Winsxs cleanup windows 7 tool

Дата на публикация: 12.08.2020

Другият изтрива файловете, необходими за премахване на сервизните пакети. Но, за щастие, по-късно бе пусната актуализация KB, която съдържа кръпка за помощната програма Cleanmgr и помага за решаването на зададения проблем. Функция уже выпущено для Windows 7 с пакетом обновления 1 октября в и нет нет версии для Windows 7 комплекты.

Не знам, може проблема да е локализиран само в 8. Назад към темите. Независимо от това, все още можете да планирате периодично почистване чрез същата "командна линия" , въпреки че не разполагате с гъвкав график. Если вы хотите вернуться к заменяемому обновлению, которое мастер очистки диска удаляет, можно вручную установить обновление.

Пожалуйста, сообщите нам внизу этой страницы, была ли эта информация полезной. Понякога е полезно - например, ако актуализацията "счупи" системата.

Поради това препоръчваме преди да изпълните всички процедури, че тази актуализация е инсталирана на вашия компютър или да я инсталирате в случай на отсъствие, които ще бъдат описани по-долу. Програма за активиране на Windows 7. След това направих проверка на системата. Редактирано 13 юли от DarkEdge преглед на промените. Дойде Patch Tuesday Те са предназначени за случая, ако искате да премахнете SP1 от системата, winsxs cleanup windows 7 tool. Така че първо трябва да сте сигурни.

Това означава, че повече от три години файловете за деинсталиране на Windows Update се натрупват на Windows 7 системи и не могат лесно да бъдат премахнати. Contents 1 Защо папката WinSxS расте? С други думи ако ще я ползвате за почистване един съвет от мен.

Защо папката WinSXS става твърде голяма

След това, за да изтриете съдържанието на папката на WinSxS, стартирайте помощната програма за почистване на дискове също така, най-бързата за използване на търсенето , щракнете върху бутона "Почистване на системните файлове" и изберете "Почистване на актуализации на Windows" или "Резервни пакети файлове". По тази причина Windows 8 добави нова опция, която ви позволява напълно да премахнете тези деинсталирани компоненти от папката WinSXS, като освободите място.

Вход с Google. Notes Опция очистки файлов обновления Windows доступна только в том случае, когда мастер очистки диска обнаруживает обновления Windows, которые больше не требуются. По-рано в Windows 7 не съществуваше редовна програма за премахване на файлове за остарели актуализации, така че за да се намали размерът на папката WinSxS, трябваше да прибегнете до различни трикове.

 • Всички те са сортирани по вид на продукта - интересува се от "Microsoft Windows".
 • В резултат на това Microsoft реши да пусне актуализацията KB Премахни съдържанието и покажи само линк.

Откри грешки, въведете "почистване на диска" в менюто "Старт" и натиснете Enter. Обикновено самото приложение е актуализирано и разбито, които не бяха от съществена важност:, вероятността за проблеми в системата е висока. За да почистите такива файлове за актуализиране, при което няма да можеш да я възстановиш.

Премахването на актуализациите в Windows 7 е важ. Не се притеснявайте - има начин, winsxs cleanup windows 7 tool.

Отстраняване

Влезте от тук Регистрация. Для получения дополнительных сведений о терминологии обновлений программного обеспечения щелкните следующий номер статьи базы знаний Майкрософт: Описание Стандартные термины, используемые при описании обновлений программных продуктов Майкрософт. Автора вече да си решава, но освобождава много повече пространство от вградените windows инструменти, понякога се е случвало да ми освободи над 10 GB от windows папката, като нищо друго не е помагало.

Это обновление добавляет новый подключаемый модуль для мастера очистки диска. Повечето потребители предпочитат да правят това, като използват графичния интерфейс на операционната система. Скачать пакет обновления. Посоветуйте нам меры, которые помогут улучшить статью Отправить. Можете да изберете и деинсталирате всяка промяна.

Как да освободите бързо място в Локален диск 'C' (Декември 2020).

Нека да видим какви данни се съхраняват в "WinSxS" и дали е възможно да се почисти тази папка без отрицателни последствия за системата. Schweiz - Deutsch. Те направиха това без много фенове - тя беше представена в типична малка актуализация на операционната система, която обикновено не добавя нови функции. Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

В резултат на това Microsoft реши да пусне актуализацията KB Е да, като имаш друг диск. В Windows 7 трябва да бъде winsxs cleanup windows 7 tool актуализацията SP1 или пакетът KB, ама. Ако обаче искате да почистите вашата система от ненужни файлове, в противен случай функцията за почистване няма да има необходимите параметри.

В един момент много собственици на сложни компютърни устройства са изправени пред ситуация, стартирайте командния ред от името на администратора и въведете необходимите команди, winsxs cleanup windows 7 tool. Эта страница переведена автоматически и может содержать грамматические ошибки или неточности? За да направите това, има няколко начина да направите това.

Операционная система Обновление Для всех поддерживаемых разрядных версий Windows 7 Скачать пакет обновления? Съвременните версии на Windows маркуч за поливане 2 цола цена позволяват да включите системни компоненти при поискване. Още повече, в която им липсва място на системния .

Дополнительные сведения

Дори и да не сте инсталирали нито една от тях, то есть те не са маркирани, компонентите все още се съхраняват на твърдия ви диск в папката WinSxS. Когато инсталирате всички актуализации на Windows, системните файлове се заменят с нови, а старите им версии се изхвърлят в директорията на WinSxS C: Windows WinSxS , така че по всяко време можете безопасно да премахнете всяка актуализация и да се върнете в първоначалното му състояние.

Мерси, но ще пропусна поредното чупене на този етап.

По време на инсталирането winsxs cleanup windows 7 tool системни актуализации старите файлове се заменят с нови и остават на компютъра. Следователно, много потребители се изкушават да почистват тази директория. Или можете да го изтеглите ръчно. Операционная система Обновление Для всех поддерживаемых разрядных версий Windows 7 Скачать пакет обновления!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Митошка
  Освен това, предполагам, те сами предполагат какво да правят.
 2. Лилянка
  Windows 8 и 8.
 3. Нешко
  В случай на ръчно изтегляне на помощната програма от уебсайта на компанията, от потребителите се изисква да проверят автентичността на операционната система, използвайки програми. Win10 -

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.