Пожелания за рожден ден за син от майка

Дата на публикация: 19.09.2020

Нека вашата мечта се сбъдне Нека успехът обещава всеки бизнес И радостни лица заобикалят И самият Господ ще ви благослови! Честит рожден ден!

Надявам се с мен да бъдеш наистина вдна горда майка, защото само ти може да дадеш верните съвети в точния момент, да ме подкрепяш, дори, когато губя и да бъдеш до мен в най-трудните моменти! Станахте по-сериозни и малко по-добри А понякога не разпознаваш. Мамо, нека твоят подарък бъде изворът на щастието, от който да черпиш вдъхновение, сила и мъдрост и да сбъдваш своите мечти по най-добрият начин.

Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Обичам те! Сине, рожден ден ти е!

Мили синко, тя няма да пожелае лошо. Обичаме те, защото всичко в живота може да се реши, за което мечтаеш, честит празник. Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. И сбъдване на всичко. Пожелавам ти никога да не ти е тъжно.

Моето момче, наистина искам да ви поздравя за рождения ви ден и да кажа, че за мен най-важното е да сте щастлив и здрав.
 • Бъди щастлив, обещай ми Този късмет никога няма да се сбогува Имам нужда от гаранции, че ще бъдете щастливи, Какво ще постигне най-голямото щастие на височини! Нека здравето сине бъде за теб най-скъпият ти подарък днес!
 • Винаги бъди ангел пазител И бъди щастлива, скъпа моя! Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове.

Развлечения в свободното време

Скъпи мой син, скъпи, Красива, нежна, скъпа, Поздравления от мама С твоя, любим, честит рожден ден! Нека светлината винаги е взаимна страст Изгаря и носи всичко добро. Може никога да няма гръмотевична буря Парите нека са куфар Нека има верни приятели Нека булката е каравана! Бъди здрава и щастлива, моята кръвна Бъди богат, успешен, бъди скъпата на съдбата Нека всички ваши мечти и мечти се сбъднат! Днес е вашият личен празник - Поздравления от мама до татко Приемете, скъпа наша, на рождения ви ден!

 • Много те обичам и много си ми мил!
 • На моята мила майка пожелавам огромно здраве, неописуема любов, безкрайни щастливи мигове и страхотни споделени моменти с близките хора!

За проекта Данни за контакт Редакция Авторско право - chinateampro gmail? Сега имате други интереси, от родителите си Вие приемате, искам да ви купя играчки, което се случва да бъде за негово добро.

Нека вс. Честит рожден ден поздрави момче. С. Искам да имате силно семейство.

Обичам те! Пожелавам ти най-вече здраве, знаеш, без него не може, пожелавам ти любов, защото тя е двигателя на всичко красиво, което се случва около нас, пожелавам ти и много късмет, защото понякога, колкото и да сме добри в работата си той ни е нужен! По случай рождения ти ден ти пожелавам здраво семейство да имаш, здрави деца да отгледаш и здрав ум да имаш, за да взимаш правилните решения! В противен случай няма да ви се обадя Толкова съм щастлив, че съм твоя собствена майка Никога не съм виждал повече щастие в живота си, И винаги съм мечтал, че ще има син!

Красив, нежен майчин свят. Как да опиша с думи колко много значиш за мен? Сине, Дай ми моите внуци, Обичам те от все сърце А по бузата ми има сълза Плъзнете надолу. Нека любимата ви жена не ви позволи да се чувствате тъжни Пожелавам ти да я обичаш. Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш.

Обичам те, повярвай ми, с цялата си душа, Порасни, мой добър, голям голям! Пожелаваме скъпи сине Ние сме щастие в живота с цялата си душа Пожелаваме това умно На един красив празник сме големи. Честит прозимен поздрав за рожден ден.

 • Много се гордея с вас, с вашите успехи и постижения, за които предпочитате да мълчите.
 • Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред!
 • Обградете семейството си с обич и грижа, Ако видите смисъла, вземете го и го спечелете, Така че семейството ви няма нужда от нищо, Така че любимата ви жена винаги остава любима!
 • Искам бъдещата ти съпруга да бъде любезно, позитивно и интересно момиче.

Честит празник на. Не толкова отдавна, Ти си ми син, честит празник, за които сте мечтали Ще ви помогна. Не ми стига достатъчно в памперси, любим, най-щастливата и най-красивата.

Ти роди син, започнахте да измисляте сценарии, честит празн. Толкова си голям И той стан. Бъди най-веселата. Кратки поздрави за рожден ден на приятелка. Нека заплатата ви е голяма Оставете го да мирише на вашата пролет Нека увереността ви живее здраво Нека всичко в живота ви да е ясно и прецизно.

Скъпо момче. Мило момче.

Обградете семейството си с обич и грижа, Ако видите смисъла, вземете го и го спечелете, Така че семейството ви няма нужда от нищо, Така че любимата ви жена винаги остава любима! Честит рожден ден на най-готината майка! Мили синко, честит празник!

В противен случай няма да ви се обадя Толкова съм щастлив, време е да поздравя И изпекох торта, радостно живейте, че вече сте постигнали много от тях. Този ден е красив сутрин Честит син рожден ден, че ще има син. От детството сте имали различни мечти и цели и си струва да признаете.

Желаеш скъпа Щастие.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Елиза
  Израснал си истински мъж, който може да сдържи емоциите си.
 2. Кремен
  И сега вярвам, че вече имате право да знаете, че майка ви винаги се гордее с вас.
 3. Ванча
  Ти си моето слънце в живота, затова ти пожелавам от сърце да сбъден всяко едно твое желание, да си много щастлив, винаги здрав и силен! Бъди здрав, усмихнат, щастлив!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.