Как се надписва пощенски плик до германия

Дата на публикация: 18.09.2020

Падежи в немския език. Представяме Ви десет от най-посещаваните замъци в Европа:.

И така, за начало да разгледаме един плик за писма. Това последното не го разбрах- кой друг да ти го донесе освен български пощи? Нямаме въздействие върху съдъжанието на външни страници, чиито връзки присъстват в сайта и не носим отговорност за него.

А на него най - вероятно ще му го донесат направо до тях, ако го няма ще му оставят едно синьо картонче, с което на другия ден отива до клона на Deutsche Post и си взема колета. Как да си напиша адреса на германците, та да ми пратят на него писмо? Аз като пращам писма от франция пиша адреса на кирилица а града и държавата на латиница ул.

Как мога да пусна писмото с приоритет? COM in 30 languages. Над 1 кг вече става доста дебело. Re: Semi-Offtopic: Писмо от германия [ re: linjack ]. Завършващи фрази.

За колко време пристигат писмата и колетите в Германия? NET 3 години Dir. Не знам.
  • Колетите в Германия обичайно се получават за ден-два - въпреки периодическите сривове, предизвикани от струпването на поща в предпразничните дни и излизането на пощаджиите в болнични при поредната грипна вълна. От пощите казаха 8 до 30 дни!!!
  • Също и градът написах на латиница,забравих да кажа. Не забравяй да оби4а6 себе си!!

Was gibt es bei dir Neues? Mladost -1" Sofia Bulgaria Може и на кирилица отклото bl. А кашонче за опаковане може и сами да си осигурите от близкия маркет примерно,за да не купувате и това.

Днес ще ви разкажа затова, какви готови фрази и шаблони можем да използваме при писането на писма, а също така и за някои думи и словосъчетания, и с кои други изрази можем да ги заменим. Може тук да са и го откраднали нешите бабички като видят нещо интересно в пощенската кутия и си го взимат. Какво Ви идва наум, чувайки "Студено куче" или "Беден рицар"?

Но като цяло германците изпитват доверие към пощите. Останалите критикуват дългите опашки в пощенските клонове и неудобното им работно време.

Но ако няма кой да се подпише за получената пратка, в пощенската кутия се пуска извест. Писмо на немски език - полезни фрази. Пожелавам успех.

Архив на блога

COM has chosen Български as your language setting. Официалните писма имат стандартен вид:. Много или малко е това?

Това требва в разни случай поради разни юридически причини и т.

Но като цяло германците изпитват доверие към пощите. Етикети: А1п. По правило на сайта на пощенските служби адресатът може да избере подходящата за него дата и приблизителния час на доставката. Ето "меню" от десет германски ястия със смешни имена:. Re: брутално.

Градският транспорт в Германия – как работи, колко струва?

Aлykapд ангелска жена. Като дойде мойто ще ти кажа ; Ето какво още трябва да знаете за това как е устроен общественият транспорт в Германия: По-долу описаните фрази могат да се използват за свързващи. SLR, българите всичко крадат и всичко осират!

Само като идея. Градският транспорт в Германия - как работи, и сигурна. И макар като цяло германската поща как се надписва пощенски плик до германия е и бърза, колко струва? Адресът на немски се пише по следния начин:. Благодаря на всички. Ich freue mich auf Zusammenarbeit mit Ihnen. Официално писмо - външен вид. Едно от най-важните неща при адресиране е пощенският код и той не е за цела Сф както много си мислят.

Писмо от Германия до България

Благодаря на всички! Aбе идеята не е дали да стигне или не, а да е вписано некъде си и да може да докажеш че си го пратил и кога. Много ми е мъчно, че той не знае език и няма с кого да си каже и две приказки, но това е ще стиска.

Ще се радвам да ми отговорите на въпросите,защото търсих в Гугъл,но излизаше само стара информация,която не ми е полезна.

В средата на писмото написах България на латиница. Преди да се сбогуваме, необходимо е по някакъв начин да завършим текста! Vergiss nicht, mir zu schreiben?

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Сърдечко
    Обратното: по-добре да напишеш напр. Останалите критикуват дългите опашки в пощенските клонове и неудобното им работно време.
  2. Александрия
    Има ли значение в кой ъгъл какво пише?

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.