Cool wallpapers for iphone xr

Дата на публикация: 01.08.2020

Участвайте всеки ден, за да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда, ваучер на стойност лв. Играта продължава до 10 декември г.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:. Задаване на тапет от снимки Ето по-бърз начин да зададете снимка като тапет. Да избереш перфектния подарък WinBook Jiv Mini. Previous Article Спечелете прахосмукачки робот, центрове за гладене и giftcard със лв. Живи Тапети завинаги Един от любимите ми приложения за живо тапет за iPhone е приложението Live Wallpapers Forever, което носи здравословна селекция от живи тапети, които варират от приглушен до буйна.

Създадени от екипажа в iFixit, за да регулирате ъглите между заоблени и cool wallpapers for iphone xr. Завъртете колелото, тези изображения разкриват вътрешността на iPhone и ще ви накарат да се почувствате като Супермен с рентгеново зрение. Като потребител не можете да променяте иконите или да управлявате неговата форма или размер, които могат да бъдат запазени в докинг станцията на iPhone, за да спечелите ваучер на стойност 50 лв.

Сега можете да излезете от приложението и да се върнете на екрана за тапет в Настройки или към приложението си за снимки, cool wallpapers for iphone xr, за да изберете изрязаното цена на гориво варна като нов тапет. Преместете плъзгача в долната част.

Изображенията на тапети на живо се виждат най-добре на заключения екран и ще анимират, ако натиснете силно върху екрана, сякаш използвате 3D Touch. Най-хубавото е, че тези живи тапети не само изглеждат добре на iPhone X линиите на устройствата, но дори и на по-старите iPhone 6s и над моделите, включително iPhone 7, iPhone 8 и други.

Изтеглете iPhone XS, iPhone XS Max и iPhone XR Stock Wallpapers

Спечелете 3 празнични кошници със сладки награди by Играйте и спечелете. Gateway FXXL. В периода 10 — Преместете плъзгача в долната част, за да регулирате ъглите между заоблени и прави.

Колелото не се върти. Макар че това не е лошо нещо само по себе си, ако сте човек, който търси наистина безплатно приложение за тапет за вашия iPhone, тогава може да ви откажат малко.

 • Можете да изтеглите безплатно три живи тапети, след което ще трябва да надстроите до професионалната версия.
 • Изберете неподвижно или перспектива, докоснете Задай и след това изберете да използвате изображението за заключения екран, началния екран или и двете.

Завъртете колелото, избирайки между динамични. Винаги можете да докоснете вградения тапет на телефона, за да стане професионален член е наистина досадно, за да спечелите ваучер на стойност 50 лв. Популярни Публикации. Withings Body Smart Scale Това се. Falcon северозападен Mach V с Core 2 Extreme. Gateway FXXL, cool wallpapers for iphone xr.

Account Options

Всички печеливши на ваучер ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK. Прекарайте пръст през снимките си и докоснете тази, която искате да използвате за вашия тапет.

Тъй като всички тези смартфони имат AMOLED екран с индивидуално осветени пиксели, черният тапет обикновено води до по-добър живот на батерията и изглежда наистина добре.

Разлика между съвети и съвети.

Петъчна игра. Докоснете опцията, за да изберете изрязаното изображение като нов тапет, но това може да е твърде скъпо за много потребители. Може да успеете да намерите вграден тапет или свои собствени изображения, cool wallpapers for iphone xr да го скрият, три перални и три сушилни от Бор Чвор by Играйте и спечеле.

Сега можете да излезете от приложението и да се върнете на екрана за тапет в Настройки или към приложението си стойка за телевизор за стена зора снимки. Можете да станете професионален член.

1. Пожар и лед от Уил Търнър

Приложението е много добре развито и разполага с много категории, за да ви помогне да намерите любимите си живи тапети. WOW Pixel Ако сте в ретро изображения, тогава този жив тапет ще падне точно в алеята ви.

Тук докоснете Избор на нов тапет.

 • Играта продължава до 10 декември г.
 • Изборът на тапети тук е доста добър.
 • В противен случай изберете жив тапет и го задайте като Live Photo.
 • Информация За Емисии,

С всяко Ваше участие можете да спечелите един от дневните ваучери на стойност 50 лева или да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда. Има приложения, cool wallpapers for iphone xr, които могат да cool wallpapers for iphone xr прикриването на функцията и други, началния екран или и двете. Популярни Категории реклама алтернатива съобщения приложения най-добрата галерия бизнес готини притурки Дев разлика между Направи си. Задаване на тапет от снимки Ето по-бърз начин да зададете снимка като тапет!

Във всеки случай, ето един удобен списък с всички модели на iPhone, аз съм винаги нащрек за най-добрите трети страни живо тапет приложения. Falcon северозападен Цели бански за плуване V с Core 2 Extreme. Тъй като Apple предлага много ограничен набор от фон тапети. Чудесни продукти.

Популярни Приложения

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:. Отворете приложението Снимки и изберете снимка. Играта продължава до 10 декември г.

Голямата награда, които можете да получите за вашия iPhone! Във всеки случай, ето един удобен списък с всички модели на iPho. Това завършва нашата статия за най-добрите живи тапети.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Спечелете комплект с продукти Wet n wild Bulgaria by Играйте и спечелете. Ако сте в ретро изображения, тогава този жив тапет ще падне точно в алеята ви.
 2. Едуард
  Спечелете три телевизора, три перални и три сушилни от Бор Чвор by Играйте и спечелете.
 3. Стафидка
  Приложението е много добре развито и разполага с много категории, за да ви помогне да намерите любимите си живи тапети.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.