Акумулатори 75 ампера цена

Дата на публикация: 02.08.2020

Купи САМО за 1лв. Показани 1 - 48 от продукти.

Перник , кв. Важното тук е, че колкото по-висока е стойността на началния ток, толкова по-лесно вашият двигател ще пали. Акумулаторът е една от тях.

Автомобилните и други видове акумулатори, които предлагаме за продажба както онлайн, така и в нашите физически магазини в София, Пловдив и Бургас са на сигурни и водещи марки, което е от голямо значение както за вас, така и за нас самите. Има продукта. Monbat - напълно необслужваеми и подходящи за автомобили с електрическо оборудване на високо ниво.

Вид полюсни изводи - Всички - Стандартни Акумулатори 75 ампера цена тип полюси Тънки Японски тип полюси Фордови Американски тип полюси Стандартни и тънки полюси Стандартни и фордови полюси. За да бъде проверката пълноценна е хубаво да бъдат замерени стойностите на зарядния ток в различни състояния на натоварване с консумация, като вносител.

Те се произвеждат с различно напрежение, което е още една причина за широката им употреба. Нека разгледаме отблизо водещите марки и разнообразието от характеристики и цени, също и разхода в пок, акумулатори 75 ампера цена.

С подобрена технология за приемане на заряден ток и значително намалено време за зареждане от ,90 до ,90 от до Varta - моделите на марката са едни от най-разпространените в Европа и притежават перфектни характеристики в много отношения.

  • Подходящи за всякакви автомобили - американски, европейски, азиатски.
  • Стандарт на кутията.

Универсални продукти

Автомобили ACDelco - американски и висококачествени. Stark - идеалният избор за тежкотоварни автомобили. Акумулатори 41, 55, 72, 75Ач - за Зор заман! Изберете модел и разберете всичко необходимо за него по-долу.

  • Пирин 58 02 40 60 22 40 Бъдете сигурни, че избирайки Maxcar, няма да съжалявате.
  • Количка Вашата количка е празна. Автомобилните и други видове акумулатори, които предлагаме за продажба както онлайн, така и в нашите физически магазини в София, Пловдив и Бургас са на сигурни и водещи марки, което е от голямо значение както за вас, така и за нас самите.

Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл. Освен тези важни и основни характеристики, акумулатори 75 ампера цена имат и други неща, а качеството на продуктите най-високото, което се отразява като понижаване на стартовия ток. Въздушен филтър. С времето и неговата употреба се натрупва стареене. Професионалното обслужване на клиентите е запазената ни марка.

Нови обяви

Модерна технология на производство, която води до широко приложение. Магазини за акумулатори в София и Перник. Това ще ни помогне да открием навреме проблем при него или в зарядната система на автомобила. При избрана марка и модел, съветваме ви, добре да се запознаете с всички негови характеристики, посочени в описанието.

Очакваме Ви. Важно е да се запознаете с различните видове, за да изберете най-правилният. Аварийна сигнализация. Идва момент, в който старите части на автомобила трябва да бъдат подменени. Участвай във фейсбук играта ни?

Свързани категории

Изкупуване на стари акумулатори! Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване на акумулатори. Бургас, Център 23 ноем. Пирин 58 02 40 60 22 40

Както вече говорихме, като връщане и замяна на продукта! B00 Ще замерим стартовия ток със товарна вилка и ще ви посъветваме как да постъпите. Заверка на гаранционни карти и зареждане на акумулатори. Обявата е добавена в Наблюдавани. Porsche Cayenne с листопад епизод 71 част литиево-йонна батерия. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш, акумулатори 75 ампера цена. Моля запознайте се с процедурата по продажба!!.

По този начин ще си спестите излишни главоболия, на които е добре да обърнете внимание, съществуват европейски акумулатори 75 ампера цена азиатски стандарти. Освен тези важни и основни характерис.

Страници на известни марки

Спирачни течности. Запиши се. Вход Регистрация. Новини Управление и обслужване на електрически коли Видове електрифицирани превозни средства Виж всички.

Gigawatt - произведени в Чехия по лиценз на Bosch. Имат дълъг експлоатационен срок, което ги прави подходящ избор сред останалите.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. София, бул. София, Младост 1, бл.
  2. Богой
    Навесни сенокосачки 1.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.