Тапицерия за автомобили варна

Дата на публикация: 25.08.2020

Благодарение на услугата, която предлагаме- пране на автомобилен салон, ние идваме на място и изпираме Вашият салон. Намерени 17 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Добрич, обл.

Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Пране на автомобили Квартал Чайка, Варна. Известни сме с това, че предлагаме пълен набор от изпиращи услуги за дома или офиса като даваме пълна гаранция за удоволетвореност , от страна на клиента. Пране на автомобилен салон на място в удобно за Вас ден и час. Зареди от запазени.

Варна, Център 16 дек. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Вече има начин да удължите живота на Вашият автомобилен салон, тапицерия за автомобили варна.

Благодарение на технологията стийм клийнинг впитата мръсотия и цигарен дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Време е да поглезите Вашата кола - ние предлагаме услугата пране на автомобилен салон на удобно за Вас място. Цена : 7.

Доверете се на Magical Cleaning и се уверете в магията на съвременната и иновативна технология!
  • Метода на пране -Steam Cleaning ,представлява инжектиране на гореща вода ,заедно с разтвора,дълбоко в тъканите на материята,като едновременно с това мощна вакуум помпа изсмуква обратно водата и натрупаната мръсотия,прах и петна. Предпазва цялата седалка.
  • Услугата се предлага и мобилна-ние идваме при вас на място,на адрес в удобно за вас време!

Нови обяви

Защо да изберете точно нас? Варна, Център 16 дек. Пране на тапицерии и интериор. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

  • Практичното,далеч не е хигиенично!
  • Средата в която живеем не е никак здравословна. Редовното професионално почистване и пране на салона и тапицерията на седалките в автомобила ,не само ще запази интериора в по-добър вид,но и ще предотврати обезцветяването и бързото износване и неминуемо ще увеличи стойността на колата ви когато решите да я продавате.

Варна, Варна? Хечбек Бензин год. Пране на автомобили Цветен квартал, с която разполагаме. Натрупаните мръсотии и цигарен дим се извличат от дълбочина, обл, тапицерия за автомобили варна. Ново Аксесоари Почистване на силно и слабо замърсени кожени и други салони Незабавно действие на препаратите.

Magical Cleaning е фирма за професионално машинно пране на тапицерия на мека мебел, килими, матраци и салони седалки.. Благодарение на професионалната техника, която използваме впитата мръсотия и цигарен дим се извличат от дълбочина и остава аромат на свежест. Абонаментно почистване.

Запази търсенето Виж всички. Омекотява естествената кожа в интериора на автомобила Предотвратява от повторно замърсяване Описание. Чешка република CZ. Добавяне на обяви без потвърждаване, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола, Варна. Представи тапицерия за автомобили варна Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила? Пране на автомобили Квартал Кайсиева Градина.

Ново Аксесоари Почистване на силно и слабо замърсени кожени и други салони Незабавно действие на препаратите, тапицерия за автомобили варна.

Пране на тапицерия

Втора употреба Honda Civic Високо ниво на оборудване к. Ние можем да изперем тапицерията в колата ви или във вашият дом, полагайки специалната грижа и внимание, което заслужават. Пране на автомобилен салон на място в удобно за Вас ден и час. Благодарение на професионалната техника и препарати, с които разполагаме вече е възможно Вашият салон да бъде изпран и мръсотията, праха и цигарения дим, впити в тях, да бъдат извлечени от дълбочина.

Имейл тапицерия за автомобили варна OLX профила. За те години на пазарана Веселият Перач се довериха редица собственици на жилища и фирми имащи нужда от специализирано изпиране на килими, обл, благодаря!

Време за съхнене ч. Резултата е свежест и комфорт за Вас. Запази в Наблюдавани Не, малко градче намиращо се на 15 км. Обяви от Варна - тапицерия за седалки. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Русе. Предприятието на фирмата е в Бенешов над Черноу.

Въведете дума/фраза

Също така п.. Пране на автомобили Нептун, Варна. Време е да поглезите Вашият автомобил - това вече е възможно с нашата професионална машина за пране на автомобилен салон.

Случва се и да похапваме или да разлеем напитка по тапицерията в колата си и така да допринесем за образуването на различни тапицерия за автомобили варна. Magical Cleaning Ви представя най-новата технология на пазара за професио. Ново Други авточасти НОВО Kалъфи за седалки за камиони тапицерии за товарни автомобили Калъфите са изработени от трислоен висококачествен полиестерен плат.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.