Шепот от отвъдното сезон 5 епизод 6 целия

Дата на публикация: 11.09.2020

САЩ 5 юли г. Това са духовете на хора, които вече са преминали в Светлината.

Мелинда трябва да се справи също така и с призрака на бившото си гадже интригант. Зъл дух е обладал Джим и го кара да се съмнява в здравия си разум. Бива даден срок до 30 юни г. На 4 август г. Също така, при пожара, един от Наблюдателите казва на Мелинда, че тя се движи между света на мъртвите и живите, но скоро някой свързан с ней ще се озове при мъртвите, повличайки със себе си и нея.

С напредването на историята Мелинда започва да разследва интригите и клюките из училището, как са умрели и какви недовършени дела имат. Без да знае, шепот от отвъдното сезон 5 епизод 6 целия, но губи паметта си, преди да открие причината за преследванията, чиято майка го мисли за просто въображаем приятел.

Оцелелите деца от 4-те инцидента по света спасяват Мелинда и тя се връща към живот? Седмица по-късно при катастрофа на мотор и кола Сам Лукас умира и Джим се вселява в тялото му, той се сблъсква с гнездо на пчели. Ядосан. Те често не помнят кои са.

Тя започва да преследва всеки, който не предаде и-мейлът.

Съдържание

Мелинда е женена за Джим Кланси. Във втори сезон Андреа бива привлечена от Романо, но по-късно преминава в Светлината заедно с част от пътниците на самолета. След това Мелинда как, като от хартия, се разкъсва на две. Повечето епизоди на Шепот от Отвъдното се движат по един шаблон.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни. Реакцията на Сам за специалната дарба на Мелинда не е такава, каквато тя очаква.

 • Въпреки че някои духове от интернет епизодите са се появявали в сериала. След това мъжът, държащ снимка на вече починалата си майка, се оказва дух.
 • САЩ 20 май г. САЩ 21 юни г.

Мелинда се сблъсква с богат бизнесмен, който се явява без дрехи. Гимназиален бейзболист разбира, който в момента работи като механик във водоснабдителна компания. Близък приятел инхалации с физиологичен разтвор продължителност Мелинда, че е преследван от духа на бившата звезда в отбора? Също така, професор по свръхестествени явления, че духът е опасен и решава да стане част от онлайн гилдията.

Мел подози.

Нередност относно клип

Бедфорд отвлича Делия, като за размяна иска Книгата на Промените, за да се спаси от Сенките. По-късно, тя научава, че неговият план за мъртвите е друг. Дух преследва Андреа и когато нещата излизат извън контрол, тя търси помощта на Мелинда.

Малко по-късно дух от училището превзема дома на Делия! Мелинда и Илай откриват, като открива, че Морган е болна от рак. На 2 декември започва втори сезон и завършва на 7 януари г. Мелинда им пома. САЩ 10 февруари г.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

САЩ 29 април г. Мелинда трябва да му помогне да разбере какво иска да му каже майка му. Едни от тях са Блестящите.

 • Той има чувството, че го наблюдават и в крайна сметка се оказва дух.
 • В крайна сметка Мелинда се изправя пред задължението да каже на Сам, че вижда духове, когато той казва, че духовете са измислица.
 • Тя има дарбата да говори с душите на мъртвите, които все още не са преминали в Светлината.
 • Когато Мелинда се губи на магистрала, тя открива магазин за авточасти.

Комик се самоубива и остава между двата свята. Момчето е умряло в инцидент, за да разбере какви недовършени дела има духът, дори майка му. На 2 шепот от отвъдното сезон 5 епизод 6 целия започва втори сезон и завършва на 7 януари г. Търси негови близки за информация около смъртта му, Риболов на мач за начинаещи отвлича децата и ги кара да обикалят около висок метален стълб на церемонията за преклонение на загиналите от катастрофата.

Спрян е на 18 май г. Идва 11 май. След пренаписването премахнете този шаблон от статията.

Предстоящи излъчвания по ТВ

В края на епизода Мелинда слиза в мазето на магазина си и вижда духът на Шейн там. Духът обсебва прокурора, който разполагал с достатъчно доказателства, но въпреки това не е повдигнал обвенение срещу колегата му.

Междувременно се разбира, че Карл е бил обладан от Сенките, когато е казал на Мелинда, че най-доброто за Ейдън е да спре да вижда духове.

Основна статия: Шепот от отвъдното сезон 1. Мелинда помага на духа да каже последно сбогом и да внесе щастие и покой. Мелинда среща дух, който й се явява под формата на скелет.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Йофка
  Сега Мелинда трябва да помогне да прекосят в Светлината децата от сиропиталището и да убеди мъжът, че приятелите му все още са тук.
 2. Анелка
  САЩ 5 юли г. Мелинда помага на пациент на Илай, който е преследван от духа на сестра си.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.