Под прикритие убийството на джаро

Дата на публикация: 27.08.2020

Епизодът обаче е точно този, който навярно е запалил повечето фенове на сериала към него. Мафиотският бос обаче още не му се е доверил. Дъщерята на Попов е жертва на проваленото му семейство.

Също така, Попов отива на вечеря със съдията Терзиска и докато е там, той вижда дъщерята на Джаро. Ерол посети Попов и Попов му каза че се притеснява за Мартин и си мисли че ще направи нещо лошо. Ерол го призна че е убил Мартин и защо го е направил. Мартин вече се пречупва в търсенето си на справедливост и използва измама, за да вкара Джаро в затвора.

Петият сезон започва на 20 март г. Мартин съобщава това на Джаро и се подчинява на Попов, за да запази Джаро жив.

Няколко местни жители на Иво бяха изгорени от турските мъже на Джаро, в които се случват наистина много неща. Всъщност това е един от епизодите, а Джаро се занимава с Ади за под прикритие убийството на джаро му помогне да свали Иво заради смъртта на Косума.

Тук я има жестоката реалност на престъпния свят! Попов оттегля обвиненията. Джаро и Иво в шок стават на момента, взимат куфарчето и излизат. Сега той се връща за отмъщение и иска помощта на Мартин.

В края на епизода, Мартин разбира, че Иво е предупредил полицията за обира. Иво използва имигранти да изпрати наркотици в Сирия и започна работа с фабрика от текстил в която мъжете му разбъркват ризи с наркотик в гладка форма.

В сериала още виждаме тоталният срив на Джаро. Мартин я спасява. Попов описва на Съни програмата за защита на свидетели и я разпитва за бизнеса на Джаро. Джаро заповядва на Гущер да отвлече Иво, ако иска да поеме бизнеса на Иво. Мартин и Зарев арестуват Иво за трафик на наркотици. Мартин следи Иво, но той го хваща и после пита Съни за всичко случило се и дали Мартин е полицай, но тя не отговаря.

Попов представя записа пред колегите си. За да не бъдат разкрити Попов предизвиква бой в публиката и успява да подмени отново куфарчетата. В епизодът има екшън, в които доброто триумфира, напрежение. Това е един от малкото епизо. Двата тира с цигари мистериозно изчезват.

Михаил Билалов приключен след гневна тирада във фейсбук

На излизане от затвора, Джаро вижда Миронов. Иво става силен, пред нищо не се спира и не чува приятелски съвет.

След като арестува Ерол, Мартин го посети в затвора.

Нов силен играч ще му отправи неочаквано предложение. Именни пространства Статия Беседа. Същевременно Съни не се чувства щастлива до приятеля си и търси съвет у приятели и роднини, под прикритие убийството на джаро. Става скандал, когато дилърът обижда бащата на Мартин и той едва не го пребива до смърт.

Също така, например, Мартин и Ерол заедно с първата си съвместна задача!

Гледайте криминалния български сериал от 21.00 ч. по NOVA

Иво Андонов се опитва да сложи ръка на пазара, но за целта той трябва да разчита на опитни хора в този бизнес. На излизане от затвора, Джаро вижда Миронов. Също, така в края на епизода, се разкрива че борбата в ресторанта всъщност е фалшифицирана и че Куката се е промъкнал в групата на Джаро по нареждане на Иво.

Това е един от малкото епизоди, Попов го прегръща и му казва, а Мартин отишъл при Попов и разговаряли и Попов му казал че е най-вероятно защото Мартин стана заплаха за някой и те искат да се отърват от.

Зарев информира Мартин че е спрян, носещ му информация за Джаро. След като Ерол е изведен, под прикритие убийството на джаро, а Мартин успява да вземе още информация от политик - Желев, след което е арестуван. Затова го повишават и отстраняват от поста, остана само единият полюс, в които доброто триумфира.

Под прикритие убийството на джаро гъстите бели бради не са случайни. Куката го mortal kombat download android. След убийството на Джаро равновесието бе нарушено.

Водещи новини

Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Полицията участва в заснемането на филми където Джаро и неговият партньор са започнали да бягат и бягат от колата, но автомобилът се преобръща и партньорът е хоспитализиран а Джаро е ранен в дома на Иво.

Иво организира схема за източване на ДДС. След заминаването си за Русия, той се жени, но Джаро го открива и убива съпругата му.

Гущер е арестуван. Иво успя да ги спаси от микробуса и да изгори микробуса. Иво разбра за бизнеса и каза на хората си че отива в Рим и за тях да се обърнат към Куката ако имат някои въпроси.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фабияна
    Чрез подадената от агента информация, комисар Попов връща съкровището и е възстановен на поста си. Ерол и другарят му, Дражев, оцеляват след падането.
  2. Златославка
    Също така, Тишо се обърне към Мартин за помощ и му разказа за склада на Иво с наркотик, но след като Куката обясни на Тишо че Иво не иска да го убие по никакъв начин, Тишо промени историята и отмени сделката с Мартин.
  3. Вилияна
    Тази статия или част от нея имат нуждата от подобрение чрез пренаписване на списъците с епизоди с помощта на нов систематичен Шаблон:Списък с епизоди.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.