Как се прави маникюр мида

Дата на публикация: 02.09.2020

Метал, пластмаса или естествени миди толкова впечатляващ поглед върху плочите! Иновативен метод за нанасяне на шарка върху повърхността на ноктите с помощта на специални щампи се нарича заковаване. Първо лакирайте с един пласт основа.

В разгара на популярността днес аквариумният дизайн. Най-вероятно, вдъхновението идва по време на ваканция на брега, където съвършенството на морската природа стана повод за нова интерпретация на морска тематика. Черупката изглежда по-естествено. Леопард петна маникюр с щампи или яке снимки видео. Маникюр с пеперуди: функции и дизайнерски идеи. Цветни рокли.

Квадратните и как се прави маникюр мида ръбове на ноктите приличат на силуета на морската раковина, това е вашето място. Перлата от перла и фрагменти от истински черупки добавят пикантност към дизайна. Полезни съветикак да направите маникюра си неотразим? Заедно с тях украсени ноктите морска звезда, така че рисунката е идеално съчетана с такива форми. Повърхността на ноктите блести, припомняйки морето.

Просто трябва да поставите готовия образ на нокътя. Модно е да се комбинират матови нокти с прозрачна лъскава текстура. Иновативен метод за нанасяне на шарка върху повърхността на ноктите с помощта на специални щампи се нарича заковаване.

Идеи за летен маникюр за плажа

Те обхващат плоча напълно или частично. Ноктите с релефното изображение на черупки и огромни изпъкнали капки вода върху съседните нокти са комбинирани красиво. Нова Година маникюр ноктите снимка Нова Година. Нова Година маникюр ноктите снимка Нова Година. Те не могат да достигнат до дупката 2 или 3 mm. Инструкции за създаване на маникюр: пила за нокти за придаване на желаната форма на ноктите; обезмаслете повърхността; нанесете основното покритие и изсушете; направете слой гел, подсушете добре; повторете предишното действие; нанесете отгоре, изсушете, отстранете залепващия слой; изтеглете гел с права или дъгообразна вертикална ивица линии ; изсушете слоя; не отстранявайте лепилния слой; отново гел; покритие с акрилен прах; суха в лампата; изтръскайте излишния прах с четка; Не покривайте последния връх, за да избегнете загубата на кадифе.

Скулптурният гел е пластмасов. Черупката изглежда необичайно на два крака. Черупката може да бъде направена директно върху основния слой. Важен момент е правилното прилагане на технологията на рисуване. Това е най-удобният начин за възпроизвеждане на картината у дома:.

Точно преди приложението на ноктите трябва да бъдат отстранени внимателно от пясъка и мръсотията. Важен момент е правилното прилагане на технологията на рисуване. Рисунката изглежда луксозно на дълги и къси нокти.

Лесно се залепва плъзгачите върху ноктите, как се прави маникюр мида, ако искате да създадете хубав релеф ще ви е нужна и акрилна пудра може да използвате и бебешка пудра, покрити с обикновен лак. Вторият начин за извършване на маникюр е различен от предишната липса на прах. Можете да използвате метален диск с гравирана обвивка. По избор, с калейдоскопски ефект.

Черуп. Отдолу се прилага прозрачен фиксатор на лак. Ние получи хубав релефен маникюр.

Нов дизайн

В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи. Създайте уникален печат с тънка четка може да бъде само професионалист в своята област. Но, за да се избегне пренасищане, дизайнът се прави само на два пирони. Тя не изисква професионално притежаване на четката, не са необходими умения за рисуване.

Киви маникюр: модни тенденции и ярки дизайнерски идеи. Дизайнът с раковини върху ноктите е чудесен за летния сезон. В гъстата от водорасли са поставени риби, square oval and much more, използва иновативната откритие - ясен печат за поставяне на печат.

Черупки и отлична визия на дълги и къси нокти? Various ideas for vip brother bg facebook nails, морски. Маникюрът е подходящ за леки летни рокли и сарафани.

Не се лекувайте как се прави маникюр мида. И за да короняса "уреждат" гвоздея точно както го заченат.

Мигли и вежди

След окончателното сушене в лампата е необходимо да се постави довършително покритие. В последното видео, може да видите три лесни и различни начина за нанасяне на ивиците на мидата в комбинация с камъчета.

Въпреки малките миди изглеждат невероятно атрактивни, най-добре е да ги украсяват един или два пръста. Морската черупка може да бъде изтеглена.

Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си. Модно е да се комбинират матови нокти с прозрачна лъскава текстура. Но, за да се избегне пренасищане.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Еделвайс
    Шик чертеж, подходящ за всяко тържествено събитие.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.