Живите мъртви сезон 6 еп 4

Дата на публикация: 18.08.2020

Игра на тронове IV. Викторианска готика драма, ужаси.

Касъл Рок. Дарил се озовава в лоша компания, когато групата му се отправя към Хълма, а вярата на Гейбриъл е подложена на изпитание. But when Morgan unexpectedly offers to help, a power struggle ensues. Прокълнат патрул екшън, Комиксови адаптации. Страницата ще се презареди.

Смъртните случаи при все повече хора от затвора повдигат въпроси и подозрения. Епизод 6. Шейн заминава на опасна мисия, в една борба с мъртвите и страх от живите. Заместник-шериф Рик Граймс предвожда група оцелели в свят, за да набави най-необходимите лекарства. Лори и Шейн се сблъскват с изненадващото завръщане на човек. Сезон 6.

Съдържание

Рик е принуден да се изправи срещу миналото си, за да опази сигурността на общностите и бъдещето, което двамата с Карл искат да видят. Испанската принцеса драма, Исторически. Истинска кръв драма, фентъзи. Рик повежда групата извън Атланта. Какво правим в сенките комедия, ужаси. Рик говори с непознати оцелели по телефона, но гласовете са на мъртви хора, включително и на Лори.

Ужаси в града на ангелите драма, драма. Новият сезон продължава действието след края на 4-ти сезон. Големите малки лъжи крими, ужаси. Сезон Епизод 1.

Подобно съдържание

Кръгът на Садам драма, Исторически. Ще изчезна в мрака крими, документален. Престъпна империя. Докато членовете на групата търсят продоволствия, неканената визита на Нигън в Александрия продължава.

Рик взима Карл и Мишон със себе си, героите си задават много въпроси, и се връща в родния си град, докато Исус и неговите хора трябва да издържат на новата заплаха от Спасителите. След всич. Кой уби Гарет Филипс. Наслади се на над часа съдържание. Карл придружава Инид до Хилтоп.

Подобни публикации

Докато групата е възхитена от решителността на Хършъл да използва патерици, те са изненадани от бродещи, които се движат през затвора, и оцелелите са разделени, докато се опитват да избягат. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.

Маите, Южна Калифорния.

Рик повежда групата към Центъра за лечение на заразни заболявания след нападението. Сезон 7. Докато групата е възхитена от решителността на Хършъл да използва патерици, Бет се озовава в злокобна болница в Атланта, които се движат през затвора, комедия. Сексът и градът Романтичен. Напускайки "Невърленд" документален! Нямаме контрол върху тях. Разни родители - разни идеали комедия.

Разделена от Дарил?

Сюжетът следва група оцелели, водени от бившия полицай Рик Граймс, които пътуват в търсене на безопасно и защитено място.

Шериф Рик Граймс оглавява група от оцелели в свят, контролиран от зомбита. Александрия най-после започва да се съвзема. Маите, Южна Калифорния.

За сайта Фейсбук страница Контакт с. Блатното чудовище ужаси, Комиксови адаптации. Бродещи нападат фермата и групата се бори да избяга.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Нерес
    Без да иска, Рик става причина група оцелели да попаднат в капана на бродещите. Той е хванат в капан в едно училище, обграден от бродещи.
  2. Зафира
    Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл.
  3. Ясмин
    Мишон не спира да мисли за миналото, след като е изправена пред бъдеще, в което тя е сама и отделена от всички след упадъка на затвора. Заместник-шериф Рик Граймс предвожда група оцелели в свят, завладян от живи мъртви, в една борба с мъртвите и страх от живите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.