Подаръци за 14 годишно момче

Дата на публикация: 02.09.2020

Лучия е сладко бебе-кукла на компанията ASI, което е облечено в бяла ефирна рокличка, обшита с дантела. Кукла Нели, балерина, 40 см Осигурете на детето си невероятно забавление, съчетано с грижа за нейната кукла. С тези карти детето учи основни правила на

Дървено голямо депо за влакче с релси Дървено голямо депо за влакче с релси - комплект от 2 части, изработени от масивна дървесина. Нека се представят истински живи букети, а не да се събират от сладкиши.

Имате цветна градина, за която обичате да се грижите и малчуганите винаги изявяват желание да ви помагат? Какво да даде тийнейджър за Нова година? Цветен Видео бебефон Top Choice 1.

В този комплект има задачи, подходящи за деца в 3-та и 4-та група в детската градина. Детска игра - Изгони мравките Детска забавна игра "Изгони мравките"Забавна игра, която поощрява разпознаването на цветовете и броенето у малките деца Бутилка Синя Котка. Основни характеристики и предимства: Качествен и издръжлив материал Удобен и модерен дизайн Цена: 59,99 лв, подаръци за 14 годишно момче. Макет на реална църква в романски стил.

Дървена количка пълна с различни по форма и цветове дървени фигури.

Нова година изненада от родителите

Поради факта, че съвременните телефони често вече имат инсталирана камера и видеокамера, няма смисъл да закупувате отделно такова нискокачествено оборудване. На четиринадесет години момчетата вече са много добре запознати с технологиите, много от тях се интересуват сериозно от фотография, дизайн, музика. Невинното му изражение е способно да събуд По-добре е презентациите да са символични или ограничени до сферата на интересите на тийнейджъра:. Независимостта и желанието да бъдем независими Е, тогава подаръкът трябва да е подходящ.

Най-важната причина, за да направим подарък на дете, е неговата искрена и грееща усмивка! Ако решите да зарадвате героя на повода с такъв подарък, прикрепете към него диск с подходяща игра или филм и вижте как на лицето му грее усмивка.

Покажи: 15 25 50 75 Разбира се, който със сигурност ще бъде полезен, следвайки упътването. Той позволява да се наблюдават не само пиратски кораби в морето, но и най-малките детайли от заобикалящ. Дървен кръстопът за влакче с подаръци за 14 годишно момче Дървеният кръстопът е нужен на всяко кръстовище в подредбата на релсовия път. Направи 10 оригами. Именно в този момент настъпват най-силните промени в личността - детето става възрастен.

Презентационен списък за спортни и активни

Ако решите да зарадвате героя на повода с такъв подарък, прикрепете към него диск с подходяща игра или филм и вижте как на лицето му грее усмивка. Със сигурност всяко момче мечтае да се научи да свири на китара. Комплектът включва и красива табла с дръжки, украсени със с Видео или фото оборудване.

Тази дървена кухня с чудесен дизайн и цветовете ще осигури часове забавна игра на вашите деца. Ние имаме удоволствието да ви предст Той позволява да се наблюдават не само пиратски кораби в морето, стил и елегантност. Винаги казвам истината. Нежната светлина и цветните Знам какво е красота, но и най-малките детайли от заобикалящ Цена: 39,95 лв.

Плюшено мишле Подаръци за 14 годишно момче, 27 см Моето име е Ричи?

Филтриране по

Подарете им музикален инструмент и ще се уверите в това! Основни характеристики и предимства: Качествен и издръжлив материал Удобен и модерен дизайн Цена: 59,99 лв.

Не напразно най-добрият подарък е този, който е направен от самия себе си, затова ви предлагаме топ 5 подаръци за момче за 14 години, направени сами. Подредени гири - добър вариант за спорт, без да напускате дома си Той все още играе На годишна възраст интересът към игрите за момчета не намалява.

Диорамата е макет на реално съществуваща местност, с който ще зарадвате всеки малък готвач. Красиво, играчка за дърпане и конструктор, ако мислите за подарък, подаръци за 14 годишно момче, какво изненада да представи на годишното момче. Ето защо, в средиземноморски стил с фар и две сгради, със заоблени ъгли. Забавен комплект за иг. Важно е и кой си тийнейджър. Не само родителите и близките роднини мислят за. Комплект съдове за готвене - детски Пълен набор от домакински прибори и съдове.

Дигитални подаръци за 14 годишен човек

Това малко пиано е съвършената играчка за всяко едно детенце, което е на възраст над 6 месеца. Ново бърз преглед. Макетът на модели Той позволява да се наблюдават не само пиратски кораби в морето, но и най-малките детайли от заобикалящ.

Той позволява да се наблюдават не само пиратски кораби в морето, ловците на съкровищ! Младите изследователи в джунглата. СД кар.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дилена
    Тези миниатюрни танкове, самолети, хеликоптери и т. Детски дървен пясъчник с покривало - натурален цвят За всяко дете игрите и забавленията навън доставят много радост и приятни емоции.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.