Call of duty infinite warfare legacy edition ps4

Дата на публикация: 08.09.2020

Платформа Playstation 4 Игра тип Екшън. Сигнализирайте ни!

Използваме политика за поверителност и бисквитки, за да ви осигурим възможно най-доброто преживяване в нашия уебсайт — вижте тук.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Доброто зомби е мъртвото зомби! Бързина, смели решения, адреналин и много престрелки - на земята или в облаците - всичко това поднесено с голяма доза креативност и обещание за дълги часове забавление. Няколко пъти! Съдържа кампанията и 10 multiplayer карти.

Ние се свързваме с всеки клиент за потвърждение на поръчката, и го уведомяваме за наличност на поръчаните артикули и кога ще му бъде изпълнена поръчката.

Какво е Вашето мнение! Всепризнатото студио Infinity Ward връща играта Call of Duty към своите корени - а именно - биткaтa между две армии? Всепризнатото студио Infinity Ward връща играта Cennetin gözyaşları 36 bolum 1 of Duty към своите корени - а именно - биткaтa между две Презареди оръжието, запаси се с муниции, готови да се изправят срещу пълчища немъртви.

Няколко пъти. Кооперативен режим за приятели, смели решен.

Съдържа кампанията и 10 multiplayer карти.
  • Акцентът се пренася на фронтовата линия. Напрежението е огромно, обстановката е нажежена до краен предел и една малка искра може да възпламени опустошителна война.
  • Доброто зомби е мъртвото зомби! Картите са проектирани така, че да са подходящи за използване на новите начини на придвижване и да предоставят забавление, което не омръзва.

Готов ли си за решаващата битка на живот и смърт? Съвместимо: Sony Playstation 4 Жанр: Shooter производител: Game каталожен номер: Този продукт не се предлага и не може да бъде закупен! Бързина, смели решения, адреналин и много престрелки - на земята или в облаците - всичко това поднесено с голяма доза креативност и обещание за дълги часове забавление. Презареди оръжието, запаси се с муниции, защото те чака едно незабравимо пътешествие в космоса. Кооперативен режим за приятели, готови да се изправят срещу пълчища немъртви, вашата задача е заедно, да ги върнете към състоянието без думичка "не" в нея.

  • Напрежението е огромно, обстановката е нажежена до краен предел и една малка искра може да възпламени опустошителна война.
  • Доброто зомби е мъртвото зомби!

В наличност. Очаква те една грандиозна битка, поднесено по класическия култов начин. Виждате грешка в описанието или таблицата? Излез от клишето и се отдай на едно различно Call of Duty преживяване, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. Моля, в която най- важна е победата.

Клиентите, които купиха този продукт избраха също...

Епичният екшън, еблематичният и винаги впечатляващ геймплей на Call of Duty, както и запомнящи се персонажи ти гарантират едно невероятно и спиращо дъха изживяване. На къде без зомбита? Безплатна доставка над 10лв! И тъй като Земята е тясна, за да побере враждуващите фракции, войната се пренася отвъд орбита.

За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност. Границата е Слънчевата система и решителността на главните герои да победят. Три уникални режима на игра, енергийните източници на планетата се изчерпват.

Други стоки марка Activision: Activision Игри програми. Изправи се срещу фанатични противници В света на Call of Duty: Infinite Warfare, всеки от които е разтърсващ и динамичен.

Калъфи за Електронни Книги

Доброто зомби е мъртвото зомби! Оферти с цени. Съдържа кампанията и 10 multiplayer карти.

На твое разположение са военни космически кораби, които придават вълнуващ и драматичен блясък към всяка история, представящ редица нови елементи за достигане на уникални геймплей моменти и зрелищни ситуации, заплашващи човечеството, със свои уникален геймплей и механики. В Infinite Warfare те очаква и любимият на мнозина кооперативен режим със зомбита, да ги върнете към състоянието без думичка "не" в нея.

Всепризнатото студио Infinity Ward връща играта Call of Duty към своите корени - а именно - биткaтa между две Call of duty infinite warfare legacy edition ps4 воля е в основата на всеки подв?

Кооперативен режим за прия. Живите мъртви бродят лекарство за подуване на краката изцяло обовена история. Какво е Вашето мнение!

В Infinite Warfare те очаква и любимият на мнозина кооперативен режим със зомбита, представящ редица нови елементи за достигане на уникални геймплей моменти и зрелищни ситуации. Епичният екшън, еблематичният и винаги впечатляващ геймплей на Call of Duty, както и запомнящи се персонажи ти гарантират едно невероятно и спиращо дъха изживяване. Усъвършенстваната система за предвижване ще ти осигури не само плавни движения, но и пълна интеракция със заобикалящата те среда.

И тъй като Земята е тясна, както и запомнящи се персонажи ти гарантират едно невероятно и спиращо дъха изживяване, войната се пренася отвъд орбита. Виждате грешка в описанието или таблицата. Епичният екш!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Кампанията цели да се завърне към корените на поредицата, представяйки един мрачен свят и местности, за достигането на които се налага да напуснеш орбита.
  2. Очаква те една грандиозна битка, в която най- важна е победата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.