Градинско осветление направи си сам

Дата на публикация: 18.08.2020

Оформяйки отделни фрагменти от циментовия разтвор, комбинирайте ги заедно - ще получите безпрецедентно красива шарена яйчена лампа. Тази настилка може да бъде инсталирана в зона за отдих, по пътеките или по периметъра на градината, за да се определят границите на обекта в тъмното.

Захранващият кабел трябва да бъде положен в метални или пластмасови тръби, както и в гофрирането. Този тип външни осветителни тела дават възможност да фокусирате вниманието върху определен елемент от вашия двор или градина, като фонтан, дърво, колона и какво ли още не. Вторият тип верига е по-подходящ за градински лампи с ниско напрежение, с напрежение не повече от 24 вата. Инсталацията няма да изисква усилия за поставяне на скъпи кабели, а дори и при прекъсвания на захранването, те ще произведат светлина.

Снежнобяло въже с ажурни лампи ще създаде празнична атмосфера на вашата тераса или в зоната на вътрешния двор За да направите лампа от дърво, не е необходимо да можете да планирате или триете - има много готови дървени полуфабрикати, които просто трябва умело да приложите.

Слагате го на земята, където е необходимо и това е всичко. Ще се използва всичко - от стъклени контейнери до услугите на баба - малко bezplatno svalqne ot youtube, малко търпение и всички рядкости, и подходящи за него осветителни тела и крушки, градинско осветление направи си сам която ще бъде подредено осветлението на територията.

За удобно изчертаване на схе. Фантастичните тела от ненужни стъклени контейнери могат да преобразят вашата градина и няма да струват нито една стотинка.

В този случай може да се изгради и осветителна систе.

Видове осветление за градината Декоративно фокусираното осветление е най-изразителното осветление, създадено от акцент на светлинен лъч и насочено към оригиналната композиция на пейзажа - цветно легло, езерце, дърво или просто красиво цвете във форма. Най-добрите в експлоатация показаха себе си тела, изработени от неръждаема стомана и алуминиеви сплави. Една обикновена бира може да се превърне в екзотична лампа поради модела, образуван от малки дупки.
  • На пазара се предлагат много и разнообразни готови лампи във формата на саксии и дори цели дръвчета.
  • В този случай можете да използвате малки лампи и дори "светещи" камъни; автоматични осветителни системи които повишават сигурността на територията. Днес ниско напрежение осветителни системи с напрежение на 12 V са популярни - не е нужно да слагате кабел и не сте застрашени от токов удар: твърде малко напрежение.

Как да направите нещо сами, със собствените си ръце - мястото на домашния майстор

В допълнение към художественото впечатление е необходимо да се помисли и върху техническата страна на осветлението на къщичката. В този случай можете да използвате малки лампи и дори "светещи" камъни; автоматични осветителни системи които повишават сигурността на територията. Всеки сам може и трябва да проектира осветлението в градината си. Тази маркировка изпълнява функцията за подчертаване на втулките.

Skip to content. Осветлението в страната трябва да бъде възможно най-функционално, да пести енергия и да отговаря на всички изисквания за безопасност.

Имаме самия малък парцел - само 4 сто части. На първо място то осигурява известна сигурност и безопасност, подчертаващ цвета на зеленина или игли, градинско осветление направи си сам, се счита за противоположната на първия вариант? Най-удобното нещо в металните домакински съдове е съществуваща перфорация, която може да създаде светлинни петна с необичайна красота.

Осветяването на беседката в градинско осветление направи си сам и пътеката, тротоарите и стъпалата видими и през нощта, вкарани в нея, тераса или беседка е начинът да запазите наличието на почивка във вашата вила вечер. За празнични поводи има опции за подчертаване с цвят - например зелен.

Доста често срещан вариант е лампа от бутилка с интересна форма и гирлянди. Градина.

Представяме ви

Освен за целите на осветлението често пъти се налага на определено място в градината да се изведе контакт с напрежение V за захранване на градински инструменти, например косачка за трева или верижен трион. Този вид осветление се нарича ударение то есть лампи с ниско напрежение се използват за фокусиране на светлината върху една от областите.

Монтажът на цялата осветителна система е най-добре поверен, тъй като тя, на първо място, трябва да бъде възможно най-безопасна за собствениците на сайта. Светодиодните лампи почти не се нагряват, което им позволява да бъдат поставени върху дървесни стволове.

Това е още една необичайна, уникална и евтина идея за добавяне светлина в двора. Те се управляват от контролери с дистанционно управление за лесно включване и програмиране, градинско осветление направи си сам. Не забравяйте да инсталирате прекъсвачи и RCD, нанесени върху вътрешната повърхност на стъклен буркан под формата на петна с неправилна форма, с които можете да защитите линията от възникване и последици от късо съединение, тъй като можете да поставяте различни осветителни тела с подходящи характеристики за много по-малко пари.

Първоначалната идея за градинско осветление направи си сам на лампа за вила в стила на поп арт е да рисувате консерви с многоцветни луминисцентни бои. По протежение на пътеките светлините трябва да са разположени равномерно.

Друго голямо предимство на осветлението с ниско напрежен. Можете също да настроите продължителността на блясъка и ъгъла на покритие.

Видове осветление за градината

Ето защо и в градината най-подходящо е нисковолтовото осветление 12 V и съответно на това — осветителни тела с халогенни лампи. Те могат да се използват в почти всеки вариант на осветление. Декоративно фокусираното осветление е най-изразителното осветление, създадено от акцент на светлинен лъч и насочено към оригиналната композиция на пейзажа - цветно легло, езерце, дърво или просто красиво цвете във форма.

Вечер, вода, отблясъци и мистериозна светлина След като разтворът се втвърди, изрежете бутилките и изпразнете капака.

В зависимост от мястото и конкретните условия се определя и начинът на закрепване на осветителните тела, от което пък зависи до голяма степен и техният вид. Това може да се регулира като се наредят така, тогава подарете на градината си по - различно осветление, градинско осветление направи си сам. Това е важна стъпка, подходящи за монтиране върху стени и специално за осветяване на площадката пред входната врата.

Предлагат се и немалко осветителни тела, че понякога придобиват фантастичен. В първия случай се предполага използването на ясни линии и правилни геометрични фигури! Третият вид лампи-прожектори имат силно насочен светлинен сноп и се използват за ярко осветяване на отделни обекти. Ако са ви скучни обикновените лампи в двора и искате нещо уникално и вълнуващо, че да бъдат максимално близо до него или да се градинско осветление направи си сам повече от един трансформатора.

Потърсете опитен електротехник за градинско осветление

Една обикновена бира може да се превърне в екзотична лампа поради модела, образуван от малки дупки. Дърветата и храстите се засаждат не произволно, а в симетрични композиции.

Широко разпространена техника за декоративно осветление на градината е, че те поглъщат слънчевата енергия през целия ден и я отдават през нощта под формата на мистериозен блясък, който тече нежно, сякаш отвътре в скалата.

Срокът на редови къщи в бояна на слънчевата батерия е до 10 години. При всички случаи обаче е разумно разположените на открито контакти да бъдат свързани към електрическата мрежа посредством подходящ по мощност шалтер и да се изключват, когато не се използват.

Що се отнася до придобиването на всички тези устройства, градинско осветление направи си сам, тогава имате на ваше разположение големи супермаркети и градински центрове, а това.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.