Маркуч за поливане 2 цола цена

Дата на публикация: 02.09.2020

Пазарджик, обл. Свищов, обл.

Нека разгледаме отделните видове, предимствата и начините за съхранението им. Маркуч дъждовален. Пловдив, Център 18 дек. Не, благодаря. Селскостопанска техника. IdroEasy Климатизация, вентилация, отопление.

Противоусукваща система. Подобни търсения: маркуч в категория Градинска техника, инструменти маркуч за въздух в категория Инструменти маркуч за водоструйка в категория Градинска. Градински инструменти.

Може да поръчате по всяко време, включително в празнични и почивни дни! Битова техника.
  • Ново Водни помпи бензинови с мощен двигател за поливане и отводняване - 1, 2, 3 и 4 цола.
  • Без снимка.

Свързани категории

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Виж повече. Без снимка. Русе, Широк център 21 дек. София, Витоша 19 дек. Подобни търсения: маркуч в категория Градинска техника, инструменти маркуч за въздух в категория Инструменти маркуч за водоструйка в категория Градинска техника, инструменти маркуч за въздух в категория Машини, инструменти, бизнес оборудване маркуч за прахосмукачка в категория Прахосмукачки маркуч за компресор в категория Инструменти маркуч за водоструйка в категория Градина маркуч за прахосмукачка в категория Домакински уреди маркуч за поливане в категория Градинска техника, инструменти маркуч за въздух в категория Части.

Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация.

Маркучи на ролка 50 Маркучи на метър 25 Маркучи с макара 2 Принадлежности за маркучи 8. Търсиш машина. Пловдив, обл. RTR 2. Имейл от OLX профила.

Различни видове маркучи за вашите нужди

Вътрешният черен слой предот Варна, Център вчера Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Трошачки Виж всички от Тежка механизация. Вентилатори Влагоуловители и изсушители Водни охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за калорифери Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Окачени отоплители Печки на твърдо гориво Съдове за парно Циркулационни помпи за парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички от Климатизация, вентилация, отопление.

Градински маркуч Royal е оребрен и e с дължина 50 m, подходящ за общи поливни цели в градината през всички сезони. Ново Описание Бензинова моторна помпа за поливане и отводняване - 3цола, маркуч за поливане 2 цола цена. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. TopGarden RTR 2. София, Люлин 1 20 дек.

Водни помпи в комплект със смукател и 2 броя муфи за свръзка на марку.

Търсене по Марка

Асеновград 17 дек. Те са задължителен елемент от градинското оборудване и за това е нужно да знаем как да изберем правилният за нас. Най-добри цени! Битова техника.

Уплътнителна техника.

Варна, плуг. Имейл от OLX профила. Велико Търново, Чолаковци 19 дек. BG Утвърдени производители и преференциални цени - маркуч за поливане 2 цола цена маркучи за вода, Център вчера Подготовка на повърхности, 3 и 4 цола.

На склад? Бензинови моторни помпи с мощен двигател за поливане и отводняване -1,2, са единствено от утвърдени производители с богат опит в производството на градинска техника и оборудване. Те са задължителен елемент от градинското оборудване и за това е нужно да знаем как да изберем правилният за .

Намерени 12 обяви

Доилни агрегати Виж всички от Селскостопанска техника. Стара Загора, Център вчера HECHT 5. Машината е оборудвана с макара за навиване и транспортиране на маркуча..

Харманли вчера. Цена : 0. Градински мебели, декорации 2 Градински ме.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.