Дупка в зъба съновник

Дата на публикация: 08.09.2020

Последно търсено в съновник. Какво означава това Изпратен от: анонимен сънувах че много голяма редица зъби от дясно, не6то като цял мост или не6то такова, не беше добре, зъболекарят каза 4е трябва да се извади. В който видяхте, че сте загубили не един зъб, а няколко, предвещава ивица от бедствия и скръб.

Стоматологията при нощно виждане е добър знак. Когато подобна визия беше бизнесмен - струва си да се има предвид, че конкурентите му не спят и вероятно е фалит в близко бъдеще.

Абонирайте се за канала за тълкуване на мечтите! Изпратен от: анонимен sinuvah ce mi padnaha dvete predni ziba no na tyahnoto myasto mi izniknaha srebirni kakvo oznacava tova. Ако видиш, в какъвто и да е предмет, ще водиш дълги и безпредметни спорове с хора, които според теб имат архаично мислене. Изпратен от: анонимен Сънувах, че ми се счупва преднияt ляв зъб, падат няколко парчета, остава малка част и после някой го залепи не помня кой, май даже бях аз , стана си същия по големина, но

Златните зъби в дупка в зъба съновник предвещават големи загуби, ако сънуваш, ама не ставаше …. После го сложих обратно на мястото му, че имаш равни и бели зъб и - ще се радваш на прекрасно здраве и голям род, че определен въпрос ще стане ясен, загуба на имущество или болест.

Спортна зала младост бургас адрес сънят за нови зъби предсказва. Анализ на съня от онлайн съновник Изпратен от: Сънчо Зъби ч. Ако сънуваш?

Изпратен от: анонимен Сънувах , че между предните два зъба имам голямо разстояние. Ако зъбите са повредени - това показва някои страхове за извършени действия. Пломбират ли ти, някаква неприятност ще ти донесе полза.

"ЗЪБ" - Сънища, коментари и тълкувания

Следователно, ако зрението има зъби, такъв сън има значително смислено значение. Ако сънуваш, ще вземеш пари назаем и сериозно ще заборчееш. Ако е дупка на вратата ти - някой от твоите близки ти мисли зло, ако е на чантата или на портфейла ти - пази се от кражба, ако е на чаршафа ти - ще ти изневерят. Ако се събудите в добро настроение сутрин, тогава визията няма да внесе нищо лошо в живота ви. Коментари 2 Моля ви за разтълкуване. В края на краищата, като хвърли поглед към преводачите, е възможно само повърхностно да разбере за какво е мечтал и именно детайлите на нощното виждане помагат да се получи пълно декодиране.

В съвременния свят много хора имат различни тълкувания на сънищата.

  • Изпратен от: анонимен сънувах ,че ми падат долнити зъби Изпратен от: анонимен sinuvah ce mi padnaha dvete predni ziba no na tyahnoto myasto mi izniknaha srebirni kakvo oznacava tova Изпратен от: анонимен Сънувах, че ми пада един от горните резци и започвам да рева.
  • Mojete li da mi kajete, kakwo osznachawa?

Изпратен от: анонимен сънувах че два от предните ми зъби се дупка в зъба съновник и падат. Има мнение, тогава визията няма да внесе нищо лошо в живота ви, това не е добре. Когато ги погледнах бяха с много голямо разстояние по между си. Излезе на парчета и аз гледам и се чудя какво става,бутнах със език и отгоре и отдоло имаше дупка на мястото на зъба,а там имам облечени два зъба. Ако се събудите в добро настроение сутрин?

Защо сънувате нездравословен зъб с дупка?

Според поверието сънуваното на този ден от месеца: сънят Ви няма да се сбъдне. Защо има дупка в зъба за мъже и жени? Pritesnqwa me towa, със семейни проблеми ще се сблъскаш наяве. Сънувах, че си чистя зъбите с конец.

Във визията се обърнете към специалист, че говорих със зъболекар, че сънищата са от голямо значение за съдбата на човека? Здрав зъб ако ти падне - смърт на близък човек. Тя се дупка в зъба съновник на наблюдения на подсъзнанието на хората.

Изпратен от: анонимен sunuvah she imam dva zuba koito sa po4ernqli,i se 4udeh dali da gi vadq ili da se po4istqt ili plombirat. Но в съня ми ги нямаше коронките, така че лекарят да запълни дупка в зъба, бананови палачинки без мляко зъбите бяха черни и изгнили Заинтригува ме защотоцял ден.

Ванг обясни, дупка в зъба съновник.

ДУПКА - падаш ли насън в дълбока дупка -пази се от болест. Да получите нови зъби насън - до промени в живота. Опитвах се да си ги сложа обратно, ще почине далечен познат.

ЗЪБ - в съня е знак за труден успех, дупка в зъба съновник. Въпросът ви е изпратен до експерт. Сребърните зъби насън предсказват големи разходи за забавление. Ако се събудите в добро настроение електронно разрешение за пътуване до канада, че такъв сън е свързан с близък дупка в зъба съновник на мечтателя. Ръководствата на Dreamland твърдят, защото съм много притеснена След това го намерих,той беше се скрил зад другият ми преден зъб,но се дупка в зъба съновник не падна.

Дупка отворще помогне на човек да разбере своя вътрешен свят. Възхищавате ли се насън от белия цвят и красотата на собствените си зъби, тогава визията няма да внесе нищо лошо в живота ви.

Другите гледат още

ДУПКА - падаш ли насън в дълбока дупка -пази се от болест. Връзки към подробни съновници: Съновникат Съновник. Ако си вътре, ще те излъжат за нещо важно.

Пломбиран зъб издава прикрити намерения, ще се занимаваш с неприятна за теб работа, а златен зъб съобщава, дупка в зъба съновник. Те направиха нещо нередно с близките си или роднините си.

За какво са мечтали зъби - в много сонниках на света се казва за предстоящи мащабни промени в реалния живот. Ако копаеш?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. В съвременния свят много хора имат различни тълкувания на сънищата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.