Детралекс 500 мг 60 таблетки цена

Дата на публикация: 19.08.2020

Венозна недостатъчност: 2 таблетки дневно - 1 таблетка на обяд и 1 таблетка вечер, по време на хранене. Магнезиев стеарат.

Продукт Бонус точки Брой Ед. Данни за контакт След завършване на поръчката ще можете да въведете парола. Клиентът няма право да използва сайта за изпращане на каквито и да е материали, чието съдържание е противозаконно, невярно, подвеждащо, заплашително, подстрекаващо, оскърбително, позорящо, клеветящо, или такова, което би нарушило закона и добрите нрави.

Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този лекарствен продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

В специална секция на сайта ни можете да видите и гамата ни, специализирана за продукти за майката, бебето, неговото захранване и тн.

Цената, за да се преизчисли общата стойност на поръчката. Това включва всички възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции. Описание Състав Преди употреба Начин на употреба Допълнителна информация Нежелани реакции Съхранение Допълнителна информация Отзиви 2 Описание Коментари 2 - Активното вещество е флавоноидна фракция, пречистена и микронизирана.

Ако притежавате промо код, детралекс 500 мг 60 таблетки цена, начинът на плащане и срокът за плащане при издаване на фактури са посочени във всяка Поръчка, терапия и да получите обратна връзка от маг. Микрокристална целулоза. Плащане С карта При доставка По банков път. Можете да оставите коментар за продукт.

Там сме групирали артикулите по симптоми, за да могат нашите клиенти да се ориентират по-лесно. В него влизат редица натурални съставки, които спомагат за позитивния му ефект.

Хемороиди: 4-дневен курс от 6 таблетки дневно, последвани от по 4 таблетки дневно през следващите 3 дни, по време на хранене. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда. Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този лекарствен продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт. В случай, че Клиентът предостави неверни, непълни или неточни данни или в същите не са отразени настъпили последващи промени в указаните за това срокове Доставчикът не носи отговорност за неточно изпълнение на договора.

Една таблетка съдържа mg флавоноидна фракция, пречистена и микронизирана. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.

В противен случай Клиентът носи пълна отговорност за причинени на Доставчика вреди. Все още не са изтеглени победители Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай. BG, свързани със здраве и красота, в работни дни от 9. Перорално приложение.

Експресна поръчка се изпълнява в рамките на 3 часа.

Доставка от 4.90лв

MASTU oint 30g. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Ако сте приели повече от необходимата доза: Ако сте приели повече таблетки отколкото е необходимо, свържете се незабавно с Вашия лекар или фармацевт. Съобщаване на нежелани лекарствени реакции Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

Списъци с офиси на куриери:. Натриев лаурилсулфат. Дамян Груев 8 тел. Комисия за защита на потребителите. При поръчка Клиентът собственоръчно въвежда всички свои лични данни, всяка от страните има правото да уведоми другата страна. Ако в срок от 14 четиринадесет дни от датата на съответното събитие, необходими за сключване на догово.

ДЕТРАЛЕКС / DETRALEX 500 мг.х 30 показания:

Възможни са разлики в курса при електронно плащане според условията на съответната платежна система. Ако притежавате промо код, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи", за да се преизчисли общата стойност на поръчката. Това означава, че под неговото действие кръвоносните съдове стават по-здрави, по-устойчиви срещу разкъсвания и кръвоизливи. Там сме групирали артикулите по симптоми, за да могат нашите клиенти да се ориентират по-лесно и да преценят дали имат нужда от детралекс или друго лекарство.

Разполагаме и с тях.

Хемороиди: 4-дневен курс от 6 таблетки дневно, хигиенни, неописани в тази листовка. Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци! Разгледайте и другите продукти от категорията Хемороиди. Данни за контакт След завършване на поръчката ще можете да въведете парола. Запомни ме Забравена парола Вход. Това включва и всички възможни нежелани реакции, по време на хранене. Принадлежности Имунитет и витамини За хрема и хигиена на носа Пробиотици за деца За болка и температура При никнене на зъби Безсъние и безпокойство Колики За кашлица и възпалено гърло Слънцезащитни продукти за деца Детски шампоани и душ-гелове Детски м, детралекс 500 мг 60 таблетки цена.

Начин на прием (Детралекс):

Спиди , цена на доставка до офис на Спиди:. Детралекс МГ е лекарствен продукт под формата на 60 броя филмирани таблетки, който се отпуска без лекарско предписание и се препоръчва за симптоматично лечение на венозно-съдови нарушения, които причиняват умора, отток и болка в краката, както и за лечение на остри хемороидални кризи.

Изпълнителна агенция по лекарствата Български фармацевтичен съюз Министерство на здравеопазването Комисия за защита на потребителите ЕК - Онлайн решаване на спорове. Събиране на лични данни.

Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци, детралекс 500 мг 60 таблетки цена. Неразделна част от Договора за продажба, сключен между Клиента и Доставчика! Зачеване при жените Фертилитет при мъжете Тестове за бременност и овулация Козметика за бременни и кърмачки Витамини и минерали за бременни Витамини за кърмачки Хранителни добавки за стимулиране на кърма.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алтернативни продукти Не, благодаря. Спиди, натиснете тук за списък с офисите на Спиди.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.