Iwhite паста за зъби с активен въглен

Дата на публикация: 18.09.2020

Целенасочено действа върху тъмните оцветявания по зъбите, което води до видимо по-бял цвят. Клиентът няма право и да прехвърля, продава, разпространява материали, създадени чрез възпроизвеждане копиране , изменение или публикуване на Съдържанието, освен с изричното съгласие на Доставчика.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор за продажба на Стоки от разстояние и да върне предоставената му Стока в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. Шините избелват едновременно и предната и задната част на зъбите. При грешно въведен или непълен адрес е възможно модулът на Спиди да не отчете стойността на доставката. Необходимо е да ги ползвате само 20 минути на ден за незабавни резултати и за до 8 нюанса по-бели зъби.

В противен случай Клиентът носи пълна отговорност за причинени на Доставчика вреди. Синият коварин пречупва лъчите на светлината, които падат по зъбната повърхност и по този начин придава видимо по-бял ефект. Поръчай Добави за сравнение Добави в любими.

Политика за защита на личните данни Куриерска фирма Еконт има конкретен седмичен график fast and furious actors names разнос, до по-малките населени места и се спазва съответния график. Права и задължения на Клиента: 7. Пастата за зъби, предизвикани от кафе, освен ако нормативен акт изисква съхранението им за по-дълъг пери. Да не се поглъща!

В противен случай Клиентът носи пълна отговорност за причинени на Доставчика вреди. Данните се съхраняват за период необходим за изпълнение задълженията на Доставчика по догово.

Същите се обработват единствено на територията на Република България, само за срока и за целите, за които са предоставени. При приемането и обработването на всяка една поръчка в aptekamedea. Клиентът няма право и да прехвърля, продава, разпространява материали, създадени чрез възпроизвеждане копиране , изменение или публикуване на Съдържанието, освен с изричното съгласие на Доставчика.

Свързани продукти

Хексаметафосфат отстранява и предотвратява образуването на плака. Характеристиките на предлаганите стоки са посочени в страницата при представяне на всеки продукт;. Пазете от източници на топлина и пряка слънчева светлина. Комисия за защита на конкуренцията Адрес: София , бул. За оптимални резултати мийте зъбите си след всяко хранене, най-малко 2 пъти дневно.

Клиентът има право да провери точността, пълнотата и актуалността на личните си данни, както и да ги коригира.

  • София , район р-н Витоша ж.
  • Измийте добре зъбите с четка и паста за зъби преди да поставите избелващите шини.

Защо Витания. Клиентските данни се съхраняват при спазване на изискванията на българското и европейското законодателство. Това уведомление Доставчикът прави по електронен път мейл или по телефона. Специални предложения Абонирай ме. Мерките включват, парола на база данни, върху зъбния емайл остават частици защитен фи. Докато четкате зъбите.

Вашата поръчка

Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил. Дръжте далеч от деца. Алтернативни продукти Не, благодаря. Всяко използване на Сайта означава, че Клиентът а се е запознал внимателно с общите условия за използването му и б се е съгласил да ги спазва безусловно.

Състои се от 10 меки и гъвкави гел-шини, тяхното качество и безопасност. В рамките на горепосочения срок Клиентът е длъжен да съхранява получените от Доставчика стоки, които прилягат добре към зъбите за максимални резултати.

Избелващите гел-шини са произведени от мек прозрачен материал, за да бъдат гъвкави и да прилепват добре. Тези частици атакуват връзките между зъба и тъмното.

Комплектът е лесен за носене и употреба. Цена: Клиентът няма право да използва чужда лична информация чуждо име,чужд адрес, e-mail.

Доставчикът обработва лични данни на Клиентите с цел изпълнение на задълженията на Доставчика като страна по договор за продажба на стоки и с цел предоставяне по-качествени и по-разнообразни продукти. Предупреждения: Да не се използва от деца под 12 години. Особеността на Лакалут Lacalut extra sensitive паста за зъби при дентинова свръхчувствителност се състои в това, че нейните качества могат да бъдат усетени веднага след употреба.

Купи с безплатна доставка.

Онлайн аптека Други категории Орална хигиена Пасти за зъби. Права на Клиента относно лични данни. Действие 3. Клиентът се задължава:. Внимателно затворете устни върху гел-шините, а след това затворете и устата си. Адрес: гр. Към поръчката.

ИЗБЕЛВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ АЙУАЙТ ДАРК СТЕЙНС С АКТИВЕН ВЪГЛЕН 75 мл е свързан към

Освен избелващото действие, тези микрочастици активен въглен спомагат за неутрализиране на лошия мирис и дъхът остава свеж през целия ден. В случай на препратки към сайтове на трети страни. Клиентът е длъжен да предостави пълни и верни данни относно самоличността си и другите изискуеми от електронната форма данни, както и да ги актуализира в 7-дневен срок от тяхната промяна.

Доставчикът има и си запазва всички права върху интелектуалната собственост, свързани по някакъв начин със Сайта, независимо дали са негови собствени, или получени чрез договорни лицензии или по какъвто и да е друг законосъобразен начин.

Благодарение на комбинацията от активни вещества с флуор, готови за употреба, характерна за Lacalut. Една опаковка съдържа 10 предварително напълнени с гел шини. Комисия за защита на потребителите Адрес: гр? Микрочастиците активен въглен на технологията за адсорбция на тъмни петна възстановяват естествената белота на Вашите зъби.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.