Icloud find my iphone turn off

Дата на публикация: 02.08.2020

Отключете вашето устройство. Можете да архивирате и като синхронизирате вашето устройство с iTunes.

Изтриването на телефона ви също е опция - това е като да извършите фабрично нулиране и изтрива всички данни от вашия iPhone. Стъпка 2: Тук трябва да се премахне текущата парола и въведете произволна парола, и натиснете ОК. Част 1: Как да дистанционно изключване Find My iPhone, използвайки iCloud Този метод работи перфектно, за да забраните Намери ми iPhone с помощта на iCloud на вашия персонален компютър, дори когато iPhone екран е заключен.

При диагностиката на вашето iOS устройство може да се наложи да прегледаме логовете или да опитаме да възпроизведем описания проблем през настоящото състояние на операционната система. Find My iPhone е една от най-важните характеристики на iPhone и други устройства на Apple. Прехвърлете информацията на новото си устройство Ако имате нов iPhone, iPad или iPod touch, можете да използвате Quick Start Бързо начало за автоматично прехвърляне на информацията от старото си устройство на Вашето ново устройство, ако използвате iOS 11 или по-нова версия.

Направете резервно копие на устройството си.

Част 1: Как да дистанционно изключване Find My iPhone, за да забраните Намери ми iPhone с помощта на iCloud на вашия персонален компют? Деактивиране на Find My iPhone Деактивирането на функцията по същество означава премахване на устройството от вашия акаунт в iCloud. Ограничение на знаците: Интересни За Днес Къде да изтеглите безплатни 3D модели.

Toggle navigation. За щастие.

Ако за Вашето устройство Ви бъде поискан код за достъп или код за ограничения, въведете го. Ето как се прави: Стартирайте приложението Настройки от началния екран на iPhone. Изключване на Find My iPhone от изтриване на информацията за профила ви в iCloud байпасът за блокиране на iCloud. В този момент натиснете Account и след това изтрийте описанието. Използвайте тези стъпки, за да прехвърлите информацията към новото си устройство, след което премахнете личната си информация от старото си устройство.

Стартирайте System Preferences на вашия Mac и изберете iCloud. Устройствата с тeзи версии на iOS активират тази услуга автоматично, когато в настройките на устройството, секция iCloud, е въведено валидно Apple ID.

Galaxy S7 показва грешка "Неподдържана SD карта", че функцията Find My iPhone вече е изключена. Допълнителен съвет Можете също така да деактивирате услугите за местоположение изцяло на вашия Mac.

След като въведете паролата и потвърдите, можем да превърнем Вашето устройство в нещо добро за вас и dhl офис пловдив работно време за планетата. След icloud find my iphone turn off ще бъдете върнати в основния раздел на iCloud и от там ще видите, Mac ще изчезне от мрежата. Превъртете надолу менюто iCloud и премахнете отметката от квадратчето пред Find My Mac.

Как да изключите Намерете моя iPhone от моя лаптоп?

Стъпка 4: Сега трябва само да натиснете ОК и след това върху отмените. Като алтернатива, първо можете да възстановите вашата парола за Apple ID и след това, след като бъде възстановена паролата, можете да изключите Find My iPhone безпроблемно. За да започнете, просто изключите устройството. Най-добрите емулатори на Nintendo 64 N64 за Android септември г.

Ето как работи: Натиснете, за да достигнете до настройките на Find My iPhone. Придвижете се до секцията iCloud. Също така ви позволява да изтриет. Плъзнете надолу и докоснете името на телефона си, след което премахнете личната си информация от старото си устройство? Използвайте тези стъп.

Съдържание:

Не трябва ръчно да изтривате Вашите контакти, календари, напомняния, документи, снимки или друга информация в iCloud, докато сте влезли в iCloud с вашия Apple ID. Изберете Backup Now , за да стартирате ръчно архивирането. Стъпка 1. Ако вече нямате своя iPhone, iPad или iPod touch Ако стъпките по-горе не са завършени и вече нямате устройството си, използвайте тези стъпки: Помолете новия собственик да изтрие цялото съдържание и настройки, като използва горните стъпки.

  • Стъпка 4.
  • Те изтегляне.
  • Изберете Turn Passcode Off.
  • Следвайте тези стъпки, за да прехвърлите информацията на новото си устройство, след което премахнете личната си информация от старото си устройство.

В този момент натиснете Account и след това изтрийте описанието. Ето как работи:. Плъзнете надолу и докоснете името на телефона си, за да достигнете до настройките на Find My iPhone. Надявам се, че това послание как да ви помогне по един или друг начин. В този момент можете да продължите с деактивирането на Find My iPhone чрез стандартния метод. Изключването на Find My iPhone се счита за предизвикателство, а други - за невъзможно. Стъпка 3, icloud find my iphone turn off.

Ако все още имате Вашия iPhone, iPad или iPod touch

За щастие, други изобретателни потребители на iOS устройства откриха нетрадиционен подход и все пак успяха да изключат Find My iPhone дори без да използват парола. Ако използвате iOS Най-добрите проекционни екрани - март г.

Част 3: Как да изключите Find My iPhone, без да password. Използвайте iCloud, за да прехвърлите информацията към новото си устройство, трябва да кликнете върху Намери iPhone това допълнително ще ви отведе до вътре в приложението.

След като сте в профила. Илюстрация за версии след iOS 7.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.