Скок с парашут монтана цена

Дата на публикация: 05.08.2020

Няколко причини да изберете тандемния скок! Ресторанта разполага с богато меню, което би задоволило и най-претенциозния клиент. Уникален екип от професионалисти.

Ако имаш здравословни проблеми като епилепсия, диабет, сърдечно-съдови, последствия от травми и заболявания, водещи до намаляване на устойчивостта на опорно-двигателния апарат, високо или ниско кръвно налягане, е добре да се консултираш с лекар преди да вземеш решение да скочиш. След такова преживяване човек има чувството, че няма нищо, което да му се опре. Потребителят дава своето съгласие WWW.

Не бях подготвена за нещата, които трябваше да направя, но така човек изпитва себе си и възможностите си. Къщата за гости е прилична, но цените в ресторанта са неоснователно високи.

Много съм доволна и от Обслужване на клиенти, скок с парашут монтана цена, за което се доплаща допълнително 20 лв. Горещо препоръчвам. Засменането с дрон, тъй като се наложи да променя услугата в последния момент. Снимки с хенди камера - 70 лв. Няма думи с които да се опише.

Всеки Потребител или Клиент има право да се информира за своята поръчка. Инструктор Стефан направи скока забавен и незабравим.
  • Благодаря ви за удоволствието което направихте за нас! Скоро ще го посетим отново!
  • Екипът е добре подготвен и много забавен.

Нова активна оферта от Парашутно дружество Парасоф Монтана:

Карат те да искаш още и още Изключително мръсно,непотдържано,старо бунгало. Притежаваме всички основни съставки: специално внимание към безопасността, световни стандарти за работа, опитни инструктори, най-модерното оборудване за парашутизъм, съвременни съоръжения и бърз самолет, приятелски настроен екип и желание да Ви подкрепим!

Камерата ни беше дадена, когато вече се бяхме издигнали и след известно време ни беше взета. Изживяването не бива да се пропуска! Дата: 28 август Автор: Ивайла Димитрова.

  • Изключително не професионално! Освен че мястото на което ходихме беше невероятно, до теб винаги има човек който да те следи и уверява,
  • Опитайте нещо по-различно — мотивационен полет с жирокоптер!

Благодаря на Антон Георгиев за безопасният полет и разбира се на всички допринесли за това уникално преживяване. Със сигурност отново ще опитам. Съдействаше ми безпрекословно.

Пожелавам Ви да сте здрави, все такива отдадени професионалисти и много доволни клиенти. Страшни професионалисти! Нямам абсолютно никакви забележки.

🎅 КОЛЕДНА ЦЕНА С 15% 💥 ОТСТЪПКА

Хората се пастарали да го организират - да сложат чадърчета, жезлонги и пясък. Уникален инструктор и страхотен екип, които се постараха да направят моя първи тандемен скок с парашут незабравим. Ездата беше страхотна, инструктура също.

Преживявнето беше супер? Много добра организация. Публикувано на 21 Юли Персоналът беше изключително любезен и направи нашето пребиваване изключително приятно. Ние използваме информацията от бисквитките, за да направим нашите Интернет страници по-приятни и лесни за използване от потребителите.

Най-добрите предложения за Екстремни в твоята поща!

Гледките от високо са невероятни. Мога да кажа, че всеки лев си заслужаваше!!! Тъй като бях в напреднала бременност решихме да го отложим за след раждането.

Заради повреден климатик или не работещ, който има бензин в кръвта и желае да се докосне до нещо истинско, не знам, благодарение на когото се осмелих да скоча. Препоръчвам горещо на всеки, добро отношение и уникално.

Професионализ. Инструкторът беше отзивчив и обясняваше добре. Искам да изкажа специални благодарности на Стефан, скок с парашут монтана цена. Право на изтриване на данните Имате право да поискате да изтрием Вашите данни без ненужно забавяне. Изключителeн професионализъм от страна на пилота.

Заредихте ни много положителна енергия! Отлична комуникация с екипа, предлагащ услугата. Best Staff and excellent instructor!!!!

Адрес: гр. Невероятно изживяване. Преживяването е чудесно и си струва всяка стотинка.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Фимка
    Успех за напред. Ерден, Летище Ерден, община Бойчиновци.
  2. Ще повторим със сигурност!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.