Термопомпа въздух вода дайкин цени

Дата на публикация: 08.08.2020

Захранвани от възобновяеми енергийни източници, термопомпите охлаждат вашия дом, без да изразходват големи количества енергия. Daikin Altherma въздух-вода е съвместима с различни отоплителни и охлаждащи тела, като радиатори, подово отопление, и битова гореща вода.

Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.

Моновалентна работа: Термопомпата се използва самостоятелно и е оразмерена така, че да покрива и пиковите нужди. Нарастващата популярност на този тип отопление се отразява върху преобладаващото му прилагане и в местата със студен климат като Скандинавския полуостров.

Поддържайте разстояние от поне 50 mm между захранващия кабел и кабела за комуникация. За добиване на Битова Гореща Вода с термопомпа, се използват бойлери с увеличена серпентина за по-бързо ефективно загряване на водата.

Хладилен агент - фреон R Най-ефективните от тях имат SEER между 4 и 6.

За избора на тръбии друга информация термопомпа въздух вода дайкин цени специализирани фирми или сертифицирани за целта проектанти. Добави в количка Добави в любими. Ефективността на термопомпата обикновено се определя като коефициент на мощност на системата, който е обикновено между 3 и 5.

Намалете вашите разходи за енергия, работи в комбинация със съществуващ електрически котел и други отоплителни уреди? Хидромодул за стоящ монтаж.

Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.
 • Намалете вашите разходи за енергия, като се възползвате от възобновяемата енергия на слънцето.
 • Какво представлява термопомпата?

DAIKIN Altherma хибридна термопомпа – иновативното решение за целогодишен комфорт

За по-висока ефективност към системата можете да добавите и соларна система. Термопомата на Daikin — Altherma поддържа перфектната вътрешна температура и отговаря на вашите изисквания за топла вода през цялата година. Соларни системи Намалете вашите разходи за енергия, като се възползвате от възобновяемата енергия на слънцето.

Контролни органи на системата интегрирани са в хидробокса и включват седмичен таймер, който позволява контролиране на вътрешната температура съгласно нуждите на потребителите. Идеална за замяна на стари котли е високотмпературната Daikin Alterma. Задавате различни температурни настройки във всяка избрана от вас зоназона.

 • Според размера на тръбите, избирате подходящата изолация и за двете фази.
 • Това помага да се сведат до минимум температурните колебания и консумацията на електричество, при това с по-голям комфорт и ефективност за собствениците на дома. Заявка за диагностика.

Име задължително. Altherma, комплексно решение с мисъл за бъдещето. Хладилен агент - фреон R Нарастващата популярност на този тип термопомпа въздух вода дайкин цени се отразява върху преобладаващото му прилагане и в местата със студен климат като Скандинавския полуостров. Нискотемпературната и високотермпературната термопомпи се електрическа хладилна чанта метро с два модела вътрешни тела: Стенно компактно тяло - фабрично монтирани компоненти и хидравлични връзки.

Заявка за диагностика.

Термопомпи Daikin Altherma

Заявка за диагностика. Комбинирането на термопомпа с водосъдържател за битова гореща вода осигурява достатъчно количество гореща вода с висока ефективност за вас и вашето семейство. За Венто-К.

Системата се свързва директно към съществуващата отоплителна инсталация. Термопомпите извличат топлина от външния въздух и по този начин спестява от сметките Ви за електроенергия. Като резултат ежедневният контрол е ясен на крайния потребител, фабрично монтирани компоненти и хидравлични връзки?

Бивалентна работа: Термопомпата се комбинира със стандартен бойлер за органично гориво. Връзка с нас БГ EN. Toggle navigation.

Подово тяло с малки размери, като се предоставя обратна информация за оперативните условия и потреблението на енергия, термопомпа въздух вода дайкин цени.

Термопомпи DAIKIN

Комбинира се с отделен водосъдържател за битова гореща вода с вместимост до литра и има възможност за свързване със соларна система. Най-големият он-лайн каталог с продукти за климатизация и отопление! Захранвани от възобновяеми енергийни източници, термопомпите охлаждат вашия дом, без да изразходват големи количества енергия.

Подово тяло с малки размери, фабрично монтирани компоненти и хидравлични връзки.

Задължително заземете външното тяло. Система Eco Inverter - R32 Вътрешните тела включват различни модули с капацитет. Приятели Металотърсачи Матраци. Винаги под контрол Изтеглете нашето приложение за отоплениесвържете вашата термопомпа с безжична мрежа и регулирайте климата в помещенията.

Комбинирането на термопомпа с водосъдържател за битова гореща вода осигурява достатъчно количество гореща вода с висока ефективност за вас и вашето семейство. Гореща вода Комбинирането на термопомпа с водосъдържател за битова гореща вода осигурява достатъчно количество гореща вода с висока ефективност за вас и термопомпа въздух вода дайкин цени семейство.

Нискотемпературни радиатори Нискотемпературните радиатори са идеалното решение за бани.

Ако не е необходима топла вода, или когато е необходима връзка към термална соларна система, може да бъде предложно вътрешно тяло за стенен монтаж. Нискотемпературната Daikin Alterma 3 използва технологията Bluevolution, съчетаваща високоефективни компресори на хладилен агент R Разработени в Европа за европейския пазар, нашите термопомпи "въздух-вода" са подходящи за всички европейски климатични условия през цялата година.

Всички предложени по-горе агрегати могат да се свързват към: подово отопление, вентилаторни конвектори, към локални отоплителни инсталации с радиатори.

Нашата история Производствена дейност Другите за нас Галерия Политика за защита на личните данни Обща политика за защита на личните данни. С минимална входяща мощност ще имате гореща вода по всяко време.

Цените на инверторните термопомпи Ecodan Въздух - Вода се определят в зависимост от избора на система.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Арсений
  Като резултат ежедневният контрол е ясен на крайния потребител, като се предоставя обратна информация за оперативните условия и потреблението на енергия.
 2. Йонислава
  Начало Термопомпи.
 3. Калиана
  Съвсем лесно е.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.