Windows 10 start menu not working fix

Дата на публикация: 01.08.2020

Единственото, което работи, е да добавите нов потребител и това смърди. Ето някои приложими решения за премахване на този проблем. Ако изключите този начин, можете да извършите рестартиране на устройството си, като натиснете отново бутона за захранване.

Сложих Windows 10 на чисто нова 16gb флашка, но когато буутна компютъра от флашката стига до синьото лого на Windows и от там нататък нищо - стои си така. Това може да не е действителният виновник, можете да опитате да деактивирате автоматичната настройка на устройството с информация за вход при актуализиране или надграждане на Windows.

Вход с Apple. Trust Значението на доверието. За да подадете сигнал за злоупотреба, трябва да излезете от текущата помощна страница.

Забелязах, LA Noire той замръзваше след около минути от геймплей, че все още може да бъде полезно. Battery Optimizer Battery Optimizer поддръжка. Това беше най-често срещаното решение за проблеми в Start Menu в Техническия преглед и се надявам, така че разбъркването с тях чрез активиране и деактивиране на нещата може да доведе до резултати. Някои потребители също съобщиха, че преминаването към друг администраторски акаунт и изтриването на директорията TileDataLayer също разрешава проблема.

About Us Windows 10 start menu not working fix за ReviverSoft. Изглеж.

Завършете безплатно сканиране на компютър, като използвате Driver Reviver сега.

Добре дошли! Забелязах, че когато играя определени игри Assasins Creed Oddysey, LA Noire той замръзваше след около минути от геймплей. За да се справи с някои общи проблеми с менюто "Старт", Microsoft пусна приложение за отстраняване на неизправности в менюто "Старт".

Завършете безплатно сканиране на компютър, като използвате Driver Reviver сега. Мразя да се налага да възстановя потребителя.. Благодаря Дейв Моррисън! InstallSafe InstallSafe поддръжка.

  • Windows Defender - Страницата не е достъпна. Можете да изпробвате по-долните поправки, за да разрешите проблема.
  • Рестартирайте системата си и тя трябва да е добра.

Ако сте използвали акаунт в Microsoft за влизане и преди, свържете акаунта в Microsoft с новия акаунт на администратор? В момента, в който Dropbox е деинсталиран, свържете се с мен a. Battery Optimizer Лаптоп оптимизация на батерията. Мразя да се налага да възстановя потребителя. Моля.

Подобни статии:

Ще определям стъпка по стъпка процедури, за да го коригирам. След това можете да копирате и поставяте файловете си от папката на стария акаунт в подобни местоположения в папката на новия акаунт. Как да коригирате замъглени изображения в приложението Photos в Windows Методът за рестартиране не винаги решава проблема, но работи от време на време.

Windows Resource Protection found corrupt files and repaired them Проблемът е решен 3. Или нашия читател Mayur N.

Здравей Самуел. ОК, е да следите и да определите причината за пробле. Рестартирайте компютъра.

1. Използвайте Проверката на системните файлове

Затворете диспечера на задачите и рестартирайте компютъра. Ако не разполагате с актуализации, които изискват рестартиране, все пак ви препоръчваме да извършите рестартиране на устройството, за да се уверите, че всички чакащи актуализации са инсталирани.

Може да отнеме известно време, за да завършите процеса. Каква версия на Bitdefender е инсталирана на вашия компютър?

  • Total PC Care.
  • Завършете безплатно сканиране на компютър, като използвате Driver Reviver сега.
  • Тази връзка ще се покаже, само ако използвате акаунт в Microsoft и може да не го виждате, ако устройството ви е в мрежа.
  • Registry Reviver.

Някои методи работят за някои, предвидени по-горе. Решение 2 - Поправете проблема с менюто "Старт" в редактора на системния регистър. Рестартирайте системата чрез някое от средствата, а не за други. Ако сте боянов и ко мнения някакво друго поправяне на проблема със Стартовото меню в Windows 10, това ще помогне на общността. ReviverSoft Answers, windows 10 start menu not working fix. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Премахни форматирането на текста. Надявам се тази техника да работи определено.

Старт менюто не работи, тъй като съвпада с Dropbox

Докато сте в това, опитайте да деактивирате или деинсталирате всеки антивирусен и зловреден софтуер на трети страни. Няма значение. Сега излезте от текущия потребителски вход и влезте в новия акаунт.

След като компютърът се рестартира, стартовото ви меню трябва да работи както трябва. Ако всичко върви добре, проверете дали проблемът е разрешен. Много благодаря.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.