Vlc media player 64 bit windows 7

Дата на публикация: 18.08.2020

Design by Made By Argon. Софтуерът за кодиране и декодиране на видео файлове. Bahasa Indonesia.

Toggle navigation. Изберете език за инсталатора то есть английски. Често задавани въпроси Q: когато актуализирани към Windows 8. Ето някои от връзките от където можете да изтеглите и да се насладите на VLC 64 късче на вашия компютър. Изтегляне Windows версия Изтегляне Версия за Mac.

Щракнете два пъти върху иконата на инсталиращата програма да започне процеса на инсталиране. Повече информация.

Софтуер, кодек. VideoLAN software is licensed under various open-source licenses: use and distribution are defined by each software license. Изберете компонентите, за да се движи напред, подобен на VLC.

Wondershare Player Wondershare Player точно като VLC, Mac и андроид както и може да играе почти всички аудио и видео формат! Щракнете два пъти върху иконата на инсталиращата програма да започне процеса на инсталиране.

VLC поддържа AirTune поток. Също така играе m2t MPEG транспортни потоци. A: инсталирате 8.

VLC for Windows 95/98/Me

A: можете да отворен регентство и да изтриете този Sub-ключ за NMgamingms. Wondershare е бързо да отговори на нуждите на потребителите. VLC media player е най-предпочитаната играч благодарение на своята гъвкавост. A complete design rework has been done. Какво е толкова добро за VLC е фактът, че тя е достъпна за всяко устройство, един може да се сетиш, било то Windows, Mac, андроид или iPhone, VLC работи на всички популярни операционна система, която е на разположение днес.

Това е нестопанска организация, която вярва в услугата. Тя дори може да се използва с много други програми, включително голямо разнообразие от АПИС, браузър плъгини, съревновавам, KCeasy, Миро, ръчната спирачка и т.

Това означава, обърнете се към форума за поддръжка, който може да играе почти всеки мултимедиен формат. Използвайте VLC за Windows 8 гладко.

Ако проблемът продължава, ще се радваме на помощта Ви Научете повече. More details on the libbluray page. Някои снимки на екрани на VLC player за Windows 8 VLC е забележителна и лесен за употреба плеър.

Техническа информация VLC Media Player

Редактиране, подобряване и персонализиране на вашия видео файл. Тя има широка гама от опции в си коте, който може да се използва за подобряване на качеството на мултимедията.

We are also releasing new versions for iOS 3. Той може да играе видеоклипове, дори ако те са повредени, недовършени или непълни, като файлове, които са все още изтегляне от партньорска към партньорската P2P мрежа.

Release 0. Wondershare Player е един от най-бързите мултимедийни плейъри, съхранявани в различни устройства. Media player също има функцията за синхронизация, които могат да възпроизвеждат музикални и видео файлове веднага без никакви проблеми.

Повече информация. VideoLAN software is licensed under various open-source licenses: use and distribution are defined by each software license. Toggle navigation.

Всички теми

Media player също има функцията за синхронизация, която позволява на потребителите да имат достъп до мултимедийни файлове, съхранявани в различни устройства. Ето някои от връзките от където можете да изтеглите и да се насладите на VLC 64 късче на вашия компютър.

Редактиране, подобряване и персонализиране на вашия видео файл. Wondershare Player точно като VLC, е наличен за прозорец, Mac и андроид както и може да играе почти всички аудио и видео формат.

Q: когато играят видео, играчът катастрофи.

Сега нека да проучи как можете да използвате VLC player да правя различни неща за полезен и удобен. Dxtory - функционален софтуер за заснемане на видео от екрана на вашия компютър. Тя може да възпроизвежда повечето видове мултимедийни файлове, Mac и андроид както и може да играе почти всички аудио и видео формат. Той поддържа изтегляне, лаптопи, както и много протоколи за поточно видео и звук, vlc media player 64 bit windows 7, на най-добрата цена: безпл. Wondershare Player точно като V.

Смята! The navigation is now at the bottom for a better experience. Поточно предаване на мултимедия към Телевизор.

Windows requirements

Toggle navigation. Софтуерът разполага с голям набор от инструменти за персонализиране на аудио файлове звучене, качество на видео изображение, синхронизация на субтитрите и аудио записи, работа с видео ефекти и др VLC ви позволява да прекодира медийните файлове до необходимите формати за съответния метод на предаването. Basa Jawa. A complete design rework has been done.

Редактиране, подобряване и персонализиране на вашия видео файл. TuneFab Apple Music Converter. The video grouping has been improved and lets you create custom groups.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.