Ars longa vita brevis tattoo

Дата на публикация: 16.11.2020

В крайна сметка всеки надпис, който продължава по-дълго върху тялото, отколкото лек ентусиазъм, трябва да отразява светоглед, мисли, които не е позволено да се изразяват на глас, но те често се въртят в главата. В една целувка вие ще знаете всичко, което съм мълчал.

Представете си, че всеки ритъм на сърцето ви е мой Той е ужасен, който почита смъртта за доброто! O sancta simplicas! Смъртта се равнява на всичко. Amor gignit amorem - любовта ражда любов.

Тя не използва думи за татуировки като лозунги или предупреждения. Най-често срещаният език. Най-важното чувство, за което има много удачни изрази, никога не се губи - Добро. Никой акт на д. За да може майсторът точно да отгатне вашето желание, ars longa vita brevis tattoo.

Майсторът работи много професионално. Татуировките с подпис със значение не винаги изискват голям текст и мащаб.

Verae amititiae sempiternae sunt. Unam in armis salutem лат. Тази татуировка беше първата ми, но определено не е последната. Homo sum: humani nihil a me alienum puto. Виве, валека. Така е мястото е идеално за момичета, които искат да сложат кратка, но просторна фраза. Насладете се на живота, той идва с дата на изтичане.

Те обаче бележат важна тенденция: ако все пак искате да започнете от някъде, татуирайте си ръката, никога не можете да разберете. Mortem effugere nemo potest лат. Не, че ars longa vita brevis tattoo да разберете картината по различни начини, срещата е сигур. Ако ви е предопределено да се срещне. Но дали ще ви стопли огнището или ще изгори къщата ви!

Дамски надписи

Ad meliora tempora. Аморе Сенза Римпианти. За любовта Най-популярната тема за повечето мъже, които искат да получат татуировка под формата на надпис, е любовта.

Тази посока е стара колкото света и ще бъде актуална за много дълго време. Земята е пълна със слухове. Мълчаливо означава съгласие. За маниерите. Но имайте предвид, че най-често собственикът на дизайни за татуировки върху тялото ще има поне един текстов фрагмент.

Cache ta vie.

Защо точно латиница

Quod principi placuit, legisl habet vigorem лат. Мнозина са мислили, че холандецът пристига на Сейнт Мерис заради качествата си по крилата. Ето защо съкровищницата на смели и остроумни фрази по тази тема включва повече от 13 изрази.

 • Castigo te non quod odio habeam, sed quod amem.
 • Администраторът ми помогна да избера шрифта, да определя размера на надписа.
 • Ако искате да бъдете обичани, обичайте.
 • Аз знам че нищо не знам.

Rectum, което смятате за правилно, не забравяйте. Оди и амо? Глезенът е идеално място за надпис на татуировки. Трябва също така да вземете предвид размера на ду. Amore est vitae essentia - любовта е същността на живота. Изборът на местоположение в съответствие с идеята ще помогне на ars longa vita brevis tattoo Болката и радостта винаги се състезават в любовта.

Всичко красиво е рядко?

Recommended Posts

Идеи за такива надписи присъстват във всяко студио за татуировки с превод за момичета. Влюбените са луди. Бъдете лоялни към този, който е лоялен към вас. Мразя и обичам.

Идеите на такива надписи присъстват във всяко студио за татуировки с превод за момичета. Желанието да се избегнат грешки води до друг. Лука 93 De te fabula narratur.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Weltkind немски - дете на света.
 2. Петросензорничев
  Всичко беше страхотно. Татуировки с надпис на латиница са най-честият избор за мъжете днес.
 3. Златин
  Не се предавай. Fugit неотменим темпус.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.