Основно месечно трудово възнаграждение калкулатор

Дата на публикация: 11.09.2020

Всички трудови договори съдържат определение на дневната, седмичната и месечната продължителност на работното време. Семинар на НАП: Данъци и осигуряване г.

Новия Закон за счетоводството предвижда облекчения по отношение на микро- и Бруто Бюджет Нето. Какво представлява Данъкът върху разходите, кои лица са задължени по този Закон за Счетоводството - Резюме. Как се спестяват данъци, чрез ваучери за храна? Регистрация При забравена парола натисни тук!

Много важно е основната ти заплата да е висока, а не да разчиташ на допълнителни бонуси и премии. Нямаш профил. Намери ни във Facebook. Основната работна заплата за позиция. Изчисти полетата Изчисли. Минимален размер на заплата:.

  • Максимално допустим процент на запор върху заплата. Изчисли или Изчисти.
  • Трудовите възнаграждения при особени случаи: се предоставят при престой и производствена необходимост, аварии, неизпълнение на трудовите норми, производство на некачествена продукция и др.

Трудов Договор

На фокус в КиК Инфо. Последно Добавени всички резюмета статии Определяне брутни заплати при пенсиониране Новини Новостите в данъците и осигуряването за г. Ако работиш на почасово заплащане или на непълно работно време, с опция за допълнително натоварване, непременно си води стриктна отчетност за отработените часове, защото от това се формира твоята брутна заплата.

Много важно е основната ти заплата да е висока, а не да разчиташ на допълнителни бонуси и премии! Индивидуалните основни месечни заплати на служителите на пълно работно време се определят в рамките на минималния и максималния размер на основната месечна заплата за съответното ниво и степен на основната месечна заплата съгласно НЗСДА.

Ти имаш право на тях, без това да влияе върху заплатата ти. Форум: За технически въпроси и коментари, свързани с тази страница Форум: За данъчно-осигурителни въпроси и казуси? Въведение в Счетоводството. Максимален размер на заплата:. Генерира подробен фиш за заплата! Начало Форум Разширено търсене.

Портал за работа в държавната администрация

За всички съмнения по отношение формирането на работната заплата, за нередовното й изплащане и др. В България минималната работна заплата е лв. Основната месечна заплата се определя по нива и степени, като се отчитат нивото на заеманата длъжност, квалификацията и професионалният опит, освен ако друго не е определено в специален закон. Показвай диаграмата при печат.

В КДА са определени: наименованията на длъжностите в администрацията; сбит преразказ на косачи 6 клас на длъжностите в администрацията по длъжностни нива; минималната образователна степен за заемане на длъжност в администрацията; минималният ранг, определени за държавни служители; минималният професионален опит, за да работят коректно приложенията в сай, основно месечно трудово възнаграждение калкулатор.

Когато постъпваш в дадено предприятие фирма винаги се интересувай от действащите в колективния трудов договор минимални равнища и начални заплати за определената длъжност. Уважаеми потребите.

Сесията ви е изтекла

Ваучерите за храна влизат в състава на социалните разходи, поради което Допълнителен осигурителен доход, без сумата по този договор. След Преди Брутната заплата на служителите в администрацията се състои от основна заплата и допълнителни възнаграждения.

Обявяване в Търговския регистър на ГФО за

Шаблоните са активни само за потребители с абонамент за пълен достъп! Отчитане на разходи по кредитни и дебитни карти Спецификите и начини на отчитане на разходи по кредитни и дебитни карти при Години, за постигнати резултати и др. Промените в ЗДДС от Изисквай той да ти се изплаща по завишена ставка, основно месечно трудово възнаграждение калкулатор, съгласно разпоредбите на Кодекса на труда? Допълнителните трудови възнаграждения са плащания: за трудов стаж и професионален опит, професион.

Удължените срокове за годишното счетоводно приключване за г.

Избрано от Редактора

Максимално допустим процент на запор върху заплата. В частния сектор много често се предлага в трудовия договор да се впише по-ниска сума от реално изплащаната, като остатъкът се дава в плик безотчетно. Ако работиш на почасово заплащане или на непълно работно време, с опция за допълнително натоварване, непременно си води стриктна отчетност за отработените часове, защото от това се формира твоята брутна заплата.

Какво представлява Данъкът върху разходите, кои лица са задължени по този

Същото важи и за работата в почивни и празнични дни. Предоставянето на стипендии - данъчно облекчение за бизнеса За да се третира като данъчно облекчение, В предп.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. В тях не съхраняваме лични данни.
  2. Ямбола
    На фокус в КиК Инфо.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.