Скрити доказателства сезон 3

Дата на публикация: 07.08.2020

Професионален жокей е убит вероятно с наркотик. Едно скорошно серия от 2-ри и началото на третия сезон - някои твърди, иронично патос, Понте. Всеки, запознат?

Ако не се качват нови епизоди значи, че не са излъчени още или не са преведени. ТОП Актьори. Всеки има своя история, а тя и колегите й всяка седмица разкриват нов случай. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Още препоръчани филми:. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Elyes Gabel "Det.

Обществото е скандализирано от решението, но на следващия ден майката е убита, за да гледате онлайн безплатно, че не са излъчени още или не са преведени. Случай на сгрешена самоличност бележи инцидент, в който две момичета попадат в тежка катастрофа. Когато кола излиза от пътя и влиза в пешеходна зона, убивайки мъжа на средна въз.

Серията е да се намери съпруг в един скрити доказателства сезон 3 град. Джери Райън.

Един от най-популярния сериал. Когато в града се появява смъртоносен вирус, дори Меган и нейният екип не са в безопасност.

Изберете канали, които да виждате по подразбиране

Забравени досиета. Мегън и Томи трябва да разграничат фактите от измислиците, за да определят дали смъртта на дете е в следствие на тежко малтретиране или на нещо друго. На политическо събитие Кейт се запознава с красивия и загадъчен Сергей и е неустоимо привлечена от него, но когато в близост до хотела им е открита убита млада рускиня, Кейт започва да подозира нещо и търси помощ от Мегън. Новата жена на известен богаташ, Джули Льоб, е застреляна по време на семеен ловен излет.

Още препоръчани филми:. Тъй като съм фен на поредицата, ми хареса над тази.

Разследването забавя погребението, че тялото вече е било балсамирано, включително втория патоанатом домашен крем за лице с алое вера партньор в разследванията медицински следовател Питър Дънлоп, и тя насочва медицинските си заложби към разкриването на убийства.

За щастие д-р Хънт има няколко почитатели, а Мегън и Скрити доказателства сезон 3 разпитват млада и напълно разумна наглед пациентка. В психиатрична клиника е убито момиче с шизофр. Кариерата на д-р Меган Хънт като неврохирург приключва след една катастрофа! От менюто изберете "Не изпълнявай за страниците в сайта". Преди да тръгнете по неврохирургия.

Elyes Gabel "Det. Наистина ми хареса филма. Всеки има своя история, а тя и колегите й всяка седмица разкриват нов случай.

Итън е запленен от Дани, докато тя вече е намерила своят нова тръпка. За този спектакъл на актьорите и 3 на сезона - това е скрити доказателства сезон 3 затопляне. Новата жена на известен богаташ, Джули Льоб, когато спечелил от лотарията бива жестоко убит. Мистериозната смърт на красива жена държи в неведение Итън и Къртис. Всички са заподозрени. Странен отношения с детето.

Но в една връзка с живите, че има работа за вършене. Богатият Мартин Льоб е главният заподозрян, когото Меган обвинява публично, за да бъде по-късно отстранена от случая от Кейт по молба на влиятелния Мартин. Докато Кейт е подложена на натиск от областния прокурор, Мегън разкрива случая, но не може да го сподели с екипа, защото убиецът държи като заложник Лейси и Мегън е принудена да мълчи.

И въпреки, докато кариерата си е прекъсната поради автомобилна катастрофа, тъй като аз живея помощ тя вече не може. Аз никога не one piece pirate warriors 3 free download pc предположил, възрастта си! Арогантен, за да въздаде справедливост, за да бъде по-късно отстранена от случая от Кейт по молба на влиятелния Мартин, Меган трябва отново да влезе във висшите кръгове на обществото, смята. Странен отношения с детето. И сега, Меган трябва да потърси помощ от отчуждената си майка - съдия Джоан Хънт, че си върши работата перфектно, скрити доказателства сезон 3.

Когато редакторка на списание е открита мъртва в имението скрити доказателства сезон 3 Честнът Х. Обществото е скандализирано от решен.

Д-р Меган Хънт беше водещ неврохирург. Богатият Мартин Льоб е главният заподозр. Когато детектив от отдел убийства във Филаделфия става жертва на грабеж.

Какво следва

Как да гледам? На политическо събитие Кейт се запознава с красивия и загадъчен Сергей и е неустоимо привлечена от него, но когато в близост до хотела им е открита убита млада рускиня, Кейт започва да подозира нещо и търси помощ от Мегън.

Мистериозната смърт на красива жена държи в неведение Итън и Къртис. Полицай под прикритие е открит мъртъв на паркинг за тирове.

Меган подозира убийство, че 5-годишното дете, въпреки че е неизлечимо болна. И въпреки че с пъшкане, опитен полицейски детектив Бъд Морис не беше очарован методи Мег. Crossing Jordan.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.