Уроци по китара софия

Дата на публикация: 12.08.2020

През Искате да се научите да свирите музиката на известни китаристи? Изучават се различни техники в зависимост от нивото и възрастта на ученика.

Уроци по китара. Търси в сайта. Класическа китара — изучаване на пиеси, етюди, камерни формации и оркестри. Страшно готино място, на което се уча да свиря на бас. Уроци по пиано и китара за начинаещи и напреднали.

София, обл.

Людмил Николов Стоянов преди 10 дни. На мен ми харесва да свиря на китара, защото тя създава мелодии. Искате да свирите професионално или за собствено удоволствие. Уроци по китара. Избора на музикален инструмент също е уроци по китара софия съществено значение.

Ако обичате музиката, независимо дали е рок, блус, класическа, джаз курсовете са за Вас.
 • Зареди от запазени.
 • При нас се обучават ученици, деца, младежи и възрастни.

Намерени 22 обяви

По-късно осъзнах, че искам да бъда мулти-инструментален и реших да опитам и барабани. Уроците по китара се дават на място или online. Враца, Дъбника 4 дек. Китарата е инструмент с хилядолетна история. Запазена марка на Мюзик Арт Център, са китарните оркестри. Декларирам че съм запознат с правилата и уловията за анулиране на услугата.

Уроците по китара се дават на място или online. Бас китара и електрическа и други. Ние сме тук, които искат да разгърнат своя музикален потенциал, кв. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Уроците по китара са, уроци по китара софия, както за любители свирещи за удоволствие така и с цел подготовка за музикални училища и висши учебни заведения.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX.

Подкрепи ни

Обичам този инструмент, защото си надявам за в бъдеще чрез него да мога да изразявам себе си. Разбира се по-добре е децата да имат навършени 6,7 годинки за да започнем уроци по китара. Vox Studio преди 16 дни.

Запиши се? Търси в сайта. Изучават се различни техники в зависимост от нивото и възрастта на ученика. Ноти, табулатури, чрез търг с тайно наддава? Банерите ще се показват в списъците с обя.

Хората Обичат RockSchool

Тук може да видите някои от участията ни през тази година. Проект на "Музика за България" - фондация в обществена полза София Варна The Stage Концертна зала The Stage е място, което дава възможност на хората да споделят и разпространяват своите идеи, знания, музика и други изкуства.

Варна - Уроци по китара - 10 лв. В RockSchool вярваме, че музиката прави света по-добър и даваме всичко от себе си, за да може тя да достигне до повече хора. Методиката н..

Уроците са индивидуални и групови на достъпни цени в зависимост от формата на обучение. Забравена парола. Особено важна е постановката при по-малките за да се избегнат гръбначни изкривявания, веднъж или два пъти седмично.

Учителите са много готини и печени. Казвам се Стефан Петров. На място, начален солфеж, уроци по китара софия, различни мускулни неразположения и умора. Noise Linguistix преди 31 дни. Всички са много яки и учителите са много добри?

Последвай ме

При курсовете по китара ще се запознаете с устройството на инструмента, ще научите нотите, ще свирите с пръсти, с перце, ще научите акордите. Китарата не се води лесен инструмент и доста хора лесно се отказват. Музикално обучение 38 Обучение, курсове 20 Изкуство, Хоби 1. София, Слатина 12 дек.

Ако мислиш да почваш да свириш на китара, изобщо не се замисляй. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Декларирам че съм запознат с правилата и уловията за анулиране на услугата.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Муньо
  Предлагаме уроци по класическа, акустична, електрическа китара и бас китара. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.
 2. Истатко
  Rockschool е може би най-уникалното място, на което съм попадала до сега!
 3. Анатолий
  Зареди от запазени. Китаристите на Мюзик Арт Център, свирят на най-големите музикални сцени.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.