Круиз по дунав от видин

Дата на публикация: 03.09.2020

Следва панорамна обиколка с автобуса и след това пешеходна обиколка на центъра. Дунава до музейния град Сцентендре, където се минава покрай руините на Римската крепост Акуинеум.

Следва изкачване до хълма Гелерт ок където се открива спираща дъха гледка към Будапеща.

От кораба се отива с автобус до китното унгарско градче, на около 50 км от Будапеща, където ще посетите типична унгарска чарда. Хотели Китен. Уикенд оферта до Виена с включени самолетни билети, 3 нощувки със закуски и медицинска застраховка.

Издаването на виза за съответната държава е в компетенцията единствено на съответните овластени за целта органи на приемащата държава и не се гарантира от туроператора. Проспект "Суворов" е най-привлекателна част на града с прекрасно подредени паркове, шадравани, кафенета на открито, красиви сгради преливащи в цветовете на дъгата шарки.

Цени от: Вход за ТО. Цените са на човек обявени към януари Автобусна оферта за Айвалък през за 9 нощувки на All Inclusive в хотел Musho на морския бряг само за След разходка из красивото градче Дюрнщайн- там, където се срещат приридата.

Дунав — Будапеща. В — 42 Евро ; кат.

Предколедно пазаруване в Одрин. Следвай тези две прости стъпки:. Екипът на главния готвач виртуозно приготвя вкусни специалитети.

Почивки Куба. В случай, че поради изложените причини за пътуващия или за туроператора възникнат допълнителни разходи, същите се поемат изцяло за сметка на пътуващия.

С автобус се прави обиколка на красиво осветената столица на Унгария. Преди завръщането си ще се ободрите с кафе и сладки? За круизите, независимо дали са заплатени от пътуващия или от друго лице, която е прочута с огромния круиз по дунав от видин от Генуа. Почивки с автобус. Туроператорът не носи отговорност за консумацията на храни и нап.

Ще посетим и църквата Петър и Пав.

Спечели Почивка за двама на Константин и Елена през Август !

След тази изключително темпераментна вечер автобусът ще ви отведе на борда на кораба. При запитване има възможност за поставяне на допълнителен матрак в кабината за дете или трети възрастен.

Година 21 самолетна Н.

Корабче до Украинската делта - 3 часа. Почивки Сейшелите. Библиотеката на манастира е уникална и съхранява над 80 тома литература. Цената в една посока е 40 евро за двама. Екипът на главния готвач виртуозно приготвя вкусни специалитети.

Круиз по Дунав - Дунавска рапсодия - от Русе до Виена

Екскурзии Франция. Автобусът ще ви отведе до крепостта ,която се води за една от най-големите отбранителни системи в Европа, построена от Френския архитект Вобан през 18 век.

Вечерен Концерт във Виена — 2,5 часа.

Начало Речни круизи Дунавски спомен. След посещение на най-известните места в самата постройка, ще имате възможност да се разходите в превъзходно оформените градини на Шонбрун. В антракта - шампанско. Търсене на забравени или загубени вещи се извършва от пътуващия самостоятелно и е за негова сметка.

Следва незабравимо шоу с коне. Свети Валентин в Париж - градът на любовта. Почивки Испания, круиз по дунав от видин. Помислено е и за хора със специален хранителен режим?

Електронен бюлетин

Ще почивам на: На море На планина На село В града. Хотели Царево. Проспект "Суворов" е най-привлекателна част на града с прекрасно подредени паркове, шадравани, кафенета на открито, красиви сгради преливащи в цветовете на дъгата шарки.

Те именно поставят началото.

Обиколка Белград; Нощен Белград с фолклор. Следва изкачване до хълма Гелерт. От там с автобуса ще преминете покрай.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Жорка
    Екскурзии Сърбия. Почивки Мавриций.
  2. Адела
    Цена на човек в двойна кабина:.
  3. Спасимира
    Вечерен Концерт във Виена — 2,5 часа. От манастира в Гьотвайг се разкрива чудесна панорама към австрийската дунавска равнина.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.