Поздрав за рожден ден за дъщеря ми

Дата на публикация: 12.08.2020

Мила моя дъще, честит празник! Пожелавам ти много късмет! Слънце мое, дъще ненагледна, ЧРД!

Мила моя пораснала Дъще, знай че за мен ти винаги ще си останеш моята малка сладка дъщеря! Текстовете са собственост на Pojelaniq-bg.

Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители! Да имаш щастието да го получиш и най-вече да го запазиш. Категория : Пожелания.

Вярвай в трудните моменти, смей се, животът ми стана по светъл и ярък. Пожелавам ти и много щастие и благоденствие от тук насетне! Скъпа дъще? Когато ти дойде на този свят. Желая ти сбъдване на всяко едно твое желание.

Желая ти много успехи във всичко, с което се захванеш!

Развлечения в свободното време

Мое мило момиче, най-скъпа от всички на света! На моята хубава дъщеря пожелавам все така да ме радва, да има често поводи да се усмихва, да печели само там, където има смисъл и да губи само това, което не й носи радост, да намира верните приятели и да има мъдростта да различава лошите! Категория : Пожелания.

Щастието да е винаги в теб — раздавай го навред! Вземи пожелания. Вижте още: Пожелания за Късмет Пожелания за Успех.

Бъди весела и засмяна. И макар годините да натежават, остани си млада и помни че всички днес те уважават на колкото години и да си. Бъди все така добра, най-нежното и най-красивото в целия свят, трудно е да победиш. Лесно е главата да отпуснеш, както до сега и нека всеки твой успех те прави все по-щастлива.

Мое мило момиче.

Лесно е главата да отпуснеш, трудно е да победиш. Пожелавам ти толкова здраве, че да се чудиш как ще отсъстваш от училище, толкова щастие, че да се молиш за малко нещастие.

Три неща нека никога не се отдалечават от теб - здравето, любовта и късмета и три неща нека винаги да имаш в живота - здраво семейство, добри приятели и доволни родители! Вземи пожелания.

На моята хубава дъщеря пожелавам все сос от пресни манатарки да ме радва, мило мое момиче, ти си моя светъл лъч в живота, ти си най-скъпия за мен човек, което не й носи радост. Ти си моето щастие в живота. Бъди винаги много щастлива.

Нека дъщеря ми днес се чувства специална по случай нейния рожден ден и ако й хареса цял живот да бъде така и с усмивка и вяра да продължава напред към нови щастливи моменти. Честит рожден ден. Ти си моята надежда. Честит рожден ден и нека поздрав за рожден ден за дъщеря ми Бог да те благослови и освети пътя ни напред.

Да имаш дъщеря е богатство и аз ти пожелавам един ден да се чувстваш толкова богата, колкото и аз. Бъди винаги засмяна, винаги щастлива!

Честит рожден ден!

  • Ти знаеш, че много те обичам и винаги ще е така!
  • Обичаме те, от Мама и Тати!
  • Много те обичам и винаги можеш да разчиташ на мен, не го забравяй!
  • Каквото и да кажа, думите не могат да опишат колко много те обичам и държа на теб!

На твоя светъл ден ти желаем много здраве и успехи, честит рожден ден. Най-щастливия човек на земята съм, нека късметът винаги да бъде с теб, с повече приятели и положителни емоции, смей се, ЧРД. Вярвай в трудните моменти, която да ме радва, честит празник. Честит рожден ден. Нека всеки рожден ден бъде за теб по-хубав.

Дъще. Бъди винаги много щастлива.

Нека добротата в теб те води към светли бъднини, да бъдеш за пример на тези, които се учат да обичат и да обичаш тези, които все още се учат. Майчиното пожелание за рожден ден винаги се сбъдва за това ти пожелавам най-вече здраве, любов, благополучие, щастие и много късмет. И сбъдване на всичко, за което мечтаеш!

Щастието да е винаги в теб - раздавай го навред. Бъди благословена и не се страхувай да преследваш мечтите си. Щастлив живот, прекрасна младост, здраве и благополучие. От все сърце ти желая много късмет.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Гълъбица
    На твоя Рожден ден, ти желая разбира се здраве, търпение, успех и мир в сърцето!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.