има на всяка етажерка.

Съдружително свойство на умножението. Шипки Шепашипкившапкасъбрах.

Блог за образователни материали

Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Ледени стъкла постави. Разбърза се. В градинката си Елена засадила на 2 реда по 5 зюмбюли и на 4 реда по 3 нарциси.

Колко дециметра е обиколката му. Най-голям общ делител. За него не е необходима регистрация и е напълно безплатен. Задуха хладен вятър. Събра листа, намери мъх и пера и всичко прибра.

E-mail или потребителско име

Тест за проверка на изходно ниво Тестове по математика за 7 -ми клас. Зад него стоеше синът му Славчо. Най-малко общо кратно и най-голям общ делител. Там той си игра със саседските деца.

Обиколката на равнобедрен триъгълник е 60см. Едното събираемо е 5? Ей отнейде долетяла пеперудка бяла. На вратата се позвъни. Събиране и изваждане до 20 без преминаване Числата до Видове успоредници- правоъгълник ,ромб. Задачи за 7 клас Задачи от монети Математически числови ребуси за ученици от 2. Нищо не забрави.

ОУ "Никола Вапцаров" Добрич 3 клас

С три от получените словосъчетания съставете изречения. Денем спяха в долчинката, а нощем диреха храна. Кое е намисленото число? Големите гроздови зърна под лозницата набъбнаха.

Обиколка на успоредник. С три от думите състави изречения и ги запиши. Разлюля тежко цялата гора.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.