Как се прави план конспект по баскетбол

Дата на публикация: 30.09.2020

Разтягане разтягане на мускулите. Дози ровка. Задача на играта : по сигнал първият скача от обръча в обръча на двата крака, обикаля знамето, бяга назад и предава щафетата на следващия, а самият той застава в края на колоната.

Х 1 да изпревари О в подкошието. Строяване на групата Поздрав Съобщаване на темата. Движение с добавени стъпки отдясно и отляво по периметъра на баскетболното игрище. Висша математика 3-та част. Домашна работа. Подобряване на основите на техниката на поддържане и предаване на топката със съпротивата на защитника.

Въвеждащи упражнения: как се прави план конспект по баскетбол ходене в колона; - ходене с ръце встрани; - ходене с ръце на кръста; - прескоци; - клякане. Стъпка по стъпка обучение 1! Упражнение срещу стената: вземете топката от корта, напред, вдигнете я до нивото на рамото на ръката за хвърляне, напред. Хвърляне на топката в коша след въвеждане на 2p Умерен III. Изпълнение на задачи на изстрели от точки: свободни хвърляния - от 10 изстрела от 8 попадения; от седем точки 5 попадения; от 5 точки 4 попадения и от пет три точки 4 попадения.

  • Отборите застават в колони пред кошниците на разстояние 1,5 м от тях. Учителят вдига червен флаг - децата спират и заемат позиция баскетболен играч II.
  • Пешеходни стъпки.

За реферати.орг

Подобни материали. Научете се да хващате и подавате топката на място 8 минути Формиране в два реда. Преди всеки на разстояние 6 м лежи обръч. Специално внимание се отделя върху възможните грешки, които биха могли да бъдат допуснати в процеса на обучение, с цел тяхното своевременно коригиране.

Издишване Изходна позиция - основна стойка; 1—2 - дъги на ръцете напред нагоре, десния крак назад до пръста; - изходна позиция пъти Вдигнете се на пръсти - по-високо. Подобряване на хвърлянето след дрибъл и двойна стъпка. Приспособете външния вид и скоростта на топката към ситуацията Учителят демонстрира правилността на топката, позицията при докосване до топката и контролира топката.

На 1 и 3 се двишва дълбоко, на 2 и 4 се издишва и в ИП. Обяснение 2. Ume-Рени Като играе мини баскетбол 5 r. След което всички се строяват в редица. В Обобщаване на резултатите от урока.

E-mail или потребителско име

Чий отбор ще вкара повече голове в коша 4. Развитие на качествата на координация, скорост, скорост и мощност. Чия двойка няма да пусне топката по-дълго? Дръжте гърба си изправен, не се свивайте.

Обърнете внимание на често срещаните грешки. О защитниците в упражнение 1 и 2 са полуактивни, непрекъснат. Топката може да се дриблира с дясната или лявата ръка, не пресичат опита за подаване от Х 1 и Х 2.

Метод на поведение: Челен, покривайки топката от пасивно или активно стоящ. Чия двойка е по-бърза?

Цифров научен архив

Придвижвайки се с лунги, изпратете топката на пода и след отскока я хванете на ниво коляно с прави ръце в лактите. Създайте представа за позицията на баскетболист. Играчите са разположени в центъра на корта по линията на пръстените. Нови потребители. Subjects: Social sciences, economic sciences and law Pedagogy of Teaching….

Шофьорът хвърля топката на втория и. Бързо бягане, полуобръща. Релета: - учениците са изградени в две колони. Отваряне на меню. Чийто отбор ще се върне в първоначалната формация по-бързо 4. Организирано напускане на фитнеса. Подобряване на хващането и предаването на топката на място. Цел на урока: Овладяване на основите на притежанието на топката?

За referati.org

Същото нещо по другия начин. Значителни грешки по време на топката: ръката се наслагва върху топката с удар шамар ; неправилна координация на ръцете и краката, невъзможност за контрол на топката без постоянен визуален контрол. Ip - легнал на пода, десният крак прав ляв, огънат навън фиксира. Бягане със средно темпо.

Дата на класа: Водачът хвърля топката на втория и т! Затвърдяване и усърършенстване водене на топка в съчетания с други технически похвати. VI Ilyinich.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Вълчин
    Стъпка по стъпка обучение 1.
  2. Антонин
    Понятия и анализ.
  3. Конструкция в колона една по една срещу централния щит. По време на часовете трябва: Спазвайте стриктно правилата за поведение; Всички действия трябва да се извършват само по указание на учителя; Ако не се чувствате добре, спрете да практикувате и информирайте учителя за това; 5.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.