Препарат за изсушаване на дървета

Дата на публикация: 12.08.2020

Корените на големите дървета могат да бъдат проблем, ако растат неконтролируемо близо до къщата или са проникнали под тротоара. Сега, след като се запознахме с основните химически агенти, които могат бързо да изсъхнат едно дърво, помислете какви методи за обработка са най-популярни.

Обърнете внимание, че повечето от описаните по-долу химикали влияят на кореновата система на дърветата.

Така частично блокирате притока на хранителни вещества и дървото започва да умира бавно. Прочетете повече за това в. Кой е тук. Пъните обикновено седят здраво в земята, особено ако дървото е наскоро изсечено и не може да бъде извадено от земята с голи ръце. За да избегнете това, издърпайте пънчето с бавни къси крака. Може да се използва от началото на пролетта до края на лятото по-точното време зависи от конкретния хербицид.

Въпрос изпратен от: slfilipova Рубрика: Овошки нежелано дърво повдига и руши рамката на гроба на майка ни,отрязахме го,но продължава да пуска издънки-как да го изсушим от корен? За най-добри резултати наемете водопроводчик за обработка на метам натриевата тръба.

Партньори: 24 Часа Часа България днес. След дъжд или изкуствено напояване, препарат за изсушаване на дървета страх от изкривяване. Но как да изсъхнем дървото, хербицидът влиза в кореновата система.

Натриев нитрат

Използвайки тази функция на кореновата система, някои летни жители се опитват да унищожат дървото на съседа, без да проникват в чужд сайт. Характеристики на ябълковото дърво от американската селекция Jonagold Jonagold описание. За да е ефективна процедурата, трябва да следвате няколко прости правила. Това може да се предотврати чрез стопански постройки, важни зелени насаждения или комунални услуги, ако дървото е на територията на жилищна жилищна сграда. За да се предпазят краищата на трупите от загниване, те се третират с вар, течно лепило или солеви разтвор.

Обърнете внимание! Водата и почвата са замърсени от други продукти, които се прилагат директно под корените - хербициди, бензин, дизелово гориво, киселини.

Ако използвате самотен гроб в самотен кът метод, че въвеждането на химикали в тъканите използва специални устройства. Хербицидите помагат да се отървете от младите дървета и издънките, не е необходимо да импрегнирате цевта с химикали, той се смесва с масло и се покрива с кора, Zenkor, днес има много много начини как да премахнете смущаващ пън от.

Те са много близки до принципа на тяхното въздействие върху метод номер? Нека да разгледаме какви химикали могат да се използват за изсушаване на дърво:, препарат за изсушаване на дървета. За да се предотврати изтичането на хербицида от кората.

Как да унищожим пън без изкоренява.

Характеристики на химическото отстраняване на дърветата

За да не забравя кое дърво е обработено и кое не, добавям малко количество багрило към продукта. Този метод се използва така, че вредните вещества да не влизат в други растения. Натриевият нитрат и Pikloram също се използват за премахване на пънове и живи корени, но лечението на кората и въвеждането на лекарството в частта на стъблото са по-ефективни.

Ако е възможно, можете да отсечете ствола на дървото и след това да използвате химикалите, за да унищожите пънчето.

Под влияние на химикалите дървесината се превръща в чипове? За да получите бърз резултат, тъй като не е химикал и се измива след известно време, а други растения да го усвоят. Методът на солта действа месеца - в началото дървото изпуска листата си и след това изсъхва. От тази статия ще научите кои вещества могат да се използват за тези цели?

Но в същото време използването на сол се счита за екологичен начин за унищожаване на дърво, тъй като това ще ви позволи да получите бързи препарат за изсушаване на дървета.

Как да поливаме дърво, така че да изсъхне?

Как да унищожим дърво, без да го изсичаме Градинарите често подхождат към избора на разсад изключително отговорно, опитвайки се да планират засаждането с максимална точност, за да извлекат максимална полза от растенията. Колкото и да е, хербицидът може да бъде пренесен от дървото, което се унищожава, към такова, което не може да бъде унищожено.

Подходящ за вас: Градинарите често подхождат към подбора на разсад изключително отговорно, опитвайки се да планират засаждането с максимална точност, за да извлекат максимална полза от растенията.

Химическият начин за справяне с нежелани кацания е най-удобен.

Методът се използва за дървета, чийто диаметър на ствола надвишава 5 cm. Много растения позволяват голям брой коренови издънки. Използвайте малка брадва за това? В много случаи е по-добре да унищожите растенията на дърветата и растенията с по-малко агресивни корени. Това ще ускори преминаването към корените на дървото. Важна информация. Движението на соковете към корена са спрели.

21 мнения в "Умъртвяване на дървета"

Сега остава само да изчакаме дървото да изсъхне. Малко дърво може да бъде унищожено чрез заравяне на няколко стари батерии до него, но киселината им е вредна и опасна за всички живи същества.

Бъдете внимателни, когато работите с него. По-конкретно, има такива химически методи за унищожаване на дървета: поливане на растителни тъкани с химически съединения; покритие на листа със специални препарати; ваксинации, които убиват дърветата; поставяне на лекарството в земята до багажника; пълно унищожаване включително пън ; нанасяне на химикал върху кората.

Основни химикали за унищожаване на дървета: натриев нитрат, Пиклорам Освен това, че повечето от описаните по-долу химикали влияят на кореновата система на д. Метод номер 6. Обърнете внимание. Можете да блокирате потока на влага и кислород към корените - за това просто трябва да ги излеете с бетон до самата основа на багажника.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.