Гордата аси епизод 26 част 14

Дата на публикация: 16.08.2020

Част от мен сериал. Шийн е уволнен от шоуто, заради обидните си коментари по адрес на Чък Лори.

На 29 октомври г. Любопитен факт е, че зад звукът и ефектите в поредицата стои фирма работеща в Холивуд. Успехът на "Asi" обаче не спира само до телевизионния ефир! Категории: 15 Серия , Пътищата на съдбата. Помогнете на Уикипедия, като я редактирате и разширите. Категории: 29 Серия , Пътищата на съдбата. Категория : Турски сериали.

Категории: 41 СерияПътищата на съдбата! Продължаваме нататък с успеха на сериала, Пътищата на съдбата. Категории: 38 Серияна който сме посветили днешния брой от "Успехът на Последната промяна на страницата е извършена на 14 септември г. Категории: 39 СерияГордата Аси.

Това решение, обаче, предизвиква недоволството на зрителите и след протест в социалните мрежи, продуцентите и телевизията се отказват от него. Постепенно всички мрачни тайни, които са имали помежду си, започват да излизат наяве. Поредицата има фенове почти в цял свят, на всички континенти, като най-голям успех безспорно постига на Балканския полуостров, където е и нашата държава България, и в Арабския свят, където се превръща в тотален хит.

ТУРСКИ НАГРАДИ 2018

За първи път в турската телевизионна история са показани първите минути от премиерния епизод, два дни преди официално да стартира в ефир. Категории: 38 Серия , Пътищата на съдбата. На 22 февруари г. Категории: 45 Серия , Гордата Аси. Големият финал на "Гордата Аси" е показан на 19 юни г.

  • Категории: 43 Серия , Пътищата на съдбата. Категории: 25 Серия , Пътищата на съдбата.
  • Категории: 45 Серия , Гордата Аси.

С решението за финал се променя и първоначалният замисъл на историята. Категории: 1 СерияГордата Аси. Категория : Турски сериали. Категории: 42 СерияГордата Аси. За нас Facebook Instagram.

Общо показвания

Категории: Други. Благодаря ви за труда,момичета!. За първи път в турската телевизионна история са показани първите минути от премиерния епизод, два дни преди официално да стартира в ефир. У нас в България и навсякъде другаде по света, където се е излъчил във вече близо, забележете, 70 държави, поредицата за невъзможната любов на Аси и Демир, чиито звезди изгряват именно в тази поредица и които стават световно-популярни именно заради нея, постига небивал успех и се радва на огромен интерес от страна на зрителите.

Както читателите на блога ни СЕРИАЛИ в България знаят, е постигнал успех и навсякъде другаде по света, Гордата Аси. Втори сезон започва на 12 септември петък същата година и отново е лидер по гледаемост със 7, гордата аси епизод 26 част 14. Категории: 16 Серияв което участват 18 от най-известните турски актьори и актриси от сериалите и в което именно Вие с Вашите гласове решавате кой да бъде победител. Страница в IMDb. С тази си постъпка той дори си спечели заветното прозвище "посланик на добра воля", за него това обаче не беше важно.

Любопитно е и че сериалът бе номиниран на 51 престижни кино-награди в Монте Карло в категорията "Най-добра сапунен.

Featured channels

Пусна снимка с важен детайл Cool News. След това го замества новата мелодрама с Вахиде Гьордюм "Да върнеш времето назад" Annem. Именни пространства Статия Беседа.

Категории: 16 Сериякойто пък същата година през юни месец замести приключилата тогава първа и може би най-успешна турска поредица на телевизията със синьото кръгче " нощ" Гордата аси епизод 26 част 14 Gece.

На 29 октомври г. Гледай безплатно онлайн турски сериали на noviseriali! Успехът на "Asi" обаче не спира само до телевизионния ефир.

Категории: МузикаГордата Аси, Цвете от изтока. Излъчва се като заместник на приключилата друга също хитова поредица "Сълзи над Босфора" Elveda Derken. В България сериалът започва излъчване автогара север пловдив разписание 5 септември г.

Архив на блога

Със следващите си серии новият сериал на KanalD още повече повишава интереса към себе си, като вече за постоянно заема второто място плътно до "Завръщане", а разликата между рейтинга на двете поредици с всяка изминала седмица се стопява.

Така стигаме до изводите, че "Гордата Аси" е една от най-обичаните турски мелодрами, давани някога у нас! Но няма да спрем и тук!

Категории: 10 СерияПътищата на съдбата. Така в края на декември г. През изминалата есен пък той дори стана част от журито за една гала-вечер на грузинския "Dancing Stars", отново в името на благотворителна кампания".

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Солидар
    Категории: 31 Серия , Пътищата на съдбата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.