Задачи за първи клас по математика за принтиране

Дата на публикация: 16.09.2020

Мерни единици за лице. Ако са от сборник, по който работят всички, с поставянето на основната задачата, записвам в горния десен ъгъл на дъската страница и задачи….

Алгебра Уроци Подкрепа за сайта Делимост на сбор. Архив от тестове на МОН. Автор е на голям брой публикации, които разработват теоретико-практически проблеми на обучението по математика в 1.

Задачи от делимост на числата. С помагалото малките ученици ще затвърдят знанията си за числата от 0 до 20 и за числата 10, 20, 30, Консруктивни задачи за малки ученици Правоъгълна координатна система. Задачи за 2 клас Таблично умножение и деление с 6.

Лице на фигури в квадратна мрежа. Лице на многоъгълник. С помагалото малките ученици ще затвърдят знанията си за числата от 0 до 20 и за числата 10, 20. Задачи за ученици от 6 и 7 клас Текстови задачи с две и три пресмятания за 2 клас. Методическа литература! Текстови задачи за състезания Интересни задачи от домино,зарове и стрелички Задачи в които се определя точното място на даден елемент Колко са задачи за първи клас по математика за принтиране на чертежа.

Сборници със задачи. Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Полезна връзка :Тест по математика върху текстови задачи за първи клас.

Навигация на сайта

За по-лесно запомняне на сборовете на едноцифрени числа по-големи от 10 , съм направалa всички сборове на файл за разпечатване. Умножение на едночлен с множочлен и многочлен с многочлен. Художествена литература.

Тестови задачи с десетични дроби. Методическа литература. Тестови задачи за подготовка за външно оценяване по математика за 7 клас Тест по геометрия за 7 клас. Писмото не беше изпратено - проверете вашия имейл адрес!

Задачи по математика с естествени числа. Задачи от лице на повърхнина и обем на прав кръгов конус за 6 клас. Друга литература.

Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Лице на многоъгълник. Задачи за сътезания за 5 клас.

ВМС - Великденско Математическо Състезание - 1 клас

Telling Time on the Quarter Hour. Задачи за подгоговка за национално външно оценяване Линейни параметрични уравнения и неравенства с едно неизвестно Линейни неравенства. Тестови задачи за 5. Обобщителен урок 4.

Текстови задачи Тест по математика за 3 клас. Моделиране с линейни уравнения. Telling Time on the Quarter Hour. Избери предмет Обобщителен урок 4. Човекът и природата.

Математически листове за първи клас

Човекът и природата. Игра по математика с карти — Пасианс до Полезна връзка :Тест по математика върху текстови задачи за първи клас.

Бодливо сметало! Български език и литература. В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Задачи по математика. Работни листове за умножение и деление втори клас. Сборници със задачи. Обощителен урок за 3 клас Половинка ,третинка ,четвъртинка,десетинка.

ЕК - Европейско Кенгуру - 1 клас

Полезна връзка :Презантации на руски език за първи клас. За по-лесно запомняне на сборовете на едноцифрени числа по-големи от 10 , съм направалa всички сборове на файл за разпечатване. Малка теорема на Ферма. Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до

В предишна публикация споделих, за бързо работещите в час ученици. Игра по математика с карти - Пасианс до Химия и опазване на околната среда.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Жарина
    Съжаляваме, но вашият блог не може да споделя постове чрез имейл.
  2. Цветяна
    Умножение и деление с 5.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.