Бактерии за септична яма цени

Дата на публикация: 08.08.2020

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях. Да се пази от деца.

Категории продукти Капани за мухи Препарати за мухи Уреди против мухи. Pеактивиране след прекъсване в прилагането : Сложете в 2 последователни дни по 1 таблетка, по-нататък - както е показано в таблицата.

Действие на препарата: Microbec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци. Премахва неприятната миризма Отпушва санитарната инсталация Подпомага работата на домашните пречиствателни станции.

През празничните дни, може да се свържете с нас или да ни пишете на : online praktis. Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Когато доставените стоки явно не съответстват на заявените за покупка от Потребителя и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Потребителят има право да поиска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на поръчаната в срок от 3 три работни дни от уведомяването за такова искане на Практис на тел.

Начин на употреба: Препарат готов за употреба. JavaScript seems to be disabled in your browser. Цена: Категории продукти Уреди против комари Препарати против комари. Исторически данни за произхода на названието температура, бактерии за септична яма цени. Microbec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, когато таблетката се разтвори след около 10 минути. Пуснете водата, които ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци.

Свързани продукти

До млн бактерии в 1 таблетка. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза. София ж. Категории продукти Капани за хлебарки Препарати против хлебарки Гел за хлебарки.

Тези пратки се обслужват от 3 до 21 дневен срок. JavaScript seems to be disabled in your browser.

 • К Цена: Изпратете ни запитване:.
 • Характеристики Артикулен номер: Тегло: 0. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Оцени продукта. Код на производител: BS В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с Практис на тел 45 за отстраняване на несъответствието.

Като резултат се отстраняват натрупаните налепи и се намалява честотата на изпразване на ямата. Пуснете таблетката в тоалетната чиния, бактерии за септична яма цени. Отпадъците, растителните отпадъци и мазнините подлежат на биодеградиране!

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги. Бърза доставка. JavaScript seems to be disabled in your browser. За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза.

Това дава възможност за почистване на септичната яма от налепи и намалява честотата на изпразване на ямата. При бактерии за септична яма цени на препарата консултирайте се с лекар.

Добави за сравнение. Изпратете ни запитване:. При отказ за получаване на стоката, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.

От г.

Доставки се извършват на територията на Република България и Европейския съюз. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. Категории продукти Бактерицидни лампи 3M Защитни Маски и филтри Дезинфектанти Категории продукти Дезинфектанти за ръце Дезинфектанти за повърхности Препарати за септични ями Препарати за басейни.

 • Добавен в Желани Добави в желани.
 • Направи запитване.
 • При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.
 • Категории продукти Уреди против гризачи Отрова за гризачи Капани за мишки и плъхове Репеленти против гризачи.

Категории продукти Уреди против кучета и котки Препарати против кучета и котки Капан за котки Кучегони Други. Абонирай се. Подобни продукти. Редовното използване на Мicrobec намалява честотата на изпразване на септичната яма, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация. Препарат за септични ями Микробек 25г. Съвременно решение за всеки вид септична яма също бактерии за септична яма цени биологична и за екологични домашни пречиствателни станции.

Категории продукти Дървеници. Право на връщане.

Микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма. Бърза доставка. Категории продукти Капани за хлебарки Препарати против хлебарки Гел за хлебарки.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. Препарат за септични ями Микробек 25г. Часовника - напред или назад Промяна на времето на 25 март.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Сеслав
  Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
 2. Анатолий
  При употреба на препарата за почистване на септични ями си спестявате често механично почистване чрез изпомпване от машини. Вижте и тези продукти:.
 3. Велко
  Действие на препарата: Microbec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.