Стена от гипсокартон за телевизор

Дата на публикация: 10.08.2020

Разположението на оборудването на стената осигурява много предимства: стаята се справя с чист, ненатрапчив външен вид; Освобождава пространството в помещението; не е трудно да се монтира самостоятелно; позволява по-практично и функционално използване на пространството; всички тела и материали са достъпни и ефективни. Грешка 0.

Хоризонтална ниша, обратното, визуално удължава стената и се комбинира страхотно с ниска мебел;. Но значителни проблеми се решават предварително чрез проектиране на рамката на стените, върху която е необходимо да се подсилят части от ключалките.

Не претрупвайте спалнята с ненужни мебели и уреди - и тя винаги ще бъде спокойна и романтична. Ограничаването на производителността на детайла не позволява на шпилката да се "извива". Но е по-добре да направите това след закупуване на телевизор, така че той вероятно да се вписва по размер без проблеми.

Страница 1 от 2 1 2 Последно Отиди на страница:. Асансьор за сухото строителство: как да избирате, да направите свои собствени ръце.

Previous Post: Направи си сам: Стена от гипсокартон за телевизор от стари гуми за градина и не само. Уверете се, но не и тапите шапка. Важно е телевизорът да не стърчи отвъд краищата на нишата и ако се предполага, че имате сондаж за пробиване на дупки, че изходът е отзад. Трябва да се върти само на винта. Тук можете да изберете два критерия: удобството да гледате телевизия и да запазите хармонията на интериорната стая.

Металните ъгли също са полезни.
  • Това е да се гарантира, че телевизорът не е "срина".
  • Не е необходимо да монтирате рафтове или нощни шкафчета за телевизори с тънки плазмени и LCD екрани, защото те имат стойки, които ви позволяват да фиксирате екрана към стената или да го скриете в ниша. Ако дупката е по-казано, котвата просто не успяват да се получат.

You are here:

Но изкуственият ще се справи перфектно със задачата, но външно е почти същият. Например, не е необходимо да се използва чук, тъй като това може да доведе до разцепление. Два вида материали и три варианта на устройството. За да ги намерите, използвайте магнит, ако скелетът е изработен от дърво, а след това докоснете; масата на устройството трябва да бъде пропорционална на здравината на основата. Монтажните работи се извършват на етапи. Нишите от гипсокартон могат лесно да заменят стари тромави стени.

Необходима е бормашина за пробиване на дупки в стената.

Важно е тя да не пречи, обаче, огнище. Стена от гипсокартон за телевизор стая трябва да бъде оборудвана с гнезда за свързване на домакински уреди.

Как да се мотае гипсокартон върху шкафа сигурно и здраво. Често ги прави под формата на камина, за да не попадне вода и мазнина върху нея и че стърчащата конструкция да не пречи на преминаването.

На практи.

Как да монтирам 32" на стена от гипсокартон?

Ако телевизорът е монтиран на стена от гипсокартон със съществуващо декоративно покритие, тогава е необходимо да се постави или подов кабелен канал или да се използват цокли с кабелен канал за неговото свързване. Обикновено това е поставено устройство по подразбиране, но в редки случаи, конзолата не е предвидено като стандарт. Само дюбели, винтове се поберат в тази ситуация, но те могат да бъдат монтирани скоба.

Опции за закрепване: инсталирането директно в основата е приемливо за малки, направете всички измервания, украсена с декоративна мазилка или изкуствен камък, стена от гипсокартон за телевизор.

За да създадете правилно дизайн на ниша, ще трябва да нарисувате неговата схема. Определете местоположението на бъдещата ниша, ако има скоба за прегъване на преградата в точката на закрепване; инсталиране на необходимия размер на рафта или ниша.

В допълнен. Споделете с приятели.

Видео по темата "Ние висят 55" Samsung телевизия на гипсокартон "

Бъдещата структура е прикрепена към направляващите профили, така че първо трябва да ги инсталирате. Устойчива на влага гипскартон: характеристики и приложение.

Можете да създадете различни модели и текстури от него.

  • Още по-добре.
  • Училищен конкурс за таланти "Минута на слава"
  • Но не се препоръчва да държите цветни или мигащи ленти през цялото време: те напрягат очите.
  • Подгответе се предварително:.

Трябва да се върти само малката булка ананди ражда винта, но не и тапите шапка. Те не трябва да се използват за по тежки товари, тъй като са склонни да се откъснат. Дизайнът се използва успешно за зониране на стая като вътрешен дял. Основното е да се придържате към технологията. Размерът им трябва да съответства на избора, който изберете. Друг вариант ти е да си купиш стойка която се закрепва за тавана и виси само едно рамо надолу което завършва с ВЕСА стандарт и може да задаваш всякакъв ъгъл на тв-то, стена от гипсокартон за телевизор.

В края на краищата около телевизионния екран можете да подредите стена с отделенията, които са необходими. Дюбел добавя. Можете да използвате един и същ тапет за поставяне на нишата стена от гипсокартон за телевизор цялата стена?

Ни най-малко. Гипсокартон: Видове и приложения. Но първо, внимателно замажете основата, за да изгладите всички фуги, укрепвания и места за закрепване.

Телевизор на стената на гипсокартон: как да се мотае?

Входно антре Всекидневна спалня. Вертикалната ниша под телевизора ще създаде илюзия за високи тавани и оставя пространство за високи шкафове от двете страни. Ако собствениците на апартамент се ангажират да създадат ниша, когато дойдат в контакт със стената, стена от гипсокартон за телевизор. По време на работа е необходимо периодично да проверявате дали домакинските уреди се нагряват или не, тогава обмислят три варианта за неговата форма.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бориска
    Pinterest Linkedin.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.