Костна сцинтиграфия варна цена

Дата на публикация: 13.08.2020

Ехография на коремни органи, ретроперитонеални структури и малък таз. Има заболявания при които натрупването на радиоизотопа е по-ниско от колкото в нормална кост.

Споделете я с приятели! Фиброколоноскопия без биопсия. Препоръчва се инжектираните пациенти да пият повече течности и често да уринират за по-бързо отделяне на РФ от организма. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Допълнително томографско изследване.

Повече инфо тук. Урея — урина.

Кога се прави изследването. В ОНМ се провеждат сцинтиграфски изследвания функционално изобразяване на органи и системикостна сцинтиграфия варна цена, като инжектирането е след като сте позициониран на апарата секунди преди скенирането, без облъчване на пациента и лечение метаболитна лъчетерапия. Лабораторна диагностика По радиоимунологични методи се изследват туморни маркери и хормони.

Тотален желязосвързващ капацитет ТIВС. При някои изследвания е необходима поредица от скенирания. Сцинтиграфия на бъбреци с медикаментозен тест!

Административно — финансово обслужване на договор с лечебно заведение. Издаване на медицински документ неизискващ преглед — в т.
  • Окултни кръвоизливи — химически тест.
  • Преглед в специализиран консултативен кабинет.

Сцинтиграфия на слюнчени жлези. Тези ранни фази позволяват да се проследи движението на изотопа в кръвоносните съдове и меките тъкани, преди натрупването им в костите. Информацията на този сайт НЕ може да замести прегледа от лекар. Ехография на щитовидна жлеза. Обща и клинична патология Обработка и хистологично изследване на тъканна биопсия за едно парафиново блокче Окултни кръвоизливи — химически тест.

Време на съсирване.

Изследване на HER2. Изработка и изследване на цитологични препарати: пунктат от излив? Ревизия и консултация на готови хистологични и цитологични препарати! Приемам Reject Read More! Такса издаване дубликат от епикриза.

Информация за профилактика и лечение на урологични заболявания

Получете Безплатно Ръководството за пациенти г. Такса за съхраняване на архив от клинично изпитване. Катетеризация на пикочен мехур.

Това вещество е радофармацевтик и се натрупва специфично само в костите, колкото по-висока е метаболитната активност в зоните на костта, специалист по нуклеарна медицина. Сваляне на конци. Началник на Отделението по нуклеарна медицина с метаболитна терапия е д-р Маринов.

Пикочна киселина - урина. Такса костна сцинтиграфия варна цена съхраняване на архив от клинично изпитване.

Поставяне на абокат. Има заболявания при които натрупването на радиоизотопа е по-ниско от колкото в нормална кост. Алфа — Фетопротеин AFP. Тотален простатно — специфичен антиген tPSA.

Диатермокоагулация на маточна шийка. Профилактика и лечение на урологични заболявания в Хил клиник, костна сцинтиграфия варна цена. Ехография на щитовидна жлеза. Пълна кръвна картина ПКК с автоматично диференциално броене 3 diff. Целотелесно скениране на скелета. Препоръчва се инжектираните пациенти да пият повече течности и често да уринират за по-бързо отделяне на РФ от организма. Терапия с Метастрон.

Сцинтиграфия на щитовидна жлеза. Фиброколоноскопия без биопсия. Катетеризация на пикочен мехур със собствен катетър. С изключение на убождането от иглата за венизния път, костното сканиране е безболезнено, въпреки че може да се наложи да лежите неподвижно до един час, докато тече сканирането.

Извършването на костна сцинтиграфия е задължително, преди да се започне лечението при карцином на простатата. Мамография на двете гърди в четири проекции.

На основание чл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ехографски изследвания Ехография на млечни жлези

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.