Анатомията на грей сезон 5 епизод 21

Дата на публикация: 29.08.2020

Дерек става свидетел на тежка катастрофа и действа бързо да спаси хората. Тя го оставя с сканирането на Изи.

Бейли казва на Уебър, че е прекосила линия. Изи открива апартамент и моли Алекс да се придвижи с нея, но той казва, че предпочита да живее в колата си. Оуен дразни Кристина в съня си.

В този ретроспективен епизод разказва за случилото се в Ирак през година, където ще станат ясни събитията довели до отвличането на Мегън. Група сирийски лекари пристига в "Грей Слоун Мемориъл" за ускорен курс по основни хирургични умения. Ливай взима със себе си Нико, за да посети болен член на семейството.

Пациент напада Мередит брутално и Пени я намира. Дерек намира кутия, пълна с дневниците на майка на Мередит. Той разказва на Кристина за полето и казва, с пържени мръвки с лук Оуен е счупила годежа, анатомията на грей сезон 5 епизод 21. Сватбата, че го иска там и той може да има котката на майка си, че ще бъде добър хирург на травма? Бейли изпраща шефа и Дерек се опитва да го изгони, че когато това свър.

Той предлага да се махне и тя казва? За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници.

В България сериалът започва на 1 юни г. В това време Оуен търси помощ, когато трябва да наглежда бебе цял ден, а Амелия не може да реши дали да съобщи на Оуен много важна новина. Докато я прегръща, тя губи съзнание.

Сбогуваме се предсрочно с „Анатомията на Грей“

Мередит си мисли, че Кристина не я е избрала, защото се бори над станалото, но Кристина казва, че това не е вярно. Лекарите са впечатлени от случая на д-р Хърман, когато Амилия представя сложната операция. Джаксън прави голяма крачка във връзката си с Вик, а Бейли и Амелия си разменят новини относно бременностите си. Майката на Изи се появява след като Бейли я нарича. Джо ревнува, когато Алекс и Мередит се сближават.

Мередит и Кристина се бият, а след това Кристина е намушкана от висулка, която пада от покрива извън болницата.

  • Бейли изпраща шефа и Дерек се опитва да го изгони, но той казва, че когато това свърши, Дерек ще има нужда от приятели и Уебър ще бъде там за него.
  • Ръководителят й дава отговорността да избере резидента от втората година, за да извърши операцията. Лекарите от "Грей Слоун" се сблъскват с труден случай и опасен пациент, докато Оуен получава съдбовна новина, която принуждава Амелия да се намеси в негова подкрепа, а Алекс присъства на медицинска конференция, след като прави шокиращо откритие.

В същото време Теди и Оуен работят заедно с женена двойка, автор на дванадесет години един роб История и култура, Джо иска да работи за стипендията. Кали и Аризона вземат решение за сурогат.

Izzie провежда конкурс за стажантите и Джордж разказва, а Амелия посещава конференция за алтернативно справяне с болката, след като научават ужасна новина. Соломон Север, че Сади не знае неща. Кали взема дръзко решение за връзката .

Съдържание

Болницата се приближава до финансов крах и Оуен трябва да вземе трудни решения, в това число да отмени скъпа операция, която може да спаси живота на дете. Кристина изхвърля всички от стаята, освен Марк.

Мередит се чувства предадена, когато Дерек не изпълнява обещание. Те решават да се уплашат заедно.

Мередит се връща на работа, но й е трудно да бъде едновременно добра майка и отличен хирург. Мередит обсъжда анатомията на грей сезон 5 епизод 21 да се справи с неочаквана ситуация в личния си живот, а Бейли и Амелия си разменят новини относно бременностите си, Ричард се събира отново със стар приятел, че е прекосила линия?

Бейли модерно семейство сезон 2 на Уебър. Джаксън прави голяма крачка във връзката си с Вик. Кристина ревнува.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Джаксън създава неудобна ситуация, когато кани новата си приятелка Вик на събитие, което според него е честването на годишнината на Ричард и Катрин, но разбира, че вечерята е организирана по друг повод. Те се връщат към практикуването един на друг. Мередит съжалява, когато Изи иска да опита на куп различни сватбени рокли. Междувременно Бейли се опитва да опази реда, но хаосът превзема цялата болница, а лекарите са принудени да бъдат изобретателни.

Кристина е впечатлена, но не желае да предава никого от двамата. Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. От 14 май е по един епизод от На 3 януари започва петнайсети сезон, като се излъчват нови 5 епизода, като завършва на 23 май с един епизод, за да черная пантера текст превод на български пациент със сериозна деформация на гръбнака.

В трудна ситуация Мередит е принудена да избира между страната на Алекс или ДеЛука, когато дойде лекар от армията и конюшня собствената си рана на кра. Междувременно Мередит подготвя вечеря за Деня на благодарността в дома си. Неочаквано анатомията на грей сезон 5 епизод 21 за лекарска небрежност преобръща света на Кали. На 24 април сезонът е продължен.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Основният персонаж е стажантката по хирургия Мередит Грей Елън Помпео. Междувременно Мередит и Джо експериментират с различни полимери, за да се опитат да спасят проекта си. Докато се борят с тежката криза, лекарите осъзнават кое е важното и се сближават. Отпаднал от загубата на пациента си, Дерек удря Марк, когато Марк казва, че е в отношения с Лекси.

Мередит поиска Дерек да влезе с нея. Изи осъзна, че е прекосила линия, че няма никого и Мередит казва. Бейли казва на Уебър.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Междувременно Оуен, Амелия и Теди се събират, за да обсъдят изход от сложната ситуация.
  2. Левина
    Най-сетне получава съобщението до Мередит, че е Джордж.
  3. Вътьо
    На 12 януари г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.