Паспортна служба софия ул мария луиза

Дата на публикация: 10.08.2020

Удължено с 1 час работно време и отворени гишета в събота са мерките на МВР за намаляване на опашките за лични карти в София. Ямбол, гр.

Хасково, бул. Информация за предоставяне на услуга. КЕВР пусна платформа за сравняване на оферти и сключване на договори с търговци на ток. Плевен, ул. В понеделник сутрин има много голямо струпване, молим хората да не идват тогава, апелираха от СДВР вчера.

Административни структури. Смолян, пл. От тази седмица по две районни ще са отворени и в събота от 8,30 до 14,30 часа! Търново Футуристичен Експо център за близо 10 млн. Джо Байдън - политик от кариерата 6 Пазарджик, общ.

Административни структури и органи на изпълнителната власт Административни услуги и режими Конкурси. Удължават с 6 месеца валидността на личните документи, които важат до 31 януари.

Малка група протестиращи блокира "Орлов мост"

Услуга: Издаване на документ, удостоверяващ наличието на чуждо гражданство, обявен адрес, за разрешен срок за пребиваване, за влизане, напускане или преминаване през Република България, както и за други събития и факти, свързани с пребиваването на чужденци в Република България.

В понеделник сутрин има много голямо струпване, молим хората да не идват тогава, апелираха от СДВР вчера. За услугата се заплаща фиксирана такса на стойност 30 лв. България Свят Бизнес Образование Наука и технологии Модерен оптимизъм Иновативни училища Откриха 4-ма загинали след свлачището в Норвегия Над глобени за нелегалното новогодишно парти във Франция И сенатор Тед Круз ще оспорва изборната победа на Байдън Държавно спонсорирани кибератаки инфографика Годишният брой на атаките със зловреден софтуер е достигнал близо 9 милиарда през изминалите 5 г.

Търново Футуристичен Експо център за близо 10 млн.

  • Министерство на вътрешните работи.
  • Първа страница.

От тази седмица по две районни ще са отворени и в събота от 8,30 до 14,30 часа. Кърджали, гр. Търговище, гр. Компонент на руската ваксина помага и на AstraZeneca. Хасково, общ.

Бюрата ще приемат документите на гражданите и в съботните дни

Кърджали, бул. Последно от. КЕВР пусна платформа за сравняване на оферти и сключване на договори с търговци на ток.

Враца, гр. Още по темата. Смолян, гр. Информация за предоставяне на услуга! Столична, ул.

Вътрешни работи - ДЪРЖАВНИ АГЕНЦИИ, КОМИСИИ, ОРГАНИ, СЛУЖБИ

Още по темата Нов проблем с новите паспорти - бланките свършват Потребители сезират КЗК и ЕК за плащанията в банки за новите документи Биометричните гишета за обработка на лични данни вече са инсталирани. Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

Пазарджик, общ.

  • Още от Икономика и политика.
  • Електронната идентификация за документите за самоличност се отлага до г.
  • Причината е пандемията от коронавирус.
  • Днес Вчера.

Благоевград, общ. Ямбол, ул. Кърджали, общ. Версия 1. Министерство на вътрешните работи. Силистра, гр! Търговище, бул. Чирков Снимки. Бургас, Ул.

За услугата се заплаща фиксирана такса на стойност 30 лв. Нов проблем с новите паспорти - бланките свършват. Регистрирай се. Петото "Велико народно въстание": Студенти, евродепутати, граждани 20 6.

Икономика и политика. От пресцентъра на МВР припомнят, паспорти или шофьорски книжки. Всичко от деня.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.