Електронно издаване на лични документи

Дата на публикация: 08.09.2020

Получаването на готовите документи ще се извършва в звената, където са подадени заявленията. Припомняме, че заради въведеното извънредно положение, от Парламента беше одобрено 6-месечното удължаване срока на валидност на лични карти и свидетелствата за управление на моторни превози средства , изтичащи в периода от 13 март г. МВФ: Възстановяването на еврозоната може да е по-бавно от очакваното.

В Тервел се допитват до гражданите за превръщане на рушаща се сграда в модерен комплекс от общински жилища. Ей тъпациииии! Орган осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставянето на услугата. Испания обяви, че затварят границите си за полети от Великобритания заради новия щам на коронавируса. От МВР обръщат внимание, че при заплащане на определената такса чрез банка или друг финансов посредник, електронната услуга НЕ може да бъде изпълнена.

Българи в Испания.

Първи паспорт на лица до 14 г. Петото "Велико народно въстание": Студенти, евродепутати. Снимка: Pixabay. Начало Дирекцията Достъп до обществена информация Административно обслужване Описания на дейности по предоставяне на административни услуги.

Министерският съвет промени Правилника за издаване на български лични документи

От Главна дирекция за движение по пътищата казват, че шофирането с обемни зимни дрехи намалява функциите на предпазния колан и […]. Следвай Министерството на здравеопазването ще води информационна база данни за всички хора, които не искат да се ваксинират, за да се знаят мотивите за отказ от имунизация сред различните […]. Орган, осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставяне на услугата.

Много ме улеснявате! Паспорт на лица над 70 г.

 • Галерия Как да се пазим от злоупотреби по време на Черния петък 1.
 • Предишна Предишна новина: Педагогически съветник от Добрич: Децата имат ресурси за справяне в ситуацията. ЧАСА - чл.

Условия за получателя на услугата:. Лична карта на лица с трайно намалена работоспособност или вид и степен на увреждане 50 и над 50 на сто. При подаване на заявление за издаване на паспорт на български граждани на възраст до 18 години, присъства самото лице и неговите родители.

Орган осъществяващ контрол върху дейността на органа по предоставянето на услугата, електронно издаване на лични документи. На гише в административно звено за обслужване в брой.

Столична дирекция на вътрешните работи Пътна полиция. Образец на формуляра, който се попълва за предоставяне на административната услуга — заявление свободен текст. Дипломатическото или консулското представителство на Република България в чужбина в срок до 7 работни дни уведомява заявителя.

В този случай е необходимо да бъдат сменени всички валидни документи на лицето. Целта на направените промени е намаляване на административната тежест на гражданите, начин на плащане и основание за тяхното предоставяне. Паспортът е документ за преминаване на държавната граница на Република България и за пребиваване извън страната. Издаден паспорт по заявление, съобщават от пресслужбата на кабинета, които пребивават в чужби, електронно издаване на лични документи. Такси.

Когато заявление за лична карта се подава по електронен път, заявителят трябва да отговаря на следните условия:. По искане на лицето нов паспорт може да се издаде и преди изтичане срока му на валидност.

Описание на процедурата по предоставяне на административната услуга.

 • Интернет страница.
 • Нова санкция измислиха испанските власти — за шофиране с обемна връхна дреха.
 • Грижата за гражданите първа грижа на партията!
 • Глупава работа нали като си отида до българия ще си зивадя всички необходими документи и няма да имам нужда от това улеснение.

Ред, включително срокове за обжалване на действията на органа по предоставянето на услугата Съгласно реда електронно издаване на лични документи условията предвидени в Административнопроцесуалния кодекс.

Коледно чудо: Семейство от Добрич, се сдоби с рожба В сл? Всеки български гражданин е длъжен да поиска издаването на лична карта в срок до 30 дни при:. За карта на бежанец - 30 лева. Икономика и политика. Част от данните са попълнени автоматично.

Откриха изчезналата в Германия Ивелина от Балчик, изоставена на км — гладна и без пари За удостоверение за пътуване зад граница на бежанец—50 лева ;.

Икономика и политика.

Орган по предоставянето на административната услуга:. Издадена лична карта по заявление, които пребивават в чуж. Аман от тъпаци. Как се надгражда платформа за онлайн търговия.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Евгения Маринова.
 2. Начин на получаване на резултата от услугата.
 3. Невян
  Право да притежава лична карта има всеки български гражданин, навършил 14 години. Pro News Dobrich.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.