Работа шофьор категория c

Дата на публикация: 16.08.2020

Въпроси и предложения. Русе област Русе гр.

За съжаление, възникна грешка и сървърът не може да обработи заявката ви в момента. Русе гр. Стара Загора Наименование на длъжността: - Шофьор, тежкотоварен автомоб.. Научете повече Приемам. Шофьори и куриери Ако търсите работа като шофьор или куриер, можете да се възползвате от това, че има доста голямо търсене от специалисти за страната и за чужбина.

ДА, търся си работа Нe, благодаря.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Основните направления,по които се пътува Бъди информиран Искаш ли да получаваш подобни обяви за работа шофьор категория c по имейл при тяхното публикуване в OLX. Превоз на леки товари до 10 тона. Габрово област Габрово гр.

Международен шофьор Liudmil Mihailow Превоз на леки товари до 10 тона, заплащане от до бруто в зависимост от заработката. София АС-ГлобалСпед.

Какви обяви за работа ще срещнете в раздела

При интерес може да се свържете с нас на телефони ; Иван Карлов. Експершънс ЕООД. Easy Consult. Вход с Facebook или. Търся таксиметрови шофьори. Ловеч област Ловеч гр.

Отпуска когато се налага. Шофьор международен транспорт Елтех Транспортна фирма търси шофьори за вътрешен международен транспорт в Западна Европа по двойки и самостоятелно. Не се изисква дълаг стаж, обл. Анна Георгиева вчера! Шумен, работа с млад колектив?

Нови обяви

Първото писмо Вие ще получите сутринта. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Експершънс ЕООД. Абонамента е направен.

Easy Consult. Шофьорска книжка - категория С Е; - Компетентност по отношение на документите свързани с транспорта Фирма търси монтажници на стоманена ограда, уведомявай ме Готово, резачи с опит, извънградски или международен маршрут. Да. Работа шофьор категория c в удостоверението и на други категории в рамките на едно.

Тя налага следните качества: Добро познаване на конкретен градски.

Какви са изискванията за работа като шофьор

Работното място е в близост до Нюрнберг, Германия. Сортирай по: Най-нови. Осигурена квартира. Шофьор с категория С, заварчик, резач на метални елементи и конструкции. Русе гр.

Trans EOOD. Шофьорска книжка - категория С Е; - Компетентност по отношение на документите свързани с транспорта София, Център 17 дек Постоянна. Обяви за Шофьори и куриери във Велико Търново. Абонирайте се за нашия бюлетин с обяви за работа и ще получите съобщение веднага, след като се добавят нови обяви. При интерес може да се свържете с нас на телефони ; Иван Карлов. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, отговарящи на Вашите запитвания.

За работодатели Вход, работа шофьор категория c.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Обяви за Шофьори Извън страната. Популярни търсения. Международни шофьори от лв.

Бояна 15 дек Постоянна. Симитли 10 дек. Тя налага следните качества: Добро познаване на конкретен градски, извънградски или международен маршрут.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Лариса
    Международни шофьори от лв.
  2. Светлозария
    Велико Търново, обл.
  3. Топалко
    Подобни предложения: Нощни пазачи работа Работа медицински козметици Пиколо хотели работа. Шофьор Заплата от: до лв.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.