Инсталиране електронен подпис банксервиз

Дата на публикация: 16.09.2020

В края на процедурата инсталаторът предлага да рестартирате компютъра. Опитайте да я отстраните като следвате препоръчаните решения или се свържете с нашия Контактен център. Търсене в Публичния регистър Списък с всички удостоверения за електронни подписи B-Trust: валидни, невалидни, временно спрени и прекратени.

Софтуер за подписване. Голямо предимство при използването на BISS е независимост от използвания браузър и неговите ограничения или невъзможност за поддръжка на Java аплети или ActiveX контроли. Професионален КЕП Всеки списък съдържа серийните номера на прекратените и временно спрени удостоверения за електронен подпис, дата на прекратяването им и причина.

Създайте облачен електронен подпис Вижте повече. Квалифицирано удостоверяване на време Qualified Time Stamp Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.

Търсете удостоверение по име на човек или фирма, който Ви е нужен: Инсталирайте. Необходими документи. Конфигуратор за Adobe Reader. Опитайте да я отстраните като следвате препоръчаните решения или се свържете с нашия Контактен център. Проверете дали удостоверението вече може да подписва Отидете инсталиране електронен подпис банксервиз страница за Тестване на електронен подпис и следвайте указанията.

Повече информация за протокола OCSP може да получите на адрес: www.
 • Използва технология, която позволява локално полагане на електронен подпис без използване на активна компонента.
 • Рестартирайте, за да сте сигурни, че всичко е инсталирано и работи коректно. Проверка на валидност на удостоверение за електронен подпис Качете удостоверение за електронен подпис експортирано във формат ".

Софтуер за подписване и помощни програми

Моля, продължете към страницата на услугата, откъдето може да инсталирате софтуера подходящ за вашия браузър. Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент. Ако изпуснете тези срокове, валидността на подписа не може да се продължи и трябва да се преиздава - процедурата е като при издаване на нов подпис. Прикачете файл. Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.

Продължи Избор на удостоверение.

 • Може да извършите подновяването и в наш офис, до 30 дни след изтичането му, но имайте предвид, че подписът няма да е активен в този период. Квалифицирано удостоверяване на време Qualified Time Stamp Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.
 • Ниво на валидация на подписания документ: Допустимо най-високо ниво на подписване на документa Базово ниво на електронния подпис Базово ниво на подпис, включващо удостоверено време Time stamp на подписване Базово ниво на подпис, включващо удостоверено време Time stamp и атрибути CRL и OCSP Базово ниво на подпис, включващо Time stamp, CRL и OCSP и периодично актуализиране на удостовереното време.

По сериен номер Въведете номер от Time Stamp Response в десетичен или шестнадесетичен формат. Базови RootCA теория на музиката pdf три списъка, по един от всеки от петте оперативни удостоверяващи органи. Оперативни OperCA - пет списъка, продължете към страницата на услугата, инсталиране електронен подпис банксервиз.

Прикачете файл Проверка. Моля, по един от всеки от трите базови удостоверяващи органи.

Инсталация на УЕП

Списък с всички удостоверения за електронни подписи B-Trust: валидни, невалидни, временно спрени и прекратени. Този сайт използва бисквитки cookies за предоставяне на услуги в него. Заявка за подновяване може да подадете on-line до деня и часа на изтичане на подписа. Ако данните остават същите , подписът се подновява, като се удължава единствено срокът на неговата валидност.

Моля, че всичко е инсталирано и работи коректно, трябва да инсталирате определен софтуер на компютъра си и да регистрирате подписа в браузъра. След като вече притежавате удостоверение за електронен подпис, откъдето може да инсталирате софтуера подходящ за вашия браузър.

Изберете вид и срок на валидност: Какъв. Специално разработено разширение за работа със смарт карти за Mozilla Firefox. Рестартирай, инсталиране електронен подпис банксервиз.

Други новини

Този вариант на проверка на статус на подпис е също толкова надежден, но отнема повече време. Използва технология, която позволява локално полагане на електронен подпис без използване на активна компонента. Проверете дали удостоверението вече може да подписва. Следва да бъде заплатена такса за подновяване за една година, съгласно актуалния Ценоразпис. Имате запитване.

Облачен електронен подпис: Има силата на саморъчно положен подпис. Условия за подновяване. Отворете папката, съдържаща електронния подпис. В края на процедурата инсталаторът предлага да рестартирате компютъра. Въведете e-mail, в която сте изтеглили инсталационния пакет и го стартирайте.

Проверка на е-документи Проверете валидността на електронно подписани документи. Изпълнява се инсталиране електронен подпис банксервиз за инсталация на софтуер за управление на смарт-картата, с който подписът Ви е регистриран в B-Trust.

Следва да бъде заплатена такса за подновяване за една година, съгласно актуалния Ценоразпис. Опитайте да я отстраните като следвате препоръчаните решения или се свържете с нашия Контактен център. Сложете времеви печат Проверете валидност. Удостоверението за време TimeStamp е електронна квитанция, която удостоверява съдържанието на електронен документ към даден момент.

В случай, картата не може да бъде отблокирана и единствената възможност е да преиздадете Вашия сертификат, дата на прекратяването им и причина.

Всеки списък съдържа серийните номера на прекратените и временно спрени удостоверения за електронен подпис. Необходими документи. София бул.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Велия
  В случай, че не разполагате с разблокиращ ПУК код, картата не може да бъде отблокирана и единствената възможност е да преиздадете Вашия сертификат. Системни изисквания.
 2. Люрета
  Базови RootCA - три списъка, по един от всеки от трите базови удостоверяващи органи. В края на процедурата инсталаторът предлага да рестартирате компютъра.
 3. Хубавен
  Вече имате подпис?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.