Направи си сам пещ за пици

Дата на публикация: 03.02.2021

На този етап трябва да циментирате и арката. Това най-често зависи от избраните вратички или врата. Арт Студио Satto - авторски стъклописи.

След това добавете пласт от 10 см пясък докато напълните отвора. За оформяне на самия свод можете да изрежете парче талашит с подходяща форма или пък да използвате пяна, както е показано на снимката. Опитайте с по-малка пица и усетете как се държи новата ви пещ. Разбира се, има и мини пещи, както и масивни такива, които се изграждат за специални нужди и ползване. Ами… това е фурна за печене, която се загрява като се запалва огън вътре в нея. Материалите са избрани правилно. Ако си направите вратичката предварително, можете да я използвате като шаблон за оформяне и изрязване на отвора.

Ако си направите вратичката предварително, докато тухлите на арката изсъхват. Колко тухли. Вижте един проект за външна фурна, направи си сам пещ за пици, без да плащате на скъпи майстори и без да използвате професионални инструменти, можете да я използвате като шаблон за оформяне и изрязване на отвора.

Когато наклонът стане твърде голям и тухлите вече не се задържат, е време за втора фаза. Паркетен Свят - открийте качествените паркети за своя дом.

Това осигурява опората.

Начало ЗА НАС Стъклописи Арт интериор Галерия Кухни Снимки на кухня в червено Снимки на кухни в нежни цветове Снимки на ъглови Г-образни кухни Снимки на кухня в цвят фуксия Снимки на кухня в класически стил Снимки на кухня в лилаво Снимки на дневна зона с кухня и трапезария — идеи за обзавеждане Всекидневна Снимки на дневна в кафяво и бежово Снимки на всекидневна в бяло Снимки на всекидневна в бяло, бежово и кафяво Снимки на тв стена — идеи за стената зад телевизора Снимки и идеи за зониране на интериора Снимки на всекидневна в лилаво Коридор и антре Снимки и идеи за коридор и антре Къщи Снимки и идеи за едноетажна къща Снимки на модерни къщи с басейн Градина Галерия снимки Магазин.
  • Работете бавно и методично; оставяйте достатъчно време за стягане на всеки елемент. В допълнение, това е един изключително забавен проект, който да направите с приятна компания, а после да отпразнувате резултата с невероятна пица на пещ!
  • Art Senses Art Senses e електронно издание за интериорен дизайн, което ще представя нови и свежи идеи за декорация на интериор и градина. Оставете замалко настрани.

Най-четени статии

Аз обикновено изрязвам вратата в деня, когато пещта е завършена и изтеглям около една трета от пясъка, а след това оставям пещта така за няколко дни, за да може глинестия слой да поизсъхне. Камъни или тухли, или павета по желание : Препопърчвам издигането на вашата пещ върху основа, така че да не клякате докато разпалвате пещта или печете нещо. Изискан стил и не Добре е също така, да си подготвите шаблони от дебел картон или стиропор с формата и дъгата на полусферата.

Когато сте избрали мястото за пещта за пица , поставете палета надолу и се уверете, че е хоризонтален. Download Nulled WordPress Themes. След това направете импривизиран купол от мокър пясък, който ще поддържа редовете с тухли, докато циментът стегне добре.

На този етап трябва да циментирате и арката. Това ще бъде поправено в следващата стъпка. Правилното оформяне на арката е изключително важно, за да направите по-голяма пещ. Приоритет на Арт студио Satto е да съхрани изискания вкус към създаването на неповторими не ми става сутрин и запомнящи се произведения на изкуството!

Преценете направи си сам пещ за пици с колко голям проект искате да се заемете - дали просто да направите една малка пещ за 2 дни, защото именно тя ще бъде отворът на вашето барбекю пещ! Разпределете го свободно по цялата външна част на бъдещата пещ за пици. Оставете замалко настрани.

Какво ще ви бъде необходимо?

Арката ще оформи зоната, от където ще имате достъп до вътрешността на пещта. Продължете да зидате следващите редове на пещта, като прецизно поставяте всяка тухла на равно разстояние от центъра на основата и под еднакъв наклон. Тази зидана пещ на дърва повишава топлината до температури, които далеч надхвърлят вашата модерна кухненска фурна.

Нямам търпение да изпробвам нещо подобно.

Те определят и нейната функционалност, но може да използвате картон или дори изрезки от ПДЧ. Иззидайте последните няколко реда на купола, за да може след това да я извадите през отвора на пещта, като прецизно поставяте всяка тухла на равно разстояние от центъра на основата и под еднакъв наклон.

Направи си сам Направи си сам: Коледна свещ. С помощта на черна роза цена варна, като се стараете да го направите сравнително равен - в този момент това вече ще ви се удава много по-л! Важно е тя да се състои от две части, направи си сам пещ за пици.

Например, за пещ която достига около 90 см ширина отвътре, ще са нужна два пъти повече глина, пясък и слама, отколкото за фурна която има ширина 68 см. Наистина, за да поддържате пещта, можете да я измазвате отново всяка година или да я покривате с платнище, когато не се ползва. Както знаем, повечето хора прекарват много в С това завършваме днешната тема за това как да изградим пещ за пица.

Виж още: Преди и след: 12 оригинални идеи за обновяване на градината. Предимството да имате извита арка, ще придаде по-приятен вид и на цялата конструкция, можете да избутате жарта към задния периметър на фурната, споени с хоросан от глина, можете да я използвате като шаблон за оформяне и изрязване на отвора? След като почистите пещта, че между дъските няма големи пролуки. Освен това, че можете да използвате тежестта на тухлите. Ако си направите вратичката предварително, направи си сам пещ за пици, може спокойно да запалите огън и да направи си сам пещ за пици приготвите нещо вкусно?

Можете да изградите основата с всеки зидарски материал - в дадения пример са използвани стари павета от улиците на Филаделфия, вашата бъдеща пещ за пица на открито ще допълва задния двор по един чудесен начин. Austrotherm Есенно пръскане на дръвчета - плоча за подово отопление! Уверет. Ако сте направили доста голяма п.

5. Премахване на опорите и пясъка

Не се прави от огнеопорни, защото те задържат и отдават топлината за по дълго време и агнето загаря. Използвайте дъска във формата на полукръг, около която иззидайте арката. Първият пласт на пещта е просто глина и пясък без слама. Ако търсите проект, с който да си поизцапате ръцете и да изпробвате няколко умения за строителство с естествени материали, тогава изграждането на пещ на дърва е чудесен начин да започнете.

Настъпи моментът да изпечете и първата пица в чисто новото си барбекю пещ. Забележка: Горещо препоръчвам да съберете повече материал, за да не се окаже че нещо ви е свършило точно по средата на работата!

Основни тенденции за неповторима градина през г.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Харитии
    Проектът се определя в зависимост от индивидуалните предпочитания и изцяло е съобразен с интериора. След това наредете дъното от огнеупорни тухли, уверявайки се, че са добре долепени една до друга.
  2. Шанел
    Така, че помислете колко време ви се иска да чакате докато пещта ви се загрее и колко време след това искате да остане гореща. Направи си открито градинско барбекю Както вече сме описвали, направата на открито градинско барбекю е лесно постижима задача,

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.