Amix whey pure fusion protein

Дата на публикация: 31.08.2020

Цеко Ц. Михаил Василев

Последните два компонента спадат към групата на т. Purple Kisess Днес ми пристигна протеина, цялата кутия е на големи спластени бучки, разтворимост никаква. Венцислав Цветанов На мен ми допада, че е матричен и съдържа нужните за мен елементи, а това ми спестява за момента необходимоста от други продукти.

Просто перфектно! Въпреки, че бях скептичен към марката Амикс, поради невероятното й лансиране, а след като пристигна, проверих баркода и се оказа чешки, останах приятно изненадан и доволен.

Илиян Ангелов Iskren Ivanov Условия за ползване FAQ Контакт. Да попитам дали някой е пил протеина с вкус "Курабийки с крем". Не мисля, че друга марка може да предложи подобно нещо.

Пия го само във вода.

Каква е твоята цел? Пия го по 3 пъти на ден - сутрин след ставане, след което преди тренировка и след тренировка. Супер много ми хареса и на вкус и всичко.. Има две генерации на протеина. Шоколадът като вкус е най-добър. Изключително добър продукти приятели! Високо качество и отличен вкус на приемлива цена

  • Йоан Петков Ваня Янева
  • Отлично възстановяване. Здравейте, Върху капачките има термично залепена найлонова бленда.

Добръ продукт,не случайно е най продавания, разтворимоста е добра не остават буци. Като главна цел е чистене и сваляне на тегло. Mario Nikolov Спестявате: С храната и какви добавки да взема!

Свързани продукти

Иван Димитров Съхранявайте на сухо и хладно място! Цената съюо е страхотна за качеството и количеството, което предлага. Супер вкус, радвам се че закупих този продукт, защото нямам време да си готвя и е перфектно за хора без много време и са притиснати от ежедневието.

Мирослав Янев Според нас глутамина е достатъчен и допълнителния му прием е съвсем второстепенен и не приоритетен. Хубавото поне е ,че се разтваря много лесно - с разклащания. Страхотен продукт.

Daniel Karamfilov Замфир Миков Страхотен продукт, много добра разтворимост и добър вкус.

Мнения и отзиви за Фитнес добавки

Бързо се възстановяваш след тренировките,спомага за доброто усвояване на хранителните вещества както и в изграждането на мускулна маса. Тъй като съм в началото на фитнес кариерата си и нямам богат опит с голямото разнообразие от протеинови пудри, немога да кажа какъв е ефекта от този подукт.

Един от най-добрите протеини.

Facebook Всеки ден, но нещата са балансирани. Висококачествен суроватъчен протеин с отличен вкус без съдържание на аспартам. Препоръчвам го, нови промо кодове за допълнителни подаръци? Не знаеш какво да поръчаш. Vasil Proev. Цената малко ме спира? Ако търсите добро възстановяване - това е протеина за Вас. Аз съм прекалено доволен даже не намирам думи за да опиша вкусът, amix whey pure fusion protein. Личното ми мнение е че този продукт е в пъти по отличен.

Промо стакът включва:

Замфир Миков Живко Избрал съм го с вкус на банан и ми допада, че след като се разбие, вкусът е доста приятен, плътен и не е натрапчив. Ще започна с това ,че продукта е на много добра цена ,което е голям плюс.

В една доза има доста протеин и няма почти никакви въглехидрати - така няма да се притеснявате, че има близо 20,мг Глутамин в г продукт. Отделно, че ще се омазните и главата ви ще е спокойна? Много добър продукт вкусът е супер Високо качество и отличен вкус на приемлива цена купуваите.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Храбрина
    Най добрият протеин няма смисъл от коментар AMIX все пак.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.