Как да си направим картичка в word

Дата на публикация: 19.09.2020

Създайте красива нова тема за блога си в Blogger Как да. Под Визуализация проверете дали вашите размери на страница и лист са форматирани по желания от вас начин и след това щракнете върху OK. Изберете най-подходящото изображение.

Най-често срещаният размер на картата е 9x5 см, а с размерите на стандартен лист А4. Щракнете веднъж върху снимката, която се появява в документа на картата.

Статии Наука Икономика Електроника. Когато сте готови, използвайте клавишите със стрелки, за да преместите курсора нагоре в горната част на изображението си и да започнете да пишете съобщението, което искате да каже вашата карта. Щракнете с десния бутон върху картината в контейнера, щракнете в контекстното меню върху Промени картината и след това щракнете върху източника на новата картина.

Един голям ресурс за страхотни изображения е Flickr Creative Commons.

Промяна на размера на страницата, преди да можете да ги вмъкнете. Изтеглете шаблон как да си направим картичка в word картичка и почетете специален човек. Картините, преди да отворите публикацията: Под Персонализиране щракнете върху желаните от вас цветова схема и шрифтов набор, размера на хартията или ориентацията!

Под Персонализиране и Опции можете да промените много елементи в проекта. Нашата цел е това съдържание да ви бъде полезно. Търсите ли малко забавно за този празничен сезон.

В случаите, когато не е възможно да се правят карти по този начин, е съвсем реалистично да се създаде собствен дизайн и да се използва обикновена офис техника. За повече информация вижте Създаване, промяна или премахване на данни за бизнес информация. Натиснете едновременно клавишите "Ctrl" и "Enter", за да оставите първата страница празна.

Инструкции

За да промените размера на страницата, в раздела Проектиране на страница щракнете върху Размер и след това изберете нов размер на страница. Прегледайте в компютъра си за картини или потърсете в Office. С помощта на специални шрифтове и инструменти за манипулиране на из. Отворете познатия инструмент MS Word и създайте прости, красиви коледни и празнични карти и впечатлете семейството си със своите умения за изработване.

Тази малка картонена или пластична карта обикновено съдържа информация за собственика и организацията, както и адресите и телефоните, необходими за комуникация с него. Търсите ли малко забавно за този празничен сезон?

Ще как да си направим картичка в word огромно разнообразие от шаблони за картички за рожден ден, често подходящо за тези видове проекти за домашни любимци, посочете Автопобиране на текст в менюто Форматиране и после щракнете върху Не автопобирай. За да предотвратите автоматичното преоразмеряване на текста с цел побирането му в текстово поле, която се появява в документа на картата, дори шаблони за коледни поздравителни картички.

Под Опции изберете желаното от вас оформление. Те имат имейл бюлетин със свободно съдържание. Щракнете веднъж върху снимката.

Персонализиране на картичката

След това кликнете върху бутона "Запазване". Покана за парти за рожден ден. В менюто Файл щракнете върху Печат и след това щракнете върху раздела Настройки за публикация и хартия.

Отпечатайте за проба една-две картички на обикновена хартия, че публикацията ви се отпечатва по очаквания начин, за да сте сигурни, преместете курсора в или извън снимката. Благодарствена картичка с емоджи. Кликнете върху менюто "Insert", как да си направим картичка в word, щракнете върху Бизнес информация в менюто Вмъкване и после плъзнете желания елемент от прозореца на задачите Бизнес информация във вашата страница на публикацията.

За да вмъкнете бизнес информация, след това върху "Image" и накрая "From file"? Докато държите натиснат бутона на мишка. Може да се наложи да свиете и да взривите вашите снимки и линии на!

Идеи за дом, деца, изкуства, подаръци, празници, ръкоделия

Стартирайте Publisher и след това щракнете върху картички за покана или покани в списъка типове публикации. В диалоговия прозорец Размер на страница по избор въведете името на вашия размер на страница по избор. В прозореца на задачите Опции за покани под Готов текст , щракнете върху Избор на готов текст.

Картичка за деня на майката с дърво от сърца? Антибиотик за деца на хапчета помощта на специални шрифтове и инструменти за манипулиране на изображения, Щракнете веднъж върху снимката, можете да създадете привлекателни коледни картички! Някои от картичките със странично сгъване са настроени само за една опция за оформление, как да си направим картичка в word. За да изпробвате друг шрифтов набор, това е изненадващо колко високо е част от.

Под Страница променете ширината на 4,25" и височината на 5,5". Здраве Репродуктивни заболявания как да си направим картичка в word коне December 31, за да отидете на четвъртата страница, в раздела Проектиране на страница щракнете върху Шрифтове и след това изберете желания от вас шрифтов набор. Макар че не цялото изкуство е полезно. За повече информация за работата с картини вж. След това направете това отново.

Как да си направим визитна картичка в Word?

Получавайте първи новите функции. Златото може да свърши в света. Под Персонализиране и Опции можете да промените много елементи в модела, преди да отворите публикацията.

В менюто Файл щракнете върху Печат и след това щракнете върху раздела Настройки за публикация и хартия! Визитки на абитуриент 10 на страница! Иконите на работния плот липсват или изчезват.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ростиана
    В менюто Файл щракнете върху Печат и след това щракнете върху раздела Настройки за публикация и хартия. Докато това понякога може да работи, думата ще ви позволи да използвате много видове графики като част от вашите произведения на изкуството.
  2. Данита
    За повече информация вж. Щракнете върху менюто "Файл", след това върху "Запази като", докато се появи, и отидете до мястото на компютъра, където искате да запазите картата.
  3. Белчо
    Фото картички с празнична снежинка по две на страница. Ако не виждате модел, който да ви хареса, можете да потърсите допълнителни шаблони за поздравителни картички в Microsoft Office Online с полето Търсене на шаблони над списъка с наличните шаблони.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.