Кардиологичен център плевен специалисти

Дата на публикация: 27.12.2020

Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. Най-успешни резултати се получават, когато работата е взаимна и от двете страни — пациент с лекар, което със сигурност ще доведе до трайни резултати. Член на: Управителния съвет на националното дружество по кардиология, Европейското кардиологично дружество, Европейското дружество по Ехокардиография, Сърдечна недостатъчност, Артериална хипертония.

Изчетох безброй материали за процедурата, но изпитвах страх от множеството пробождания, ако мога така да ги нареча. Благодаря Ви! Научния потенциал на структурата е много висок.

Резултата е зашеметяващ. Прекрасен център! Препоръчвате ли този медицински център на приятелите си?

При никакви обстоятелства НЕ се самодиагностицирайте и НЕ се самолекувайте - самодиагностиката и самолечението могат да бъдат опасни за вашето здраве. Клиниката притежава собствена леглова база от 30 легла и е на 24 часов режим на работа с денонощен прием.

От тинейджърските си години се боря с акнето, кардиологичен център плевен специалисти. От Март год. Плевен, ул.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.
  • Осъществява се точна диагноза, навременно медикаментозно лечение базирана на актуарните европейски препоръки , стратификация на риска и своевременно насочване на тези, които имат нужда от интервенционално или оперативно лечение.
  • Докторът — Дерматолог открива и лекува дерматологични заболявания като екземи и кожни алергии, а козметичната дерматология се занимава с нейните козметични аспекти. Facebook коментари:.

Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания. Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага Кардиологичен МЦ.

Не превръщайте коментарите в средство за разрешаване на между личностни конфликти. Рейтинг КМЦ Кардиологичен медицински център , гр.

Първа кардиологична клиника "Проф.

  • Ok Повече.
  • Кирил и Методий, Гласуване Вашите оценки Организация на работа:.

Сигнал за нередност с мнението. МЦ и ДКЦ в обл. Тя има медицински и хирургически аспекти. Препоръчвам Не препоръчвам. През близо 40 - годишната история на тази клиника своят принос за развитието на клиниката имат и доц.

Служебна информация

Най-успешни резултати се получават, когато работата е взаимна и от двете страни — пациент с лекар, което със сигурност ще доведе до трайни резултати. Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. Повече подробности можете да прочетете.

Медицински център Кордис 32 32 Изключително модерно и стилно място, ул, перфектно обслужване. Ще съм и благодарен цял живот. Плевен, с която разполага Кардиологичен МЦ. Към момента липсва информация за апаратурата.

Препоръчвате ли този медицински център на кардиологичен център плевен специалисти си.

Сигнал за нередност с мнението. Разполага с широкият спектър от разнообразни и актуални за времето ни процедури и манипулации.

Гласуването на автора на мнението Организация на работа:. Повече подробности можете да прочетете.

  • Най-голям принос за професионалното и научно израстване на кадрите има следващият ръководител на структурата проф.
  • Научния потенциал на структурата е много висок.
  • В зависимост от Вашия проблем може да запишете час за съответния доктор.
  • Масажи и терапии.

Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, лазерно подмладяване и епилация! Прекрасен център. Бото, кардиологичен център плевен специалисти. Научния потенциал на структурата е много висок.

Тя има медицински и хирургически аспекти. Всички права запазени. Придобити клинични специалности: специализант по кардиология.

Благодаря Ви!

Област Плевен

Член на: Управителния съвет на националното дружество по кардиология, Европейското кардиологично дружество, Европейското дружество по Ехокардиография, Сърдечна недостатъчност, Артериална хипертония. Препоръчвате ли този медицински център на приятелите си? Има кабинет по превантивна кардиология. Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, изчерпателност и точност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите.

И да не забравя да отбележа, една голяма докторска дисертация и 3 докторантури в процедура, на което ми дадоха Паспорт за извършената манипулация. Освен цитираните медицински специалисти през последните 5 години има защитени 3 докторски дисертации. Георги Георгиев.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.