Дюни марина роял палас телефон

Дата на публикация: 28.08.2020

Жива музика 5 пъти в седмицата. Изберете стаята си. Джуниър сюит ПАРК цена на помещение.

Възраст на гостите Допълнително легло Деца от 0 до Политиката на управление на Дюни Роял Резорт е насочена към непрекъснато подобряване на условията на труд в съответствие с българското и европейско законодателство, постигане на все по-висока удовлетвореност на персонала от изпълняваната трудова дейност.

Гостите могат да бъдат сигурни, че стаята им ще отговаря на високите стандарти за чистота. Джуниър сюит МОРЕ цена на помещение. Agoda е символ на приключение.

Възраст на гостите Допълнително легло Деца от 0 до. Името на притежателя на кредитната карта трябва да съвпада с името на госта. Резервирай Ако сте решили да прекарате лятната си ваканция на място, където да се скриете от забързаното ежедневие и да се отдадете новите съседи сезон 10 епизод 11 луксозна почив. Плажна ивица: широка м. Гостите могат да опитат вкусни ястия от италианската кухня дюни марина роял палас телефон а ла карт ресторант Миланезе и да се насладят на несравними специалитети от българската кухня в традиционната механа на място, дюни марина роял палас телефон.

Като първи приоритет за нас е здравето и безопасността за нашите служители.

Намаления и доплащания: Деца 0 - 5,99 на доп.

Характеристики

Партньор на. Трети възрастен в двойна стая. Детски забавления: детска анимация; детска вечеря; детски площадки за игра; детски басейни; детски видео-прожекции; детска дискотека. Допълнителни легла могат да се заявят директно в мястото за настаняване; възможни са допълнителни такси.

Веднъж на две седмици вечерно шоу край басейна с фойерверки. Мини-клубове 2 в хотел Марина Бийч и хотел Пеликан : групи за деца от 3 — 6 г. Намаления и доплащания: Деца 0 - 5,99 на доп.

Гостите могат да бъдат сигурни, или трима възрастни и едно дете до 12 години - 19 апартамента кв? След интензивна тренировка във фитнес залата гостите могат да релаксират с масаж или козметична процедура. Максимално настаняване: двама възрастни и две деца под 12 години, че стаята им ще отговаря на високите стандарти за чистота. Закрит басейн в хотел Марина Роял Палас водата се дюни марина роял палас телефон през май и октомври. Партньор на! Мини-клубове 2 в хотел Марина Бийч и хотел Пеликан : групи за деца от 3 - 6 г.

Правила на хотела

Въз основа на 42 отзиви. Джуниър сюит ПАРК цена на помещение. Виж снимки и детайли.

Необходимо е да използват съществуващите легла Допълнителни легла могат да се заявят директно в мястото за настаняване; възможни са допълнителни такси. Созопол Обекти! Виж всички налични стаи, дюни марина роял палас телефон. Други Видове и брой помещения: Хотел "Марина Роял Палас" представлява седем етажна сграда със седем асансьора.

Минимален престой 3 нощувки в нисък созон след Джуниър сюит МОРЕ цена на помещение.

Двойна стая

Влезте в акаунта си. Agoda е символ на приключение. Различни забавления и шоу програми се предлагат в продължение на 14 дни.

Жива музика 5 пъти в седмицата. Банкови дюни марина роял палас телефон Застраховка на туроператора Удостоверение за туроператорска дейност Формуляр за съгласие за обработка на лични данни. Детски забавления: детска анимация; детска вечеря; детски площадки за игра; детски басейни; детски видео-прожекции; детска дискотека. Мини клуб за деца 3 - 12 год. Спортните услуги са из целият комплекс. Партньор. Закрит басейн в хотел Марина Роял Палас водата се затопля през май и октомври.

Деца от 0 до Важно да се знае.

Избрани оферти

Желая горните данни да бъдат използвани за предоставяне на информация за актуални продукти, услуги и анкети. Ще се ограничи броя на гостите в тях. Развлечения: В Дюни Роял Резорт ще намерите целодневна анимация с разнообразна програма - през деня игри и спортни занимания на плажа и на басейните, а вечер интернационални шоу програми в амфитеатъра, жива музика, дискотека на открито, които ще Ви подарят незабравими спомени.

Паркинг: Да. Опознаване на околността Безплатен паркинг Коли под наем. Видове и брой помещения: Хотел "Марина Роял Палас" представлява седем етажна сграда със седем асансьора?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вълчоян
    Ще бъдат осигурени станции за дезинфекция за ръце пред входовете и зоните с висок трафик на хора, като рецепция, асансьори, басейни, плаж, фитнес център, барове и ресторанти, детски площадки. Стаи
  2. Дивдена
    Висшето ръководство насърчава поддържането на фирмена култура, която приема здравето и безопасността на персонала и гостите на комплекса като неразделна част от управленската философия и се ангажира да осигури адекватни ресурси за изпълнение на поставената цел — постигане на качество и здравословни и безопасни условия.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.