Alfa romeo 159 24 jtdm мнения

Дата на публикация: 26.08.2020

И досега съм нямал никакви проблеми с нея. Средна работа.

Уникален дизайн, но само това. От този момент на сетне, по колата са правени предимно ПЛАНОВИ ремонти с едно изключение от преди месец като ми се спука изпускателния колектор. Ако решиш да купуваш има тема, постваш обявите , обсъждаме ги, получаваш съвет.

Внос от Италия. Акт за раждане искаш ли? Даже елементарното ти първосигнално поведение и начин на писане не заслужава да получи отговор, но все пак. Еми като е скъпо няма да си купуваш автомобил които не можеш да поддържаш.

Аз, което вече е на 24 години, понеже толкова струва един ГИ. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България. Второ, че аз пък се возя на едно xD от а и да ти кажа в кола с по-добра и стегната возия не съм се воз, alfa romeo 159 24 jtdm мнения.

След смяната ако главата не е проверена и евентуално шлайфана на същото място не прилепя плътно. Я кажи какво беше БМВ-то.

Ако вземеш такава кола от наш джамбазин ще плачеш, ако е от собственик в Швейцария или Австрия няма да е така.
  • Още като излезе ми хвана окото и чаках да се появят на пазара като втора ръка годишните.
  • Не съм имал Алфа, не съм карал, не ща и да ги знам.

Мнения за Alfa Romeo 159 1.9 JTDM

И после се започва плюенето по модела. Да, ще загубиш доста пари, защото ще трябва да я продадеш на цена, по-ниска от пазарната. Thread Tools Show Printable Version. Хайде със здраве и успех. Бях се засилил да я купувам дори и с тези явни, но "Скрити" от продавача дефекти. И нека е боклук ката.

  • Настройки поверителност. До Бургас беше останал няма и литър в картера.
  • Кросвагон също съм се замислял,но той си е като моята ,само дето е с 4х4, също има Q4,но на момента ще решавам,като дойде

Стилото ти е един от най- скапаните и трошливи автомобили на Фиат. Като и отново смених дисковете и вече на 60к нищо не съм пипал по окачването. За два месеца колата стана "струна" - нищо не хлопаше, скърцаше и пр. Колеги просто колата не става. Така че това е форум на алфа ромео,а не место да се изтъква швабската индустрия,която има амбици да са водеще,да ама не!

1.9 JTDm 16V Sportwagon Exclusive Q-Tron

Товарачи Българите търгуват основно автоаксесоари през Amazon. Платформата на производство не означава еднакви коли. Модераторски екип fiat-bg.

Като цяло доста издръжливи се оказаха, вярно малко повече харчи около 2 литра отгоре градско. И ето на от почти месец и половина карам такава и съм много доволен, на един от собствениците колата alfa romeo 159 24 jtdm мнения на км, това личен опит? ОК Отказ. На км заминаха два носача което ми се струва че има връзка с завода производител а не с местните джамбази! Каталозите на Алфа не ги гледай.

Alfa Romeo 159

По-съм склонен да се доверя на Yavor и да кажа, че са перфектни автомобили. При 2,4 обаче нещата са други, автоматите обикновено са най щедро оборудваните. Не съм имал Алфа, не съм карал, не ща и да ги знам. Когато през та година баща ми си търсеше кола, разни разбирачи го убеждаваха да не купува кола, произведена след ра, защото до тая година били здрави и надеждни, после ставали боклуци. Че тя тая въобще не е като твоята: - ти имаш к.

След месеца затишие алфата отново влезе в режим "екстремно опразване на джоба". Не е виновен производителя че ти си балък тор богът на гръмотевиците част 3 джамбазите са те изиграли а и цената е alfa romeo 159 24 jtdm мнения ниска за читава BMW засне новата си реклама на М-ки в София.

В сервиза за акумулатори мериха, струваха - акумулаторът на колата е наред. НЯМА майстор, независимо в коя зона се кара колата, но пък има много"майстори". На Бате Ви Бойко основното му е да "впрегне" парите които се въртят в автосервизите за облагане с данъци!

За Алфа 2. И на моята кола по книжка го дават такова.

И аз съм на мнение, че почне ли да се троши така серийно, няма спиране. Интересно ми е какви са до този момент проблемите на въпросния модел, кой е най-сполучливия двигател и т. Второто е, че при кола от порядъка на 10 лева никой ,ама никой няма да си мръдне пръста за по-малко от лева печалба : : : Пък ти им предвиждаш едни

Ама и аз. Големи пораснали и интелигентни хора сте защо елементарно? Когато в средата на те си купих едно Уно 45 fire тогавашните майстори ми предричаха много проблеми, а е с проблемната и "нова" моно-инжекц.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Герго
    Скоростна кутия Автоматик Ръчна кутия.
  2. Станоя
    Това са цитати на няколко колеги, спирам, че се паля, а и ще разцъкам форума на Лада, чух, че софтуер за Нива, гаси всички грешки на Ситроен. Всеки си има глава на раменете и си преценява.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.