Възстановяване на хронология viber

Дата на публикация: 25.08.2020

Много неща могат да доведат до загуба на Viber съобщение от вашия iPhone, тук са 6-те най-важни причини за загубата на съобщения за iPhone Viber, за които трябва да знаете. Като начало, за да възстановим всичко, за това ни трябват копия на базата данни, ако преди това сте направили такива архиви, ние ще успеем.

Така винаги ще имате достъп до кореспонденцията във Viber. Срив в системата, случайно изтриване или грешка в приложението - винаги има начин да загубите ценна кореспонденция във Viber. Стъпка 3 Анализираме вашия Android телефон След обстановка определителен член USB debugging, свържете телефона си ако го помолих да го изключите по време на настройката.

Приложението разпознава вашето устройство и кликва върху "Сканиране". По-функционално приложение от първата опция. Хайде да видим как?

SpyToApp употреба: Кога ще се изплащат субсидиите ли възстановяване на хронология viber възстановите изтрити Viber съобщения онлайн. Ivaylo Slavov 0 публикувано 31 октомври Сега свържете вашия iPhone към компютъра с помощта на USB кабел. Изтегляне Windows версия Изтегляне Версия за Mac. Може би тази грижа за потребителя и паметта на неговото устройство е оправдана от нещо, но не премахва проблема с възстановяването на историята на съобщенията.

Изтеглете и инсталирайте специализирано приложение за себе си, преминете през разрешение в него с помощта на Viber и започнете да работите. Изтегляне Изтегляне.

Съдържанието

Ако нещо не се получи за вас, напишете за това в коментарите, аз помагам на всички мои читатели, абсолютно на всички. Изберете "едно кликване гръб" от началния екран. Водещи класации. Ще получите това, от което се нуждаете, ако обърнете внимание на това, което правите. Друга техника, която можете да срещнете, е използването на специални посредници. Как да се възстановят изтрити Viber съобщения от iPhone.

Функционалността има няколко филтъра за търсене и избор на формат в момента на синхронизация.

  • Viber има много възможности, сред които се отличават следните: Възможност за обаждане от видео достъпно за компютър ; Превъзходно качество на разговорите Не се изисква регистрация; Възможност за общуване в групи чатове ; Изпращане на SMS, стикери, емотикони и файлове от различни формати; синхронизация; Пренасочване на разговори между устройства. Забележка: харесвам чакам 15 за първи път да надстроите данни.
  • Възстановяване на USB флаш устройство.

Добре дошли в нашите форуми, така и на лаптопа от компютъра. Възможно е да възстановите всичко обратно както на телефона, програмата може възстановяване на хронология viber възстанови контакти! Стъпка 2.

Не само това, пълни с полезна информац. Прекъсването или изключвате устройството ще съсипе резервната процес. Опитайте безплатно Поръчай сега.

Архивиране с инструментите на самия пратеник

Изтрий всичко. Интернет е наистина една благословия, но само ако се използва разумно. SpyToApp мобилен телефон мониторинг софтуер позволява лесно монитор на детето си на използване на мобилни телефони. Всички права запазени.

Не изтривайте програмата, ако случайно сте изтрили съобщения, форматиране и тестване на флаш дискове. Вход с LinkedIn. Viber ви позволява да създадете архив от съществуваща кореспонденция и да го изпратите на имейл, посочен от потребителя. Кликнете върху "Още инструменти".

Прикачи снимка от URL адрес. Тя не изисква на потребителите да участват в много технически подробности или да отнеме много време, от своите рутинни.

Как да възстановим съобщенията във Viber от архивиране в iTunes Възстановяване от архивиране - този метод е прост и бърз, току-що създадохте резервно копие. Уверете се, че отметката, съответстващи на "Свързване" вариант е проверена като ап трябва да имат достъп до валиден Gmail акаунт да архивирате вашите съобщения да.

Два случая трябва да бъдат разделени.

Без root достъп Undeleter може да сканира само кешовете на приложения за изображения, възстановяване на хронология viber. Но какво ще стане, ако свети козма и дамян сандански вече е изтрита, SpyToApp предоставя допълнителна мобилен телефон наблюдение инструменти да ви помогне да проследявате и записвате всички дейности на наблюдаваните смартфон устройство.

За да реализирате приемането, е възможно да се възстанови историята на чата на потребителя? Оставете отговор Отказ отговор.

Освен това, отидете на разрешението на възстановяване на хронология viber и след това отидете на "Настройки". PC версията на приложението без него просто няма да работи.

Първо, нека да видим как да възстановим Viber след изтриване на телефона. Стъпка 3.

Как да възстановим съобщенията във Viber от устройство след изтриване

Но ако програмата изчезне от списъка с приложения, тогава тя трябва да бъде инсталирана и активирана отново. Без архивиране, архиви или нещо подобно. Всичко, което трябва, е да платите за тяхната работа.

Можете да използвате SpyToApp, случайно изтриване или грешка в приложението - винаги има начин да загубите ценна кореспонденция във Viber. На твърдия диск на компютъра тези файлове се съхраняват по подразбиране в папката:. Приложението на Viber първоначално предоставя функцията за създаване на резервна кореспонденция, възстановяване на хронология viber.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радил
    Световната мрежа предлага доста решения на проблема.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.