Samsung galaxy xcover 3 touch screen

Дата на публикация: 03.08.2020

Самолетен режим. Samsung galaxy xcover 3 94 Филтри Популярност Цена Низходяща цена. Поддръжка на групи за контакти.

Продуктовото име е ключова част от продуктовите заглавия на Icecat върху информационната листовка на продукт. Сензорна технология. Ако продължите да използвате този уебсайт, ще предположим че наистина ви харесва. Samsung galaxy xcover 3. С него осигурявате защита на вашия мобилен апарат от надраскване,прах и други нежелани щети,а изрязаните отвори.

Брой цветове на дисплея.

Модел : Продуктово име е индентификацията на компания за продукт, но не изцяло уникално, Меню, които могат да обхващат няколко категории. Ико. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Максимална скорост на кадрите. Семейство продукти : Семейството на продуктите е обща марка на марка.

Нови обяви

Ултратънък гръб 0. Преглеждания на продукта : Тази статистика е базирана на използване на сайтове за електронна търговия магазини, дистрибутори, сайтове за сравнение, ASP за електронна търговия, системи за покупка и т.

Таймер на повикване. Ръководство за бързо стартиране. При този модел телефон двете части на екрана, дисплея и тъч скрийна са две отделни части. Търсене на подобни продукти.

Dark Silver? Задържане на повикване. Извън наличност Доставката не е включена. Бързо набиране! Запази в Наблюдавани Не, благодаря.

IEEE Сензор за осветление.

Сходни артикули(6)

AddOn Networks. С този калъф ще предадете елегантен вид на GSM апарата си но също така ще го защитите от нежелани удари, прах или надраскване. Ние използваме бисквитки, за да осигурим най-доброто преживяване в нашия уебсайт.

В заглавието на продукта Icecat се включва семейството на продуктите. Без абонамент! Подобни продукти. Задържане на повикване. GPS сателитен?

Намерени 7 обяви

Параметри 5V Самолетен режим. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. София, Борово 4 дек. Мрежови възможности.

Запиши се. Съобщете за грешка в Icecat. Брой цветове на дисплея. Please contact your account manager at Icecat. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

Пренасочване на повиквания. Функция за отложено обаждане.

Още подобни стоки от най-популярните

Поддържани звукови формати. Показване на алтернативни кодове на статии, използвани в онлайн пазара. Ако представяте доставчик и искате да включите вашате информация тук, моля contact us.

Комуникация в близко поле NFC. Честота на копроцесора: 1,3 GHz. Icecat Live DOC.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вълчан
    Филтрирани 94 резултата. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.