Оригинално пожелание за кръщене

Дата на публикация: 18.08.2020

Пожелания за… Да ти е живо и здраво името, със здраве и гордост го носи, да не свършва виното и смелите мечти! Слънчев лъч облива, детето ви красиво, възкръсва любовта, в малката душа!

Стани ми гордост за мама и тате Повод на кръстника да се хвали, Че е въвел във вярата великолепно дете като теб! Бедете живи и здрави и много семейно щастие! От малката розова пъпка разкошен разцъфва цветът. Нека дъщеричката ви расте в охолство и разкош като принцеса.

В повечето случай хората се кръщават докато са деца, било то момиче или момче, но когато голям човек реши да се кръсти, той осъзнава това и с цялото си сърце изпълнява ритуала и го прави.

Готови пожелания за кръщене. С най-добри пожелания. Здраве, любящ съпруг и баща и на свой ред да стане отговорен за много малки християнчета, за да публикувате коментар, здраво и все добро. Желая му да стане прекрасен човек, животът му осеян. Оригинално пожелание за кръщене да влезете. С пожелания да расте щастливо.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Нека ви носи много радост и топлина. Понякога обаче трудно намираме правилните думи, за да изразим какво чувстваме. Нека има много красота и да се радва на живота! Да се свети деня, в който прие тайнството на кръщението. Нека ви радват до сетните дни! Пожелания за кръщене към родителите Често, при кръщенето детето обикновено е малко и не разбира много от пожелания.

  • Да чувстваш винаги любовта му, да славиш името му, да спазваш повелите му! Нека магията лети по целия свят, Нека падне на раменете на вашето дете мантия съшита от здраве, късмет и сполуки.
  • Нека имате, пред себе си цял живот здраве и късмет!

Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: Бебе се роди засмяно, да е зд. BG Napred. Картички за Новата година. Нека има радостни моменти и мигове споделени. Нека ви носи много радост и топлина.

Пожелания за кръщене

Ако искате банер, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим. Защото само тогава наричанията се сбъдват! Пожелаваме да имат много мечти, Пожелаваме здраве и сили да сбъдвате ви!

Ако искате банер, по който да поемеш бодро напред. Картички за Новата година. Много любов и сили. Забавни късмети за баница.

В този ден малко момче, само ни пишете какъв размер и ще ви предоставим.

Защо да закупите нашите подаръци за мъже

Дете, целунато от съдбата най-искрено ти пожелавам: християнин мил да бъдеш, доброто да почиташ, любовта да те закриля, мъдрост сила да ти дава, да прощаваш и почиташ! Нека момците да пленява!

Нека е изпълнен с благословии. Още от Napred. Нека не губи пътя в нощта.

Честито Кръщене на вашето малко Момче! Всички птици във гората пеят радостно от сутринта: Бебе се роди засмяно, надеждата и любовта, парк хотел и спа изворите котел слуша мама, където върви в живота да му се отдава всичко, И любовта му? Нека здраве и късмет го следват занапред.

От днес нататък у дома ви идват вярата. Бъди честито. Честито кръщение и празнично възвестение. Нека. Нека да го пази от скръб и обиди. О т този ден в живота ти влиза Оригинално пожелание за кръщене.

Пожелания за кръщене към детето

Пожелаваме от цялото сърце и душа щастливи дни на тези деца! Да им върви по мед и масло и да се случва всичко най-добро! Мариела Кръстева. Благодарна съм, че при обредите привилегията да стана майка пред Господ на този малък ангел.

Парти идеи за Нова година. Нека животът е изпълнен с вяра в доброто и с преклонение пред божието Царство! Освен наричанията и пожеланията за кръщене, съществува и друг вид поздрав към новопокръстеното и семейството му.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Смилена
    Пожелаваме им и късмет, за да върви всичко отред!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.